Meclis'te "İsmet İnönü Millet düşmanıydı" "Kavgası

neyi biliyorsun deli etme beni, yeter artık su sacma yorumlarını kendine sakla

milletin düşmanıydı da o yuzden kurtuluş savaşında mukemmel komutasıyla zaferler kazandırdı.

milletin düşmanıydı da sevri imzalayan şerefsiz vatan haini itlerin pisliklerini lozan da temizledi.

sen ve senin gibiler bu ülkenin kurucularının bize armagan ettigi vasiyete ihanet ediyorsunuz.

iddianı kanıtlayacaksın, hem din hem millet düşmanı oldugunu inönünün aksi takdir de susup oturcaksın.

bir şey bilmeyen, 2 lafı bir araya getirmekten ... insanlar, bu ulkenin kurucularına asılsız iftiralar atmaktadır.

modlar umarım ilgilenir.

sagol kardeşim ama bazı küstahlar bunu gormuyor, ingiliz himayesine girsek daha iyi olurdu diyenleri savunanlardan ne beklenebilir ki?

istiklal mahkemeleri kurulsa keşke de şu hainlerin korkudan kacıcak delik aradıkları gunleri gorsek bir an evvel

saygısızlık yapma lütfen. bu benim düşüncem burası serbest kürsü.

İsmet İnönü'den cevap
İnönü'nün benzer eleştirilere karşı vakti zamanında verdiği cevap: Ayıp... ayıp...

Başbakan Erdoğan tarihin sayfalarından örneklerle CHP ile polemiğe girince, İsmet İnönü'nün benzer eleştirilere karşı vakti zamanında verdiği cevap gündeme geldi
.

CHP Genel Başkanı İsmet İnönü, Meclis’te 11 Eylül 1957 tarihinde Atatürk’ün resimlerini paradan çıkardığını ve bunun Atatürk’ü sevmediğini gösterdiğini ileri süren bir Demokrat Partili milletvekiline öfkelenmişti.

Meclis kürsüsüne çıkan İsmet İnönü, özetle şunları söylemişti:

"Ayıp... Ayıp. Biz bu kararı birlikte aldık. Bunu söyleyecek en son kişi sen olmalısın. Cumhuriyeti kurduğumuz zaman halk tarafından Cumhurbaşkanı padişahtan daha az kudretli bir adam zannedilirdi. Atatürk’le bu mevzuda hassastık. Milletin reyi ile başa geçmiş olan Cumhur Reisinin, eski hükümdarın Devlet başı olarak haiz olduğu bütün haklara malik olduğunu hukukta ve şekilde göstermek lazımdı. Atatürk bu fikirde idi. Onun içindir ki, kendisi hayatta olduğu halde paraya da pula da resmini bastık. Eğer sağ olan adamın paraya, pula resmini basmamak, adını yazmamak Cumhuriyette adet olsaydı Atatürk zamanında da ölülerden, pullarımıza, paralarımıza resmini basacak, ismini yazacak hesapsız ad bulunurdu. Bugün de kanaatimiz budur..."

Gazeteport

http://64.233.183.104/search?q=cach...5815+ismet+inönü+akp&hl=tr&ct=clnk&cd=8&gl=tr

istiklal mahkemeleri kurulsa keşke de şu hainlerin korkudan kacıcak delik aradıkları gunleri gorsek bir an evvel

"Can'a kastetme Can'dan olursun.Mal'a kastetme mal'dan olursun."Ayrıca hainlik gibi kavramlar çok izafidir ,herkesin kendine göre bir hain kavramı vardır.o yüzden böyle sözleri sarfederken biraz daha dikkat gerek.İnsanları İp'e göndermek kolay ama İp'e gitmek yürek ister.Şunu da hatırlatayım yezid'in adamları Namaz vakti Namazı Hz.Hüseyinin arkasında kılıyor ama savaş başlayınca Yezid'in saflarına katılıyorlardı nedenmi?Çünkü GÜÇ'e tapıyorlardı...

Atatürk inönüyü devre dışı bırakmak için çok uğraşmıştır ama inönünün ordudaki gücü Atatürkün bunu başarmasına engel olmuştur zaten atatürk hayatta iken bile defalarca zıt düşmüşlerdir..bi keresinde atatürk kerkük için harekat planlanı yapmış ve orduya hazırlık emri vermek için ayağa kalttığında inönü karşısına geçmiş ve buna izin vermem demiştir ve dediği gibi de olmuştur.Atatürk inönüyü kesinlikle sevmezdi ama onu devre dışı bırakmaya iktidarı yoktu hatta bi keresinde yakınlarına benden sonra bu adamı öldürün dediği bile rivayet edilmiştir.inönü halktan kopuk bi insandı ve halkın değer yargılarına saygısı da yoktu,atatürk birazda bunun için inönüye güven duymuyordu ve haklı da çıkmıştı.Zaten atatürkten sonra durumun böyle olduğu inönünün sergilediği politikalarla da kendini göstermiştir. Ayrıca şu anki chp inönünün meyvesidir,o meyvelere bakarak ağacın kendisi hakkında fikir sahibi olunabiliyor

ismet inönü' yü savunurken şunlarıda unutmayın
1- TÜRKİYE CUMHURİYET'inde ilk darbeye gerçekleştiren

2- 1 inönü şavaşında ahırda gizlenirken bulununan

3- 12 adadan vazgeçen

4- yunan ordusunun işgali altındaki yerlerde yapılan katliamları unutum yunanlılarla dostluk bildirgesi izlayan

5- ADNAN MENDERES ve arkadaşlarını ölüme yollayan

6- adnan menderes döneminde fabrikaları kapmaya çalışan

7- camileri depo olarak kullanan ve halkın nerdeyse tamamının karşı çıkmasına rağmen ezanın türkçe okutulması

8- GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞANIN VEFATINA YAKIN BİR ZAMANDA YAPTIĞI KONUŞMADA İSMET İNÖNÜYÜ KÖTÜLEYİCİ VE KENDİSİNİ GÖRMEZDEN GELEN BİR TUTUM TAKINDIĞINI BELİRTEN SÖZLERİ

9- ULU ÖNDERİN ÖLÜMDEN SONRA PARLARDAN VE DEVLET DAİRELERİNDEN RESİMLERİNİ ÇIKARTTIRMASI

10- TAMAMEN İSLAM DİNİNE DÜŞMANCA TAVIRLAR SERGİLEMESİ

11- VE KENDİSİNİ O MAKLAMLARA KADAR YÜKSELTEN BİR MİLLETİ KENDİSİNE DÜŞMAN OLARAK TABİR ETMESİ

12-BAŞBAKANLIĞI VE CUMHURBAŞKANLIĞI DÖNEMLERİNDE HİÇBİR FALİYETTE VE İCRAATTA BULUNMAMASI

13- VE SON OLARAK KENDİ AĞZINDAN İBRET VERİCİ SÖZLER ' BEN KÖY ENSTİTÜLERİNİ KURARAK BİR DÜZEN OLUŞTURDUM VE BU DÜZEN 1900 YILLARIN BAŞLARINA KADAR BİZİM HAKİMİYETİMİZİ SÜRDÜRECEK AMA O VAKİTTEN SONRA NE OLUR BİLMEM'' DİYEREK KADROLAŞMA YÖNÜNDE EN BÜYÜK ADIMI O ATMIŞTIR...

İSMET İNÖNÜ BÖYLE BİRİDİR....

ismet inönü' yü savunurken şunlarıda unutmayın
1- TÜRKİYE CUMHURİYET'inde ilk darbeye gerçekleştiren

2- 1 inönü şavaşında ahırda gizlenirken bulununan

3- 12 adadan vazgeçen

4- yunan ordusunun işgali altındaki yerlerde yapılan katliamları unutum yunanlılarla dostluk bildirgesi izlayan

5- ADNAN MENDERES ve arkadaşlarını ölüme yollayan

6- adnan menderes döneminde fabrikaları kapmaya çalışan

7- camileri depo olarak kullanan ve halkın nerdeyse tamamının karşı çıkmasına rağmen ezanın türkçe okutulması

8- GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞANIN VEFATINA YAKIN BİR ZAMANDA YAPTIĞI KONUŞMADA İSMET İNÖNÜYÜ KÖTÜLEYİCİ VE KENDİSİNİ GÖRMEZDEN GELEN BİR TUTUM TAKINDIĞINI BELİRTEN SÖZLERİ

9- ULU ÖNDERİN ÖLÜMDEN SONRA PARLARDAN VE DEVLET DAİRELERİNDEN RESİMLERİNİ ÇIKARTTIRMASI

10- TAMAMEN İSLAM DİNİNE DÜŞMANCA TAVIRLAR SERGİLEMESİ

11- VE KENDİSİNİ O MAKLAMLARA KADAR YÜKSELTEN BİR MİLLETİ KENDİSİNE DÜŞMAN OLARAK TABİR ETMESİ

12-BAŞBAKANLIĞI VE CUMHURBAŞKANLIĞI DÖNEMLERİNDE HİÇBİR FALİYETTE VE İCRAATTA BULUNMAMASI

13- VE SON OLARAK KENDİ AĞZINDAN İBRET VERİCİ SÖZLER ' BEN KÖY ENSTİTÜLERİNİ KURARAK BİR DÜZEN OLUŞTURDUM VE BU DÜZEN 1900 YILLARIN BAŞLARINA KADAR BİZİM HAKİMİYETİMİZİ SÜRDÜRECEK AMA O VAKİTTEN SONRA NE OLUR BİLMEM'' DİYEREK KADROLAŞMA YÖNÜNDE EN BÜYÜK ADIMI O ATMIŞTIR...

İSMET İNÖNÜ BÖYLE BİRİDİR....

1)İlk Darbeyi Gerçekleştiren Değildir...Ülke Koşullarınca Askeri Bir Baskı Uygulamıştır
2)İkinci Maddeyi Sağlam Kaynaklarca Kanıtla
3)Lozana İsmet Paşayı M.Kemal Yolladı...
4)Atatürk'te 1.Dünya Savasından Sonra Yunanlılarla Dost Bir Politika İzlemiştir.

Kısacası Bütün Bu Dediklerini İspatla Yalan Yanlış Bilgileri Buraya Ctrl+V Yapma

yuhhhh yazıklar olsun attığınız iftiralarda boğulun hainler,size bu ülkenin ekmeği haram,adnan menderes gibi kuklalar lazım size.

