Meclis'te Oylama Sona Erdi

DEvlet Dairelerine Vs.. Giri$ hakkini Kast Ettim DAyi ... Laiklik Kalmadi Zaten Pece Car$af Falan Her$ey Serbest Olsun ARabistana Dönelim $eriat GEri GElsin Hirsizlarin Eli Tecavüzcülerin Cükü KEsilsin istenilen Buymu$ anla$ilan ...

korkTuĞunuz o kızlardan biri de benim...bi bak ALLah aşkına bana korkmana deĞiCek biri miyim senCe :)

biraz anLayış LüTfen asıL ben korkuyorum bu serbesTLikTen...
daha şimdiden kapaLı arkadaşLarıma okuL Çıkışı sözLü saLdırıLarda buLunmuş bazı erkek öĞrenCiLer...korkması GerekenLer orTada ama ALLah'a emaneT bunu da aTLaTırız eLbeT :goz:​

korkTuĞunuz o kızlardan biri de benim...bi bak ALLah aşkına bana korkmana deĞiCek biri miyim senCe :)

biraz anLayış LüTfen asıL ben korkuyorum bu serbesTLikTen...
daha şimdiden kapaLı arkadaşLarıma okuL Çıkışı sözLü saLdırıLarda buLunmuş bazı erkek öĞrenCiLer...korkması GerekenLer orTada ama ALLah'a emaneT bunu da aTLaTırız eLbeT :goz:​

Valla Kapalılar okullara giremeyince bu ülkede özgürlük oluyor nasıl oluyorsa ? Kapalılık serbest olunca demokrasi kayboluo oda nasıl oluyorsa allah aşkına soralım bu demokrasi kimden yana :D yerim ula böle demokrasiyi ben .....

Kapalı olunca Atatürk düşmanımı oluyormuş insan saçmalamayın örümcek kafalı zihniyete sölüyorum Kapalılar sizden çok düşünüyor Atatürk ü Laiklik kurulduğunda ülkemizde çok kapalı insan vardı sorun mu oldu acaba? sizin bu zihniyetiniz ülkemizde bulunan yüzde 70 e yakın kapalı insanın ikinci sınıf insanmış gibi görüyor bu ülke müslüman ve hepde öyle kalacak bu gün geçmese yarın geçer :D Sizin o demokrat dediğiniz partiler ne zaman bu ülkeyi yönetmiş bence hiçbir zamanda yönetemicek azcık topraktan çıkarın başınızı etrafa bakın halk neyi istiyor.
Üzerine kimse alınmasın bunlar benim düşüncelerim he bu arada ben her zaman düşüncelerimi özgürce söylemişim söylerim de...

herkes maalesef senin gibi düşünmüyor [me|2wi$]

benim ve birçok insanın düşüncesi insanların kılık kıyafetiyle uğraşmak değil. bizim sorunumuz siyasi simge haline getirilmiş, ve türbanı siyasi simge olarak kullanan insanlarla...
Benim annemin başı kapalı ama bunu bir siyasi simge olarak kullanmıyor, T.C devletinin laik yapısına saygılı...

Aslında herkes birbirinin ne düşündüğünü biliyor ama bilmemezlikten geliyor...

Karşı olmamız gereken şey türban değil, türbanı siyasi simge olarak kullananlar ve kullandırtanlar...

Yorumları okuyunca baya bir gülüyorum .
:hhmanD

Gülünmeyecek gibi değil ki ?
Zaten yeri gelince Atatürkçü , yeri gelince sıkı tayyipçiler burda da kendilerini belli etmişler .

İşte biz buna Takiye diyoruz .
:durdurun

Zihniyet şudur : Okula türbanla girence Türkiye Demokratikleşecek , Özgürlük sağlanacak ve Türkiyede'ki tüm soruanlar bitecek .
Aynı zihniyet yine bunları savunuyor .

Bende diyorumki Sanki okula Türbanla girince Uzaya gidilecek .
( bazıları yakında bunbu bile iddaa edeceği için ben şimdiden örnek verim dedim )
Kadınların sözde savunucuları Değil miki ?

Onları Kara çarşaflara sokup O günah , Bu Günah gibi saçma tespitlerle kadınların sadece evde oturup çocuk yapıp , ev işleriyle uraşmasını söyleyen kişiler ?

İşte SiZe Kadın Hakları ve Özgürlüklerinden birkaç örnek .

Arabistan ve İran'a bakın komşularımıza bakın Kadın haklarının ve Özgürlükçülerinin , Sizi nereye getirmek istediklerini göreceksiniz .

Başkada birşey demeye gerek yok .

abi kimsenin basörtüsüne karısılmazda kurallara uyulması lazım yok karaçarafla geirerse almazlar hersye ölçülerine uygun olmalı

offf baksanıza heryer türbanlı oldu birden aha rejimde bozuldo t.i.c. türkiye islah cumhuriyeti rejimine döndük sokaklarda çatışmalar çıktı türbanlılar laikim ben dienlere motof kokteyilleri atıyo ünivertelerde hergün türbansız türbanlıyı öldürüyo offff yıkıldı memlekett (!)
(böyle dieyene derlerki tamama güzelde benim bacım üniye peruklu değil başı kapalı girdi sana ne kaçtı?)

