Mehmetçik Anası Yine Dışarıda Kaldı

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2wnmvk2.jpg

Şehit olacak Mehmetçikler içeride, ANALARI dışarıda..

Mehmetçik anası yine dışarıda kaldı

Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler'de dün acemi askerlerin yemin töreni vardı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen asker yakınları Etimesgut'a akın etti. Asker aileleri evlatlarının en mutlu gününde onların yanında olmak için birliğin kapısını çaldı. Ancak çarşaflı bazı anneler kılık - kıyafet yönetmeliğine uymadıkları gerekçesiyle içeri alınmadı.

jhqz9x.jpg

Kaynak

resmen ayrımcık var bir ana oglunun şerefli bi günü göremiyicekmi yani ne bicim bi yer burası

Memetçigin anası ağlamış bunların umrundamı ki zaten yaff :(

Benim annem babam o mutlu günde yanımda olamayacaksa bırakın beni askerlik yapmak istemiyorum. Ne zaman ki eşitsizlik haksızlık ortadan kalkar o zaman seve seve vatani görevimi yaparım

Ülkemizi savunanlarda bunu yaparsa biz adaleti kimlerden umacağız dürüstlüğü kimlerden umacağız:(

özgürlük sadece açıklar için !!!

Al işte al birini vur ötekine. Bu ülke için canını vermeye can atan mehmetçiklerimizin annelerinin oğullarının yemin törenine bile katılamadığı bir ülkede yaşıyoruz.Yönetmeliğinize ben şimdi.. Daha ne diyeyim ki.?

Kardeşim askeriye orası bilmiyorlarmı.Almıcaklarını yalandan gidip bide.Kendilerini acındırmışlar.Ayrıca askeriyede Çember Tabir edilen Baş örtüsü serbes.Öle git Ne olack oğlunu seviosan öle git.Bune sıkma baş karaçarşaf fln İranmı bura

Yazık Çok Yazık Sormadan Geçemeyeceğim Acaba Ordaki GörevLiLerin Ninesi,Annesi Hadi Onu Bırak Zübeyde Annemiz GeLse Onada mı Aynı MuhammeLeyi UyguLuyacakLardı?
Bence Sorun Burda KuraLLara UyuLmaması DeğiL O Saçma Sapan KuraLLarın VarLığı.
Müslüman Kadın Örtünmek Zorundadır. Allah'a İnandığı ve EmirLerine TesLim oLduğu İçin...Sen KaLkıp Kişinin Bu Emri Yerine Getirmesine Mani oLamazsın.
Ayrıca İnsanLarı Bir İkiLemeye Mecbur BırakanLarıda "DORU" oLarak DestekLiyenLerede Gerçekten Yazık.
Medeniyeti Bizden Öğrenmiş üLkeLerde Dahi Bu Gerici Zihniyet Yok.
Herkes DiLediği Gibi Yaşamakta Özgür Ne Karışanı Edeni Var.
Atatürk'ün Kast Ettiği LaikLikte Bu DeğiLmiydi Zaten? "Din ve Vicdan ÖzgürLüğü"
Allah Aşkına Bırakın Herkes Kendi Dini NasıL Buyuruyorsa ÖyLe Yaşasın/Yaşamasın SİZ KARIŞMAYIN.
İran'a Benzemekten Korkuyorsunuz Tamam AnLıyorum ama İnan ki Çarşaf,Türban,Başörtüsü iLe Türkiye GeriLemez GeriLemekten Korkuyorsanız Darbe YandaşLarına Geçit Vermeyin.

2uzx995.jpg

Kardeşim askeriye orası bilmiyorlarmı.Almıcaklarını yalandan gidip bide.Kendilerini acındırmışlar.Ayrıca askeriyede Çember Tabir edilen Baş örtüsü serbes.Öle git Ne olack oğlunu seviosan öle git.Bune sıkma baş karaçarşaf fln İranmı bura

belli oğlundan fazla seviyor Rabbini onun için innadığı için kendince elinden geldiğince yaşıyor dinini kim karışabilir buna ?
askeriyeymiş.. ayet sanki dedikleri değişmeyecek.... Sirinlenemmeye calışıyorum ama elde değil
almasınlar o zaman irticayı hortlacakların evlatlarını askere savunsunlar bakalım bi tarafları acık vatanı nasıl olacak.... hadi bakalım .. cok yazık Atatürk rahat değil bence rahat yatamıor sayelerinde..

üstteki cevap bana söyleyecek bişey bırakmadı. bir defasında da yakın bir arkadaşımın orduevindeki düğününe gidiyordum gördüm ki başörtülü bir genç kızı almadılar. neymiş yok öyle bağlanılırsa olmaz şöyle bağlanırsa olur.. olduuu ne güzel memleket valla.. ana doğursun yetiştirsin büyütsün emanet etsin kışlaya,kışladakiler de vatanı emanet etsin.. ama en büyük emanetçi içeri alınmasın.okey kara çarşaf bazı kesmileri rahatsız edebilir bunu onlara sorsanız geçerli açıklamaları vardır, ama hiç birşey bi ananın oraya alınmamasını gerektiremez.
iki tane kuşu ayaklarından bağlasan,dört kanat olduğu halde uçamazlar..çünkü ikilik vardır birisi oraya birisi oraya gitmek ister. bu memlekette de ikilik sözkonusu.. bu şekilde ilerleyen zamanlarda muvaffak olamayız ve gizli düşmanlarımızın ekmeğine yağ süreriz. onlar bıyık altından gülerek bu ve buna benzer olayları izliyorlar. bakalım çok güvendiğimiz Türk Silahlı Kuvvetleri bu çok bıyık altından gülenler ileride fiili olarak devreye girdiğinde böyle yasaklar koyabilecek mi ?

bende 18 ay askerlik yaptım ve annemi baş örtüsü için içeri almadılar

ATATÜRK BENCEDE RAHAT DEYİL NİYE ŞİMDİKİ HÜKÜMETİN YÜZÜNDEN RAHAT DEYİL....Toprak Satmak nedemek.?? Nse konuyu dağıtmayalım.Benim ailem Hep askerdir.Ve Ben askeriyenin tüm Kurallanırı bilirim.Baş örtüsüyle içeri giremezler.almazlar.Bunu herkez bilir.Bunu bile bile gelmek kendini acındırmaktır...

valla ben onu bunu bilmem. benim anam başörtülü ve orgeneral de gelse o kadın benim yemn törenimde içerde olacaktır hemde herhangi bir taviz verilmeden.

inanmayan arkadaşlar varsa ilerde askere girişimde yazarım günü ve saati gelirler izlerler.

Kara Carsaf Yasaklanmali

Geri