Medyuma İnanirmisin ?

medyum

New member
Reaction score
0
Biliyorum bir kısmınız inanmaz fakat bir kısmınız inanıyor. inananlarınız maillime yazıyorlar bu da azınlıkta diğil. önce kusku ile yanasıyorlar sonra güven li geliyorum herhalde . insanlar medyuma neden güvenmez asıl konu bu ..bir coğu kulaktan dolma laflarla hareket ederek güvenmiyor bir coğuda sahtekar medyumlardan cektikleri icin güvenmiyor. fakat inanan cok ben olaya söyle yanasıcam kadınların erkeklerden bir fazla sezgisi vardır halk arasında altıncı his derler iste kadınlar bu sezgilerini kullanarak inanılan kişiye inanırlar . erkekler devamlı kuskucu davranırlar iste bu yüzden hastalarım arasında erkek cok azdır bayan oldukca fazladır saygılar.....

:biggrin walla ben bi tek medyum memişe inanırım :biggrin

geleceği mi görüosun medyum ??

bunun okulumu varda bitirip medyum olunyor cok merak ediyorum :sigara:

arkadaşlar bende inanmayanlardanım ne üyle medyum falan boşversenize bence hepsi uydurulmş şeyler

medyum denınce aklıma sadece medyum memısın medyum keto mu ne vardı onu yumruklayısı geldı .. yazık ya adam dogustan ozurluydu sanırım .. nese. :D

ozzyzuzu komedisin ya :D medyum keto ve memiş aynıları gelio benimde aklıma kardeşimiz kadınların fazla sezgisi var demiş heralde kendiside kadın ve kendini farklı gören tiplerden :D ben bir erkeğim ve 6.hissim kuvvetlidir bazı olayları önceden sezerim ve biranda şu şöle olucak derim gerçekdende biraz sonra olur olay o diil de kadınların yada erkeklerin eksik ve fazlaları duygusal ve sezgisel yönden yok bence kadınların boş vakitleri çok oldugu için çok hayali şelere kapılıyorlar buda onları 6.hislerinin yada biyerlerinin daha üstün oldunu kanıtlamaz genelde boş işi gücü olmayan kadınlar medyum fal gibi şelerle uğraşır :Dçünkü yapıcak bi işi yoktur cansıkıntısından :D

peki dogum yılı titreşim sayısını acıklar mısın bana?

Göklerde ve yerde gaybı Allah 'tan başka bilen yoktur

Cevap Budur Kimse Aksini İddaa Etmesin Emin Ol Sana Gelenlerde Hissedebilenler Değil Zamanında Dinimizin Tam Olarak Öğretilmediği İnsanlardır Ayrıca Ben Senin Bu Sitede Açtığın Konulara Bakarak Reklam Yaptığını İnsanları Buralara Yöneltmeye Çalıştığının Farkındayım Belkide Ben Yanlış Görüyorum

Aynen katılıyom abime Allahtan baskakımse bılemez.
Medyum dediginiz nedir ya senin benim gibi adam bu adamlar ne beş vakit namaz kılarlar nede oruc tutarlar bunlar bılcek gelecekte ne olcagını inanmıyom onlara hepsi dolandırıcı
Sadece Allaha yakın olan ınsanlar bazı seylerı gorebılır bunlarda seçilmiştir zaten Peygamberler ve ermişlerden bahsedıyom sadece bunların gorebılcegıne ınanıyom gerisi yalan tabi bunların herşeyı gorebılceklerı gıbı bıse yok bazı onemlı olayları gorebılıyolar

elestirim agir olacak kusura bakma
medyum baba yada abla bak yukarida bi ustadim yazmis Rabbimden baska ne gelecegi gorebilen biri var Kaldiki Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.S) Allahin en sevgili kulu Habibi olmasina ragmen boyle bir konun sozunu bile etmemisken sen ve senin gibi kendine lakaplar takanlar hasa birakin bu isleri

Geri