medya playerde izlediğim bir filmi nasıl gif dosyası yapacağım bilen varmı?

klass24

Banned
Reaction score
0
slm arkadaşlar örneğin bir filmin bir sahnesi hoşuma gitti ve ben o sahneyi gif uzantılı bir hale getirip hareketli ikon olarak kullanmak istiyorum nasıl yaparım acaba bana yardım edebilirmisiniz çok teşşekkür ederim

banada lazım yaa :)

Ya Bi Gif Programi Indir Forumda Vardir Movie Makerde Istedigin Yeri Kes Programda Cevir Galiba Bole Olmasi Lazim

break_boy' Alıntı:
Ya Bi Gif Programi Indir Forumda Vardir Movie Makerde Istedigin Yeri Kes Programda Cevir Galiba Bole Olmasi Lazim

ya onları biliyoruzda proğram lazım kullanışlı bide denenmış ve onay almış ve anlatacak biri :)

ANTU' Alıntı:
ya onları biliyoruzda proğram lazım kullanışlı bide denenmış ve onay almış ve anlatacak biri :)
aynen katılıyorum antuya yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar help help :eek:

klass24' Alıntı:
slm arkadaşlar örneğin bir filmin bir sahnesi hoşuma gitti ve ben o sahneyi gif uzantılı bir hale getirip hareketli ikon olarak kullanmak istiyorum nasıl yaparım acaba bana yardım edebilirmisiniz çok teşşekkür ederim
Bunun için intervideonun WİNDVD 6'sını kullanabilirsin.
Ben kullandım memnun kaldım.
Şimdilerde 7'si çıktı ama onu yiklemek nasip olmadı.
Bu programı programlar bölümünde araştırın eğer yoksa istekler bölümünde istek
yapın. Ve ayrıca serialini de elde edin.
Kısaca şöyle açıklayayım yürütülen filmi 320*288'di galiba bu boyutta ve gif
formatında kaydetme imkanınız var. YAlnız max kayıt süresi 30 sn'dir.
Eğer bulursam programı ve linklerini buraya koymaya çalışırım.
Ayrıca bu programın geliştirilmiş ses efektleri Dolby Surround, Dolb Digital
gibi ses seçenekleri var. Ses sisteminiz varsa şiddetle tavsiye ederim.
Media playere iyi alternatif. Kullanın bırakamayacaksınız!!!
İddia ediyom....

bim_28' Alıntı:
Bunun için intervideonun WİNDVD 6'sını kullanabilirsin.
Ben kullandım memnun kaldım.
Şimdilerde 7'si çıktı ama onu yiklemek nasip olmadı.
Bu programı programlar bölümünde araştırın eğer yoksa istekler bölümünde istek
yapın. Ve ayrıca serialini de elde edin.
Kısaca şöyle açıklayayım yürütülen filmi 320*288'di galiba bu boyutta ve gif
formatında kaydetme imkanınız var. YAlnız max kayıt süresi 30 sn'dir.
Eğer bulursam programı ve linklerini buraya koymaya çalışırım.
Ayrıca bu programın geliştirilmiş ses efektleri Dolby Surround, Dolb Digital
gibi ses seçenekleri var. Ses sisteminiz varsa şiddetle tavsiye ederim.
Media playere iyi alternatif. Kullanın bırakamayacaksınız!!!
İddia ediyom....

o0o0 çok sağol bakıyorum proğrama sende link koyarsan iyi olur...! teşkür

bilmeyenler buraya toplanmış, acele etmeyin yavaş yavaş hepimiz öğrenicez bu işi
ama videoyu avatar yada imza yapmak için işler zor, boyutu, kb yi, kaliteyi ve frame sayısını düşürmek lağzımki gif sayfalarda kasılmadan hareket etsin...
icon11.gif

harb-i yaww

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
bilmeyenler buraya toplanmış, acele etmeyin yavaş yavaş hepimiz öğrenicez bu işi
ama videoyu avatar yada imza yapmak için işler zor, boyutu, kb yi, kaliteyi ve frame sayısını düşürmek lağzımki gif sayfalarda kasılmadan hareket etsin...
icon11.gif
harbiden doğru diyorsun onu nasıl yapacağız yawwww

icon11.gif
beni sayma ben yokum elimden geldigince anlatmaya calistim tabi isin oteki
yonu: dosya boyuyuda var dedigim programda kisa kayitlarla kisa boyutlu gifler
elde edilebirir.