Neden sözün tamamını vermiyorsunuz?
İkinci İnönü Savaşları sırasında Bursa’dan geriye doğru göçen ve içinde subayların-ailelerinin bulunduğu bir kafileye rastlanır…
İsmet Paşa, kafileye nasıl hitap ettiğini anılarında şöyle anlatıyor:
“Kafileyi durdurdum. Subayları bir kenara topladım…
Dedim ki, içinde bulunduğumuz vaziyeti iyi bilesiniz. Bundan başka subay olarak da yerinizi bilmelisiniz…
Padişah düşmanınızdır... Yedi düvel düşmanınızdır…
Bana bakın dedim… Kimse işitmesin, MİLLET DÜŞMANINIZDIR!” (Kaynak: CHP lideri İsmet İnönü’nün Ulus gazetesinde yer alan hatıratından, 17 Mayıs 1968)
Oada millet düşmanımızdır sözü isyancı gruplar ve askerden kaçanlar için (zira asker kaçağı 30 binleri buluyordu) söylenmiş bir sözdür. ve orda abartma sanatı vardır.Tabii millet de düşmandı ama bu mecazi anlamdaydı. o kadar yıl savaşmış çökmüş bir ülkede, bir yandan da irtica afyonuyla susturulmuş bir ülkede o halkı savaşa katmak son derece zordu . İngiliz işbirlikçisi yeşil ordularla hilafet ordularıyla, yunan ordularıyla dersimli isyancılarla kör ali hocalarla ve binbir türlü ipsiz sapsız hain şerefsiz ingiliz işbirlikçisi emperyalsit toprak ağasının isyanlarıyla uğraştı Türk Ordusu. Yunanlılardan çok iç isyanları bastırmaya uğraştı. her yerde ajanlar cirit atıyordu. Hlk artık bıkmıştı. asker kaçağı sayısı çok artmıştı. bütün bunlara karşı canla başla mücade eden vatanseverler kurdu bu cumhuriyeti.
Eğer İnönü halkı düşman gibi görseydi neden o halk için hayatını ortaya koyarak savaşsın?
İnönü ye tüm yetkilerini ATATÜRK verdi.Bir halk düşmanına böylesi önemli görevler verir miydi ATA?

Hani derlerya özrü kabahatinden büyük.

Aslında İnönü nün millet ten kastı asker kaçakları ve isyancılar mış.Böyle saçmalık olur mu.

Bu inönü milletin ne anlama geldiğini bilmeyecek kadar cahil mi?

Ben hayatımda asker kaçaklarını isyancı terörsitleri millet kavramı ile açıklayan herhangi bir kimseyi ne gördüm ne de duydum.

Bırakın kıvırtmayı adam düpedüz "Millet Düşmanımızdır" dedi.

Boşuna kıvırıp komik durumada düşmeyin

İNÖNÜ,Atatürk’ü unutturma amacına yönelik bir saygısızlık’ olarak yorumlanan bu icraatını dönemin Başbakan Yardımcısı Kemal Satır’a şöyle açıkladı: ‘Atatürk gibi eşsiz bir kahramanı istihlaf etmiştim (halef olmuştum). Benim için en büyük tehlike onun gölgesi altında erimek ve ezilmek idi. Devlet icraatının bütün sorumluluğu bana ait olmalıydı. Bunun için de kudretim neyse benim damgamı taşıyacak bir dönemin başladığının belli olması gerekiyordu. Paralara resim nakşedilmesi tarihten gelen bir devlet kudreti ve hakimiyeti geleneği idi.

Aferim emperyalizmin;dinimizi kullanarak tarikatlar aracılıgıyla kendi değerlerine düşman edenlerin en güzel örneklerinden birisisin.O kasteddigin alıntı İnönünün kurtuluş savaşı sırasında cephe gerisine dogru kaçan topluluk için; "'Kafileyi durdurdum. Subayları bir kenara topladım. Dedim ki; içinizdeki bulunduğunuz vaziyeti iyi bilesiniz. Bundan başka subay olarak da yerinizi bilmelisiniz. Padişah düşmanımızdır. Yedi düvel düşmanımızdır. Bana bakın dedim, kimse işitmesin. Millet düşmanımızdır'. Yani subaylarına hitap ediyor ve onlar düşmana karşı savaşırken ihanetlerin nereye kadar gidebilecegini belirtmek için subaylarına ögütler veriyor.Ve İnönü bunu gazeteye demeç vererek,hatıratına yazarak açıkça anlatıyor.Ne yapıyor gerçek vatan düşmanları bunu cımbızla alıp gerçek kahramanlarımızı,halkına düşman etmeye çalışıyor.Siz inönüden korkmayın.Amerikalarla,ingilizler gizli antlaşmalar yaptıgını söyleyenlerden,bunları halka anlatmayanlardan,Bizzat Amerikan projelerinin içinde olmaktan gurur duyanlar dan vatan haini bulmaya çalışın.Kurtuluş savaşında kelle koltukta düşmanla savaşan komutanlardan Vatan haini yaratma gafletine düşmeyin.

bir iftirayı deşifre ettiğiniz için çok sağolun..

-aynısını Kuran-ı Kerimdede yapıyorlar

-bir ayet alıyorlar bu ayetin öncesi ve sonrası yokmuş gibi 40 anlam yükleyip dinide yozlaştırıyorlar

yuhhhh yazıklar olsun attığınız iftiralarda boğulun hainler,size bu ülkenin ekmeği haram,adnan menderes gibi kuklalar lazım size.

AĞZINDAN ÇIKAN LAFLARA DİKKAT ET DOSTUM HAİNLİK ÖLE BASİT Bİ KAVRAM DEĞİL ASIL SİZE YAZIKLAR OLSUN İFTİRA DEDİKLERİNİZİN HEPSİ GERÇEKTE YAŞANMIŞ ŞEYLER SİZİN BU KÖRÜ KÖRÜNE KULAKTAN DOLMA ŞEYLERLE BİRŞEYLERİ SAVUNMANIZ YÜZÜNDEN BU ÜLKE BU DURUMDA EĞER BU ÜLKENİN EKMEĞİ BİRİLERİNE HARAM OLACAKSA SİZDEN ALASI OLAMAZ ÇÜNKÜ O EKMEĞİ ONUN MALZEMELERİNİ SİZLERİN KÜÇEMSEDİĞİ GÖRMEZDEN GELDEĞİ YOKSAY SAYDIĞI DİNİNE BAĞLI KÖYLÜLER VE BAŞLARI KAPALI KADINLAR ÜRETİYOR....

1)İlk Darbeyi Gerçekleştiren Değildir...Ülke Koşullarınca Askeri Bir Baskı Uygulamıştır
2)İkinci Maddeyi Sağlam Kaynaklarca Kanıtla
3)Lozana İsmet Paşayı M.Kemal Yolladı...
4)Atatürk'te 1.Dünya Savasından Sonra Yunanlılarla Dost Bir Politika İzlemiştir.

