Konunun kaynagına bakarmısınız bana göre sağlam bi kaynak deil ama bazılarına göre çok şağlam bi kaynaktır orasını bilmem ama bana göre kaynak deildir o...
1-Herkes onları ilkten acayip görecekler Said Nursi hazretleri söylüyor."O acayip ŞAHIS" diyerek dahada var istersen yazarım...
2-Üstad Bedüizzaman bu kitabın asıl sahibi hicri 1400de gelecek olan Mehdi'dir.demiştir...
3-O bütün sapkın felesefeleri kaldıracak ve rahata kavuşturacak yine hem Kur'anda hem hadis ve rivayet vardır...
4-Efendimize sorarlar Yâ Muhammed Mehdi nerededir?
Efendimiz:Medinede çıkacaktır.(Medine:büyük şehir anlamında)
-Medine ama hangi medine Yâ Muhammed
-Konstantinniye(İstanbulun eski adı)
Biz değil efendimiz tarif ediyor....Saklanması gerekseydi o kadar üstünde durmazdı Efendimiz(sav)
Yine de görmeyecekmisiniz...
Selametle...
arkadaşlar neden açık açık konuşmuyorsunuz anlamıyorum..
galiba biz biraz daha sonra gelecek diye şimdilerde geleceğini düşünmüyoruz.
GemaR arkadaş belliki çok araştırmış bu konuyu ama unuttuğu bişey var oda herkesin Said Nursi yi herkesin üstad olarak kabul etmemesidir..
GemaR bence iddialarını biraz daha açık konuşmalısın diye düşünüyorum..
Arkadaşlar ayrıca bir şey eklemek istiyorum
Peygamber efendimiz bir hadisinde
''Beni seven Ashabıma ve Ehl-i Beyt ime kötü söz söylemesin'' demiştir ve Adnan Oktar Ehl-i sünnetten birisidir yani Hz.Muhammedin soyundan gelen mübarek bir insandır!
ElhamdurilAllah Efendimiz(sav) de ve tüm Peygamberlerde tabi elçilerde kötülenmiştir istenmemiştir.Garip görülmüşlerdir ve taşlanmışlardır...
Ben bunlara bakarak şevk duyuyor HY nın doğru yolda olduğuna iyice kanat veriyorum çünkü bu zamanda yanlış olanı taşladıklarını pek görmedim...
Adnan Oktar Hz.Muhammedin soyundan gelmektedir.Sitesinde de kanıtlarıyla belirtiyor.
Yazar Harun Yahya Hakkinda...
Eğer bu da seni tatmin etmezse Adnan Oktar a dava açarsın Hz.Muhammed in soyundan geldiğini söylerek milleti kandırdığı için!
Peygamber egendimizin akrabası vs olmanın dinimizde hiçbir değeri yoktur.
İslam dini dünyalık saltanatlara benzemez