Rejimi bozmayı, ülkeyi bölmeye çalışanlara hizmet etmeyi, dediklerini zaten kimse yapamayacak onu geçelim. Lakin oyuncak olan insanlarımıza yazık.

Bu olay Türbanı zorlayanlarla yok edip gidecektir. Demokrasi dediğimiz şeye oradan başlasak diyorum. Yeni nesili oyuncak etmeye Tayyip Erdoğan ın değil kimsenin gücü yetmeyecektir.

GENÇLİĞE HİTABE

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK

Ulu Öndere Saygılarımla..

Yorumları okuyunca baya bir gülüyorum .
:hhmanD

Gülünmeyecek gibi değil ki ?
Zaten yeri gelince Atatürkçü , yeri gelince sıkı tayyipçiler burda da kendilerini belli etmişler .

İşte biz buna Takiye diyoruz .
:durdurun

Zihniyet şudur : Okula türbanla girence Türkiye Demokratikleşecek , Özgürlük sağlanacak ve Türkiyede'ki tüm soruanlar bitecek .
Aynı zihniyet yine bunları savunuyor .

Bende diyorumki Sanki okula Türbanla girince Uzaya gidilecek .
( bazıları yakında bunbu bile iddaa edeceği için ben şimdiden örnek verim dedim )
Kadınların sözde savunucuları Değil miki ?

Onları Kara çarşaflara sokup O günah , Bu Günah gibi saçma tespitlerle kadınların sadece evde oturup çocuk yapıp , ev işleriyle uraşmasını söyleyen kişiler ?

İşte SiZe Kadın Hakları ve Özgürlüklerinden birkaç örnek .

Arabistan ve İran'a bakın komşularımıza bakın Kadın haklarının ve Özgürlükçülerinin , Sizi nereye getirmek istediklerini göreceksiniz .

Başkada birşey demeye gerek yok .

+1903 sonuna kadar katılıyorum
yazılanların altına imzamı atarım
bir konu bu kadar güzel açıklanamazdı
teşekkürler

hak ve özgürlük savunucularını başka yerlerde de görmek isteriz!!!
bkz: kadın hakları,eğitim hakkı, insanların yaşamlarına saygı duyma vb.
bu kadar tutarsız hak ve özgürlük savunucuları olduğu sürece daha ileriye gidemeyiz

yazık ya Türkiye üzerinde bir sürü oyun oynanıyo ne kadarı halka yansıtılıyoki ne kadarı halka gerçek bilgi veriyoki okullarda okudugumuz tarih kitapları ne kadar gerçek ki.Sokakta Benim Kız kardeşime erkekler tarafından laf atılıyosa bu kimin suçu ve yine sokakta yiyişen kız ve erkekleri görüyosak bu kimin suçu ? erkekler sölesin bakayım hangisi güzel bi kız gördügünde laf atmıyo.korkuyoruzki türbanlılar kapalılar artarda bizde açık saçık yerlerini göremeyiz.demokrasiymiş bu ülke özgür bi ülke başka bi insanın özgürlügüne karışılmadıktan sonra herkez istedigi gibi yaşar sonuçta.bi gün deselerki açık insanlarda türban takacak ne düşünürler acaba,onlar ne düşünürse kapalı insanlarda şu anda onu düşünüyolar herkezin kendi düşüncesi ve görüşü herkeze saygı duyulmalı....bi de durmadan iranı sudi arabistanı suriyeyi örnek gösteriyolar avrupa ülkelerine bakalım türbanlı kızlar özgürce üniversitelere gidebiliyo kendi ülkelerinde neden gidemiyolar ... türban dedigimiş şey bizim dinimizde var buna engel olacak insanların yatacak yeri alevlerin içi olacaktır....

Saygılar Sevgiler Kendi Düşüncelerimdir İyi Sohbetler

redarmy'ninde dediği gibi türban bu ülkede gericiliği,işbirlikçiliği amerikancılığı örtüyor!..

hak ve özgürlüklerden bahsediyolar;üniversitelerin tamamen paralı hale getirileceğinin söylendiği,açıkçası emekçi çocukları okumasın denildiği bir ülkede,tershanelerde 2 haftada onlarca işçinin öldüğü bir ülkede,fabrikalarda 15 saat 3 kuruş para için sömürülenlerin olduğu bir ülkede,amerika köpekliğinin diz boyu,özelleştirmelerin tavan yaptığı,amerikaya bağımlılığın son derece arttığı,gericiliğin,tarikatlaşmanın arttığı bir ülkede türban özgürlüğündenmi bahsediyosunuz!..bu bir özgürlük değil ülkenin dinci gericiliğe,piyasacılığa,amerikancılığa teslimiyetidir!..

herzaman söylediğimiz gibi!. ''Tayyibin türbanı,Amerikan bayrağı!..''

hepimize kolay gelsin!..