Kısacası Bütün Bu Dediklerini İspatla Yalan Yanlış Bilgileri Buraya Ctrl+V Yapma

BUNLARI KENDİM YAZDIM BİYERDEN ALINTI YAPMADIM BUNU BİL

1- ASKERİ BASKI YAPMIŞTIR DİYOSUN İSMET İNÖNÜ İÇİN AMA İNÖNÜNÜN DARBE İÇİN İZİN VERDİĞİNİ BİLMİYOSUN

2- İKİNCİ MADDEYİ SANA KANITLARDIM AMA MALESEF OLAYIN ŞAHİTLERİ TOPRAK ALTINDALAR BAZI KİTAPLARDA BU OLAY EN İNCE AYRINTISINA KADAR YAZIYOR

3-İNÖNÜYÜ LOZANA M.KEMAL PAŞANIN YOLLADIĞI DOĞRU AMA 12 ADADAN VAZGEÇMESİNİ SÖYLEYEN M.KEMAL PAŞAMIYDI

4- BU KANUDA HAKKIN VAR AMA M.KEMAL İNANÜ KADAR DOSTÇA YAKLAŞMAMIŞTI YUNANLILARA

AĞZINDAN ÇIKAN LAFLARA DİKKAT ET DOSTUM HAİNLİK ÖLE BASİT Bİ KAVRAM DEĞİL ASIL SİZE YAZIKLAR OLSUN İFTİRA DEDİKLERİNİZİN HEPSİ GERÇEKTE YAŞANMIŞ ŞEYLER SİZİN BU KÖRÜ KÖRÜNE KULAKTAN DOLMA ŞEYLERLE BİRŞEYLERİ SAVUNMANIZ YÜZÜNDEN BU ÜLKE BU DURUMDA EĞER BU ÜLKENİN EKMEĞİ BİRİLERİNE HARAM OLACAKSA SİZDEN ALASI OLAMAZ ÇÜNKÜ O EKMEĞİ ONUN MALZEMELERİNİ SİZLERİN KÜÇEMSEDİĞİ GÖRMEZDEN GELDEĞİ YOKSAY SAYDIĞI DİNİNE BAĞLI KÖYLÜLER VE BAŞLARI KAPALI KADINLAR ÜRETİYOR....

KÖRÜ KÖRÜNE BİRŞEYLERE BAĞLANANLAR VARSA O DA HER FIRSATTA BİZ MÜSLÜMANIZ BİZE OY VERİN DİYEN KANIBOZUKLARA İNANAN CAHİL VE GAFİL SÜRÜSÜDÜR SEN BU ÜLKE İÇİN ŞU HAYATTA NE YAPTIN Kİ İSMET İNÖNÜNÜN VATAN SEVGİSİNİ ÖLÇMEYE KALKIYORSUN BİZ SİZİN GİBİ FETHULLAHLARIN MENDERESLERİN SÜLEYMANLARIN TURGUTLARIN TAYYİPLERİN PEŞİNDEN GİTMEDİK ÇÜNKÜ BİLDİK Kİ BUNLAR BU ÜLKEYİ KAPİTALİSTİN UŞAĞI YAPACAK İŞBİRLİKÇİLERDİ,ZAMAN GAZETESİ OKUYARAK ENTEL OLAMAZSIN KOÇUM,GÜNLERİM SALT KİTAPLARLA GEÇİYOR SENİN GİBİ YÜZ TANEYİ ÜSTÜSTE KOYAR DERS VERİRİM BEN,BEN NE DİYORUM BAK İYİ DİNLE İNÖNÜYÜ ELEŞTİRMEK BAŞKA ONA MİLLET DÜŞMANI DEMEK BAŞKA BAHSETTİĞİN ADAM SENİN DEDENİN KOMUTANI ONA GÖRE KONUŞ,İNÖNÜNÜN YAPTIĞI EN BÜYÜK HATA NEYDİ BİLİYORMUSUN ATATÜRK KADAR GÖZÜ KARA DEĞİLDİ,YOBAZLARA TAVİZ VERDİ DAHA TOPRAK AĞASINI YOK EDEMEDEN ÇOK PARTİLİ SİSTEME GEÇTİ SONUNDA MENDERES DENEN ABD KUKLASI KARŞIDEVRİMCİ İKTİDARA GELDİ ORTAYA SENİN GİBİ BİR GENÇLİK ÇIKTI,TIPKI FIRINDAKİ KEKİN YANMASI GİBİ,YANIK BİR GENÇLİK AT ÇÖPE GİTSİN,O KALDIĞINIZ YURTLARDA GİTTİĞİNİZ TOPLANTILARDA ANLATILAN ZIRVALARI BİLGİ SANAN KULAKDAN DOLDURULMUŞ ROBOT SÜRÜSÜ ULAN HEPİNİZİ TOPLASAM İNÖNÜNÜN TIRNAĞI OLAMAZSINIZ HUZUR İÇİNDE YATSIN ÇOK BÜYÜK ADAMDI,KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİ DİYEN BİZDİK AŞAR VERGİSİNİ KALDIRAN KÖY ENSTİTÜLERİNDE KÖYLÜYE YOL YORDAM GÖSTEREN BİZLERDİK TOPRAĞI AĞADAN ALIP KÖYLÜYE VEREN BİZDİK PEKİ İKTİDARA GELİR GELMEZ KÖYLÜYÜ TEKMELEYEN ONU TEKRAR AŞİRET REİSLERİNİN ELİNE AĞALARIN ELİNE BIRAKAN KİMDİ MENDERES,NE MUTLU Kİ VATANSEVER SOSYALİST HALK ÇOCUĞU SUBAYLARIMIZ BU HAİNE HAKETTİĞİ CEVABI VERDİ AMA 65 DE HAİNLER YİNE EMPERYALİSTİN KORUMASI ALTINDA İKTİDARA GELDİ BUGÜN YİNE İKTİDARLAR AMA BİZLER VARIZ VE YEMİN ETTİK Kİ GÜN GELECEK HEPİNİZİN KÖKÜ KAZINACAK KENDİ TORUNLARINIZ BİLE SİZE RAHMET YERİNE LANET OKUYACAK.BU VATAN MİLLİ DEMOKRATİK DEVRİMİNİ TAMAMLAYACAK KEMALİZM İN YENİDEN YEŞERECEĞİ GÜN YAKINDIR ÇÜNKÜ GÜNLER NE KADAR KARARIRSA MİLLET NEYE KİME İHTİYACI OLDUĞUNU DAHA KOLAY ANLAYACAK BUGÜN HALK DALKAVUKLUĞU YAPAN HALKDANMIŞ GİBİ GÖRÜNENLERİN MALVARLIĞINA BAKIN HER FIRSATTA ELİT DİYE KÜFÜR YİYEN CHP LİLERE BAKIN,SİZ UYUYAN SAFTİRİKLER ADAM GÖZÜNÜZÜN İÇİNE BAKA BAKA SİZLE DALGA GEÇİYOR UYANIN ARTIK BİR KERE DE ŞU DİNDARLIK OYUNUNA GELMEYİN ANLAYIN ARTIK DİNİN OY VERMEK İÇİN BİR KRİTER OLAMAYACAĞINI.