bende denemedim hiç, sizinle öğrenicem işte, bu işle ilgili dün 2 program indirdim olmadı,
bim in verdiğini fullleyin sorun yoksa indirip başlayalım neler yapabiliyoruz bakalım :D

arkadaşlar bi program buldum sadece videoyu seçip alta gif olarak kaydet diyorsun kaydediyormuş, bende hata verdi, sizde deneyebilirmisiniz 1 mb bişe, çünkü pc den olabilir diğer programlardada hata alıyorum
http://rapidshare.de/files/5705328/aviyigifeceviriprogrami.exe.html

bende denemedim hiç, sizinle öğrenicem işte, bu işle ilgili dün 2 program indirdim olmadı,
bim in verdiğini fullleyin sorun yoksa indirip başlayalım neler yapabiliyoruz bakalım :D

arkadaşlar bi program buldum sadece videoyu seçip alta gif olarak kaydet diyorsun kaydediyormuş, bende hata verdi, sizde deneyebilirmisiniz 1 mb bişe, çünkü pc den olabilir diğer programlardada hata alıyorum
http://rapidshare.de/files/5705328/aviyigifeceviriprogrami.exe.html
program güzel ama avi dosyalarını istiyor ben medya playerdeki bir görüntüyü movie maker den kesiyorum uzantısı avi olmuyor işler iyice karıştı arkadaşlar yokmu bi bilenbir yol gösteren

Herhangi bir filmden herhangi bir formata cevirebileceginiz bir program var elimde ancak cracksiz. Oyuzden belirli bir zaman kullanmaniza izin veriyor ve bazi ayarlarina dokunamiyorsunuz.. kullanimi cok basit, ilk once indirin :)..

Total Video Converter

Ornek: Boyutu biraz buyuk oldugundan gec cikabilir..

http://www.bozcaadalovers.com/crazy-frog.gif

Yapimi cok kolay:

1. New Task a tikliyosun filmi seciyosun, sonra format secimi icin baska bir pencere cikiyor oradanda GIF veya istediginizi seciyosunuz.

2. Settings bolumunden bazi ayarlar yapabilirsiniz, boyutu, frame saniyesi vs. bunlari ufaltirsaniz GIF'inizin boyutu daha ufak olur..

3. En sonundada Convert Now tikliyosunuz ve olduda bitti iste :)..

Dosyanin bittigi klasor otomatik karsiniza cikiyor ve buradan ne yapmissiniz goruyosunuz..

Arkadaslar zaten movie makerdan kesiyorsunuz, bu programda limitte kesime izin vermiyor, oyuzden limiti sizi engellememesi lazim..
Hadi kolay gelsin..

dalgic' Alıntı:
Herhangi bir filmden herhangi bir formata cevirebileceginiz bir program var elimde ancak cracksiz. Oyuzden belirli bir zaman kullanmaniza izin veriyor ve bazi ayarlarina dokunamiyorsunuz.. kullanimi cok basit, ilk once indirin :)..

Total Video Converter

Yapimi cok kolay:

1. New Task a tikliyosun filmi seciyosun, sonra format secimi icin baska bir pencere cikiyor oradanda GIF veya istediginizi seciyosunuz.

2. Settings bolumunden bazi ayarlar yapabilirsiniz, boyutu, frame saniyesi vs. bunlari ufaltirsaniz GIF'inizin boyutu daha ufak olur..

Dosyanin bittigi klasor otomatik karsiniza cikiyor ve buradan ne yapmissiniz goruyosunuz..

Arkadaslar zaten movie makerdan kesiyorsunuz, bu programda limitte kesime izin vermiyor, oyuzden limiti sizi engellememesi lazim..
Hadi kolay gelsin..
bi bakalım inş olur...
register key istedi kardeş ... var mı ?

bakın şimdi tam türk zekasıyla film yapma önce bs player indiriyorsunuz sonra forumlarda bulunun easygif animator aynı isimlerle aratırsanız forumda war bunlar sonra bs playerda film oynarken durmadan p harfine basıyorsunuz saniyede birden çok basabilirsiniz sonra easygif animatore bscap.000 dan itibaren sırasıyla ekliyorsunuz alın size gif :D ben öyle yapıyorum imzamdaki sergenin fenerbahceye attığı golü öyle yaptım......

askerasker85' Alıntı:
bi bakalım inş olur...
register key istedi kardeş ... var mı ?

I want to try it more butonuna basarsan programa girebilirsin..

arkadaşlar java kodları ile hazırlanmış bir hareketli html indexi nasıl gif formatına çevirebilirim?

dalgic' Alıntı:

Total Video Converter

Yapimi cok kolay:

Hadi kolay gelsin..

teşekkürler :) hallettim sayande :)

Geri