MedaL Of Honor Airborne - RiP [MuLti11] [HH Up] [RS]

güzel oyun teşekkürler

BENDE DE BU HATAYI VERIYO LUTFEN YARDIM ARK.
History: Address=0x109dba (filename not found) [in C:\Program files\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\MOHA.exe]
Address=0x10b415a2 (filename not found)[in C:\Program Files\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\M0HA.exe]

aynı hata bendede var verdiğiniz sitedeki crackeride denedim ekran kartımıda güncelledim ama hala aynı hatayı vermekte bi türlü çözemedim son care buraya bildirmek zorunda kaldım indirdiğim şey bosuna gitmesin diyee bu hatanın sebebi nedir ve nsl düzeltebiliriz yardımcı olursanız cok sevinirim arkadaslar

eyvaLLah dai ;)

program,d3dx9_31,dll bilgisayarınızda eksik oldugundan başlayamıyor.
bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin.
böyle hata veriyo bunu nasıl hallederiz bi fikri olan varmı acaba.
defalarca denedim olmadı...

Googlede d3dx9_31.dll diye arat dosyayı indir ve oyunu kurduğun klasörün içine at sorun düzelir :001_rolleyes:

hepinide oynadim eskiden PS1 de oyunu vardi sonra Ps2 icin cikti derken sonrada pc icin yaptilar ama yinede fena sayilmazdi zevkle oynadim
güzel indirin derim

arkadaşlar ben kuramadım :/ pcde kopyası bulunamadı vs diyo.. anlayamadım.. bi fikri olan varmı?

History: Address=0x109dba (filename not found) [in C:\Program files\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\MOHA.exe]
Address=0x10b415a2 (filename not found)[in C:\Program Files\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\M0HA.exe]

aynı hata bende de oldu çözüm önerisi olan başka arkadaş yok mu? Daha önce önerilen bütün çözüm yollarını denedim. team jpn ekranında kurulum %50 yi geçmiyor. Sorunun kaynağı bu mu acaba??

moha bu hatayı veriyor

Karma ya teşekkürlerimi sunuyorum:D

usta benım bı sorunum var bu oyun kac yılında cıktı :S

emeğine sağlık .10 numara bir oyun .harika bir iş çıkarmışsın oynamayanlar !! oynamanızı tavsiye ederim..

evet arkadaslar bu oyun yenımı yoksa hangı senenın

program,d3dx9_31,dll bilgisayarınızda eksik oldugundan başlayamıyor.
bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin.
böyle hata veriyo bunu nasıl hallederiz bi fikri olan varmı acaba.
defalarca denedim olmadı...

DirectX 9.0 u kurunca sorun hallediliyor :durdurun:sigara::sigara:

Geri