KÖRÜ KÖRÜNE BİRŞEYLERE BAĞLANANLAR VARSA O DA HER FIRSATTA BİZ MÜSLÜMANIZ BİZE OY VERİN DİYEN KANIBOZUKLARA İNANAN CAHİL VE GAFİL SÜRÜSÜDÜR SEN BU ÜLKE İÇİN ŞU HAYATTA NE YAPTIN Kİ İSMET İNÖNÜNÜN VATAN SEVGİSİNİ ÖLÇMEYE KALKIYORSUN BİZ SİZİN GİBİ FETHULLAHLARIN MENDERESLERİN SÜLEYMANLARIN TURGUTLARIN TAYYİPLERİN PEŞİNDEN GİTMEDİK ÇÜNKÜ BİLDİK Kİ BUNLAR BU ÜLKEYİ KAPİTALİSTİN UŞAĞI YAPACAK İŞBİRLİKÇİLERDİ,ZAMAN GAZETESİ OKUYARAK ENTEL OLAMAZSIN KOÇUM,GÜNLERİM SALT KİTAPLARLA GEÇİYOR SENİN GİBİ YÜZ TANEYİ ÜSTÜSTE KOYAR DERS VERİRİM BEN,BEN NE DİYORUM BAK İYİ DİNLE İNÖNÜYÜ ELEŞTİRMEK BAŞKA ONA MİLLET DÜŞMANI DEMEK BAŞKA BAHSETTİĞİN ADAM SENİN DEDENİN KOMUTANI ONA GÖRE KONUŞ,İNÖNÜNÜN YAPTIĞI EN BÜYÜK HATA NEYDİ BİLİYORMUSUN ATATÜRK KADAR GÖZÜ KARA DEĞİLDİ,YOBAZLARA TAVİZ VERDİ DAHA TOPRAK AĞASINI YOK EDEMEDEN ÇOK PARTİLİ SİSTEME GEÇTİ SONUNDA MENDERES DENEN ABD KUKLASI KARŞIDEVRİMCİ İKTİDARA GELDİ ORTAYA SENİN GİBİ BİR GENÇLİK ÇIKTI,TIPKI FIRINDAKİ KEKİN YANMASI GİBİ,YANIK BİR GENÇLİK AT ÇÖPE GİTSİN,O KALDIĞINIZ YURTLARDA GİTTİĞİNİZ TOPLANTILARDA ANLATILAN ZIRVALARI BİLGİ SANAN KULAKDAN DOLDURULMUŞ ROBOT SÜRÜSÜ ULAN HEPİNİZİ TOPLASAM İNÖNÜNÜN TIRNAĞI OLAMAZSINIZ HUZUR İÇİNDE YATSIN ÇOK BÜYÜK ADAMDI,KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİ DİYEN BİZDİK AŞAR VERGİSİNİ KALDIRAN KÖY ENSTİTÜLERİNDE KÖYLÜYE YOL YORDAM GÖSTEREN BİZLERDİK TOPRAĞI AĞADAN ALIP KÖYLÜYE VEREN BİZDİK PEKİ İKTİDARA GELİR GELMEZ KÖYLÜYÜ TEKMELEYEN ONU TEKRAR AŞİRET REİSLERİNİN ELİNE AĞALARIN ELİNE BIRAKAN KİMDİ MENDERES,NE MUTLU Kİ VATANSEVER SOSYALİST HALK ÇOCUĞU SUBAYLARIMIZ BU HAİNE HAKETTİĞİ CEVABI VERDİ AMA 65 DE HAİNLER YİNE EMPERYALİSTİN KORUMASI ALTINDA İKTİDARA GELDİ BUGÜN YİNE İKTİDARLAR AMA BİZLER VARIZ VE YEMİN ETTİK Kİ GÜN GELECEK HEPİNİZİN KÖKÜ KAZINACAK KENDİ TORUNLARINIZ BİLE SİZE RAHMET YERİNE LANET OKUYACAK.BU VATAN MİLLİ DEMOKRATİK DEVRİMİNİ TAMAMLAYACAK KEMALİZM İN YENİDEN YEŞERECEĞİ GÜN YAKINDIR ÇÜNKÜ GÜNLER NE KADAR KARARIRSA MİLLET NEYE KİME İHTİYACI OLDUĞUNU DAHA KOLAY ANLAYACAK BUGÜN HALK DALKAVUKLUĞU YAPAN HALKDANMIŞ GİBİ GÖRÜNENLERİN MALVARLIĞINA BAKIN HER FIRSATTA ELİT DİYE KÜFÜR YİYEN CHP LİLERE BAKIN,SİZ UYUYAN SAFTİRİKLER ADAM GÖZÜNÜZÜN İÇİNE BAKA BAKA SİZLE DALGA GEÇİYOR UYANIN ARTIK BİR KERE DE ŞU DİNDARLIK OYUNUNA GELMEYİN ANLAYIN ARTIK DİNİN OY VERMEK İÇİN BİR KRİTER OLAMAYACAĞINI.