Ve türban kabul edildi sonunda.Vaybe ne önemli konu :vur
Bu aradada irandaki liseli kızlarda Çarşaf giymek için sokaklara dökülmüş :eek:ha
Sonumuz bu olmaz inşallah.:saskin

Tekrar Emeğine sağlık :goz:

Laiklik, dini yönetimin etkin olmadıgı ne kadar inanış varsa hepsine ayrı ayrı sahip çıkan, hiçbirine azınlık statüsü tanımayıp eşit haklar sağlayan yönetim biçiminin bir parcasıdır.Eger ki başörtüsü zorunlu olması gibi bi yasal düzenleme yapılsaydı laikliğe aykırı oldugunu savunmak son derece meşru olurdu.Fakat herkesin inanışı geregi özgürce yaptıgı secimler laikliğe aykırı olmamakla birlikte laik bir ülke statüsü kazanma yolunda doruga ulaşacagı bir konudur. Türkiye de demokratik laik bir cumhuriyetse doğal olarak da insanların secme özgürlüğüne saygılı olmak gerekir. Başörütüsne saygılı olmanızı isteyen yok elbette ama herkesin secme özgürlüklerine saygılı olmalıyız.

bir de böyle deniyelim, bence sorun çıkmıcak ama en iyi bunu zaman göstercek

Laiklik, dini yönetimin etkin olmadıgı ne kadar inanış varsa hepsine ayrı ayrı sahip çıkan, hiçbirine azınlık statüsü tanımayıp eşit haklar sağlayan yönetim biçiminin bir parcasıdır.Eger ki başörtüsü zorunlu olması gibi bi yasal düzenleme yapılsaydı laikliğe aykırı oldugunu savunmak son derece meşru olurdu.Fakat herkesin inanışı geregi özgürce yaptıgı secimler laikliğe aykırı olmamakla birlikte laik bir ülke statüsü kazanma yolunda doruga ulaşacagı bir konudur. Türkiye de demokratik laik bir cumhuriyetse doğal olarak da insanların secme özgürlüğüne saygılı olmak gerekir. Başörütüsne saygılı olmanızı isteyen yok elbette ama herkesin secme özgürlüklerine saygılı olmalıyız.

Kötü olan bu iyi niyetin kullanılacak olması. Kurallar uyulmayacaksa neden var. Demokrasi varsa neden üniversirelerden başladı????????

Olum Bak Saten Türbanın Serbest Olmaası Lasımdıı Saten Yeni Yasa Zorlama Yapıyıyor Dİye Bişey Yok İsteyen Açar İsteyen Açmaz (Kapanır) Kardeşim Bunun Uzatılacak Bİr Şeyi Yok :)

Peki Türkiyede Hak Ve ÖZgürlük War İşte Asıl Şimdi Özgürüz :)

Kötü olan bu iyi niyetin kullanılacak olması. Kurallar uyulmayacaksa neden var. Demokrasi varsa neden üniversirelerden başladı????????

kurallara uyulmayacagı nerden cıktı. mevcut yasallıgı için yazdıysanız cevapladıgım yanıt cevabınız zaten. ama kurallara uyulmayacaksa giyen yere cevabım bırakın da onu zaman göstersin.son cümlenize yanıtım. neden üniversiteden başlaması sorgunuzla haklısnız. sadece üniversitelerden başlaması yanlış. ama tepkilerin boyutu da daha da artacagı düşünülmüş olabilir.

kurallara uyulmayacagı nerden cıktı. mevcut yasallıgı için yazdıysanız cevapladıgım yanıt cevabınız zaten. ama kurallara uyulmayacaksa giyen yere cevabım bırakın da onu zaman göstersin.son cümlenize yanıtım. neden üniversiteden başlaması sorgunuzla haklısnız. sadece üniversitelerden başlaması yanlış. ama tepkilerin boyutu da daha da artacagı düşünülmüş olabilir.

Peki zamana bırakalım diyosunuz. Cumhuriyet karşıtı söylemden ne bekliyorsunuz, bunu söylerseniz sevinirim. (Söylediğiniz bırak ülke mahvolsun sonra çaresine bakarız)

Gerçekten bunu göremiyor muyuz? Kadına değer vermeyenlerin, kadınlara özgürlük arama saçmalığı.

Yazık Çokk Yazıkk Türkiye karanlığa doğru gidiyorr.. Üniversetelerde Kaosa hazır ol Türkiye...

Peki zamana bırakalım diyosunuz. Cumhuriyet karşıtı söylemden ne bekliyorsunuz, bunu söylerseniz sevinirim. (Söylediğiniz bırak ülke mahvolsun sonra çaresine bakarız)

Gerçekten bunu göremiyor muyuz? Kadına değer vermeyenlerin, kadınlara özgürlük arama saçmalığı.

cumhuriyet karşıtı söylem derken neyi kasdettiginiz anlamadım acıkcası.Söylediğim seyde bırakalım ülke mahvolsun falan değil bunu da nerden cıkardınız. son yazdıgınız cümle ise tamamen bambaşka bi konu. konu başlıgına çok farklı bi acıdan bakış.yanlış anlmadıysam Şeriat ten bahsediyorsanız bu cümlenizin açıkcası konumuzla bi ilgisi yok.

Geri