BEN NE SÜLEYMANCIYIM NE NURCU NE FETULLAHÇIYIM NEDE BİR CEMEAT VEYA TOPLULUKLA BİR BAĞIM VAR. HİÇ BİR ZAMANDA MÜSLÜMANLIĞI SİYASETE ALET EDENLERE DESTEK VERMEDİM VEDE KARŞISINDA DURDUM. SEN BENİM GİBİ 100 TANE ADAMI ÜSTÜSTTE KOYAR TERS ÇEVİRİRMİŞSİN SEN BUNU BENİM KÜLAHIMA ANLAT SEN SADECE BANA YETSEN YETERLİDİR..İSMET İNÖNÜ BU DEVLETİN BAŞINA GELEN EN BECERİKSİZ SİYASETÇİDİR SEN NEDERSEN DE GERÇEĞİ HERKES BİLİYOR.MALESEF İSMET İNÖNÜ DEDEMİN KOMUTANI DEĞİLMİŞ ÖYLESİ BİRNİNDE NASIL KOMUTAN OLDĞUNU HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM DEDEMİM KOMUTANI M.KEMAL PAŞA İMİŞ BUNUDA BİL..
HERGÜN ONLARCA KİTAP OKUYORUM DİYOSUN SONRADA BİZLERE KÖRÜ KÖRÜNE DİYE HİTAP EDİYOSUN.SENİN O KİTAPLARININ İÇİNDE NE GİBİ ZIRVALARIN YAZDIĞINI NE GİBİ SAÇMA GÖRÜŞLERE SAHİP SAPIKLARIN YAZDIĞINIDA İYİ BİLİYORUM.BURDA KİTAP OKUYAN SADECE SEN DEĞİLSİN.
EMPERYALİSTLER DEMOKRAT PARTİYİ BAŞA GETİRMİŞ DİYOSUN! İNAN BU SÖYLEDİĞİNE ÇOÇUKLAR BİLE GÜLER SANDIKLARA EMPERYALİSTLERMİ OY ATIYOR YOKSA MİLLET Mİ? BUNUN CEVABINI BEKLİYORUM?
BİZİM KÖKÜMÜZÜ KAZIYACAKMIŞSIN NE SENİN NE ARKADAŞLARIN NEDE SENİN GİBİ DÜŞÜNEN SAFTİRİKLERİN (BU SENİN SÖZÜN AYNEN İADE EDİYORUM) BUNA NE GÜCÜ NEDE KUTRETİ YETER.TARİHİMİZE BAKTIĞINDA SENİN GİBİ DÜŞÜNÜPTE ÜZERİMİZE GELENLERİN NE GİBİ SONUÇLARLA KARŞILAŞTIĞINI SENDE GAYET İYİ BİLİRSİN...

HA UNUTMADAN BEN VATAN İÇİN NE YAPTIN KONUSUNA GELİNCE...

SANA GAYET SAĞLAM Bİ CEVAP VERİYİM İSTERSEN!

SENİN GİBİ SAPIK DÜŞÜNCELERE SAHİP MAHLUKLARIN DAĞDA ŞEHİT ETTİĞİ ONLARCA ASKERLERİN CENAZELERİNİ OMUZUMDA TAŞIDIM. ASKERİN POLİSİN YANINDA OLDUM MEYDANLARA ÇIKIP BAĞIMSIZ TÜRKİYE DİYE AVAZIM ÇIKTIĞINCA BAĞIRDIM.VE BUNUN GİBİ BİRÇOK ŞEY DAHA...

PEKİ ŞİMDİDE BEN SANA SORUYORUM.AMA NE YAPTIN DİYE DEĞİL DÜŞÜNDÜNÜZMÜ DİYE SORUYORUM?SEN VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLER, DEVLETİ DEVİRMEK,MİLLETİ KÖLE HALİNE GETİRMEK,ASKERİ POLİSİ ŞEHİT ETMEK
KUNDAKTA Kİ EL KADAR YAVRUYA KURŞUN SIKMAK BU MİLLETİ HEP GERİYE GÖTÜRMEK,İNANÇLARINI YOK ETMEKTEN BAŞKA BİRŞEY YAPMAYI DÜŞÜNDÜMÜ?

EĞER BEN SAYDIĞIN ŞEYLERİ ONAYLAMAMIYORUM YAPILMASINIDA İSTEMİYORUM DİYORSAN SENİN GÖRÜŞÜNE SAHİP MAHLUKLAR BUNLURI GÖZÜNÜ KIRPMADAN YAPIYOR...

SOSYALİZİM DÜNYAYA KANDAN,ÖLÜMDEN,AÇLIKTAN BAŞKA BİRŞEY GETİRMEDİ

BAŞTA RUSYA VE ÇİN OLMAZ ÜZERE SIRF FARKLI DÜŞÜNÜYOR DİYE NE ONLARCASI NEDE BİNLERCESİ,MİLYONLARCASI KATLEDİLDİ VE ÇALIŞMA KAMPLARINA GÖNDERİLDİ VE BU UYGULAMA HALEN DEVAM EDİYOR...

VE SEN KALKMIŞ HALA SOSYALİZM HAYALLERİ KURUYORSUN....

SANA BİR KİTAP TAFSİYE EDİYİM YAZARI MR.LOH KİTABIN ADI:KIZIL ÇİNDEN NEDEN KAÇTIM...
BU KİTABI AL OKUDA BELKİ AKLIN BİRAZ BAŞINA GELİR.......

yazı puntolarınızı küçük harfle yazın yasaktır kimse kör değil burda....
birdakine uyarmadan mesajlarınızı silerim

BEN NE SÜLEYMANCIYIM NE NURCU NE FETULLAHÇIYIM NEDE BİR CEMEAT VEYA TOPLULUKLA BİR BAĞIM VAR. HİÇ BİR ZAMANDA MÜSLÜMANLIĞI SİYASETE ALET EDENLERE DESTEK VERMEDİM VEDE KARŞISINDA DURDUM. SEN BENİM GİBİ 100 TANE ADAMI ÜSTÜSTTE KOYAR TERS ÇEVİRİRMİŞSİN SEN BUNU BENİM KÜLAHIMA ANLAT SEN SADECE BANA YETSEN YETERLİDİR..İSMET İNÖNÜ BU DEVLETİN BAŞINA GELEN EN BECERİKSİZ SİYASETÇİDİR SEN NEDERSEN DE GERÇEĞİ HERKES BİLİYOR.MALESEF İSMET İNÖNÜ DEDEMİN KOMUTANI DEĞİLMİŞ ÖYLESİ BİRNİNDE NASIL KOMUTAN OLDĞUNU HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM DEDEMİM KOMUTANI M.KEMAL PAŞA İMİŞ BUNUDA BİL..
HERGÜN ONLARCA KİTAP OKUYORUM DİYOSUN SONRADA BİZLERE KÖRÜ KÖRÜNE DİYE HİTAP EDİYOSUN.SENİN O KİTAPLARININ İÇİNDE NE GİBİ ZIRVALARIN YAZDIĞINI NE GİBİ SAÇMA GÖRÜŞLERE SAHİP SAPIKLARIN YAZDIĞINIDA İYİ BİLİYORUM.BURDA KİTAP OKUYAN SADECE SEN DEĞİLSİN.
EMPERYALİSTLER DEMOKRAT PARTİYİ BAŞA GETİRMİŞ DİYOSUN! İNAN BU SÖYLEDİĞİNE ÇOÇUKLAR BİLE GÜLER SANDIKLARA EMPERYALİSTLERMİ OY ATIYOR YOKSA MİLLET Mİ? BUNUN CEVABINI BEKLİYORUM?
BİZİM KÖKÜMÜZÜ KAZIYACAKMIŞSIN NE SENİN NE ARKADAŞLARIN NEDE SENİN GİBİ DÜŞÜNEN SAFTİRİKLERİN (BU SENİN SÖZÜN AYNEN İADE EDİYORUM) BUNA NE GÜCÜ NEDE KUTRETİ YETER.TARİHİMİZE BAKTIĞINDA SENİN GİBİ DÜŞÜNÜPTE ÜZERİMİZE GELENLERİN NE GİBİ SONUÇLARLA KARŞILAŞTIĞINI SENDE GAYET İYİ BİLİRSİN...

HA UNUTMADAN BEN VATAN İÇİN NE YAPTIN KONUSUNA GELİNCE...

SANA GAYET SAĞLAM Bİ CEVAP VERİYİM İSTERSEN!

SENİN GİBİ SAPIK DÜŞÜNCELERE SAHİP MAHLUKLARIN DAĞDA ŞEHİT ETTİĞİ ONLARCA ASKERLERİN CENAZELERİNİ OMUZUMDA TAŞIDIM. ASKERİN POLİSİN YANINDA OLDUM MEYDANLARA ÇIKIP BAĞIMSIZ TÜRKİYE DİYE AVAZIM ÇIKTIĞINCA BAĞIRDIM.VE BUNUN GİBİ BİRÇOK ŞEY DAHA...

PEKİ ŞİMDİDE BEN SANA SORUYORUM.AMA NE YAPTIN DİYE DEĞİL DÜŞÜNDÜNÜZMÜ DİYE SORUYORUM?SEN VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLER, DEVLETİ DEVİRMEK,MİLLETİ KÖLE HALİNE GETİRMEK,ASKERİ POLİSİ ŞEHİT ETMEK
KUNDAKTA Kİ EL KADAR YAVRUYA KURŞUN SIKMAK BU MİLLETİ HEP GERİYE GÖTÜRMEK,İNANÇLARINI YOK ETMEKTEN BAŞKA BİRŞEY YAPMAYI DÜŞÜNDÜMÜ?

EĞER BEN SAYDIĞIN ŞEYLERİ ONAYLAMAMIYORUM YAPILMASINIDA İSTEMİYORUM DİYORSAN SENİN GÖRÜŞÜNE SAHİP MAHLUKLAR BUNLURI GÖZÜNÜ KIRPMADAN YAPIYOR...

SOSYALİZİM DÜNYAYA KANDAN,ÖLÜMDEN,AÇLIKTAN BAŞKA BİRŞEY GETİRMEDİ

BAŞTA RUSYA VE ÇİN OLMAZ ÜZERE SIRF FARKLI DÜŞÜNÜYOR DİYE NE ONLARCASI NEDE BİNLERCESİ,MİLYONLARCASI KATLEDİLDİ VE ÇALIŞMA KAMPLARINA GÖNDERİLDİ VE BU UYGULAMA HALEN DEVAM EDİYOR...

VE SEN KALKMIŞ HALA SOSYALİZM HAYALLERİ KURUYORSUN....

SANA BİR KİTAP TAFSİYE EDİYİM YAZARI MR.LOH KİTABIN ADI:KIZIL ÇİNDEN NEDEN KAÇTIM...
BU KİTABI AL OKUDA BELKİ AKLIN BİRAZ BAŞINA GELİR.......

sen sosyalizmle pkk arasında bağlantı kurabilecek kadar cahil bir adamsın,benimle tartışacaksan adam gibi tartış,dikkat ettim bu forumdaki dinciler ya da ülkücüler gerçi pek bi farkları yok işlerine gelmeyen doğru düzgün cevap veremedikleri herkese pkklı diyorlar,işte orada duracaksın demek ki sen ödp ve dtp yi sol parti zannedip sosyalizmi bunların temsi ettiğini sanıyorsun ve bu konuda hiç bir şey bilmediğini ilan ediyorsun 3-5 tane hippiyle kürtçü kendine sol diyor diye sosyalistleri pkk lı olmakla suçlayamazsın biz tekel için işcilerle yürüdük,dervişleri protesto eden yumurta atan da bizlerdik ve bu pkklı gençlerle de az kavga etmedik kampüslerde,hem de ne kavgalar direk cana kasteden kavgalar, terörü protesto eden yürüyüşleri organize eden grup direk benim yakın arkadaşlarımdı biz bunları yaparken dinciler işin ucu hükümete dayanıyor diye terörü protesto afişlerine saldırdılar,ayrıca menderesi halk seçdi demişsin hangi halk? ağaların,aşiret reislerinin yönlendirdiği halk,rüzgarı kim yönlendirirse ona giden halk,demokrasi deki en büyük problem de bu zaten hep tartışılır durur,ayrıca ismet inönü beceriksiz demek başka ismet inönü millete düşmandı demek başka arada çok büyük fark var,yoksa inönünün hatalarını ben de konuşuyorum arkadaşlarımla keşke şunu şöyle yapsaydı böyle yapsaydı diye ama çıkıp da inönü millete düşmandı demek gibi bir küstahlığı alçaklığı kimse yapamaz.

İsmet İnönünün kendi ağzından" Millet bizim düşmanımızdır" dediğini herkes biliyor.

Bu konuda zaten şüphemiz yok

İsmet İNÖNÜ kadar taş düşsün başınıza.

Atatürk,cumhuriyet düşmanı yobaz vatan hainleri sizi...

sen sosyalizmle pkk arasında bağlantı kurabilecek kadar cahil bir adamsın,benimle tartışacaksan adam gibi tartış,dikkat ettim bu forumdaki dinciler ya da ülkücüler gerçi pek bi farkları yok işlerine gelmeyen doğru düzgün cevap veremedikleri herkese pkklı diyorlar,işte orada duracaksın demek ki sen ödp ve dtp yi sol parti zannedip sosyalizmi bunların temsi ettiğini sanıyorsun ve bu konuda hiç bir şey bilmediğini ilan ediyorsun 3-5 tane hippiyle kürtçü kendine sol diyor diye sosyalistleri pkk lı olmakla suçlayamazsın biz tekel için işcilerle yürüdük,dervişleri protesto eden yumurta atan da bizlerdik ve bu pkklı gençlerle de az kavga etmedik kampüslerde,hem de ne kavgalar direk cana kasteden kavgalar, terörü protesto eden yürüyüşleri organize eden grup direk benim yakın arkadaşlarımdı biz bunları yaparken dinciler işin ucu hükümete dayanıyor diye terörü protesto afişlerine saldırdılar,ayrıca menderesi halk seçdi demişsin hangi halk? ağaların,aşiret reislerinin yönlendirdiği halk,rüzgarı kim yönlendirirse ona giden halk,demokrasi deki en büyük problem de bu zaten hep tartışılır durur,ayrıca ismet inönü beceriksiz demek başka ismet inönü millete düşmandı demek başka arada çok büyük fark var,yoksa inönünün hatalarını ben de konuşuyorum arkadaşlarımla keşke şunu şöyle yapsaydı böyle yapsaydı diye ama çıkıp da inönü millete düşmandı demek gibi bir küstahlığı alçaklığı kimse yapamaz.

bana cahil diyorsun ama açıkça yazdığım şeyleri anlamayacak kadar cahil olan sensin. eğer anlasaydın sana terörist demediğimi ama sizin görüşlerinize dayalı olan sosyalizmi benimsemiş olan onlarca terör örgütü olduğunu anlardın. örnek olarak dhkp/c,tikko,rızgari ve pkk denilen it sürüleri gibi...ayrıca ben aşırı dincide değilim ülkücüde değilim sadece milliyetçiyim.o şerefsizlerle kavga etmişsiniz falan bunu gerçekten taktir ettim...
menderesi kim seçti konusuna gelince ağlar,paşalar falanlar filanlar yönlendirdi diyosun.ağalar paşalar oy atarken milletin başında nöbetmi tutmuş?yoksa millet chp'den ve faliyetlerinden,tek düzeliğinden,baskıcı otortesinden ve bunun gibi halkın düşüncelerine,görüşlerine ve inançlarına ters düşün onca icraatından dolayımı menderesi seçmiş?işte sen ve senin gibi düşünenlerin en büyük yanılgısı ve hatası bu!biz biliriz,biz nedersek doğrudur,nedersek itaat edin,halk birşey bilmez,millet cahildir,millet ne yaptığını bilmez,milletin ipini nereye çekersen oraya gelir düşüncesi.(yukarda şunları yazmışsın hangi halk? ağaların,aşiret reislerinin yönlendirdiği halk,rüzgarı kim yönlendirirse ona giden halk,demokrasi deki en büyük problem de bu zaten hep tartışılır durur)sizlerden büyüzden nefret ediyor bu millet bu çok bilmişliğiniz,biz biliriz anlayışınız değişmediği sürece her zaman olduğu gibi kaybetmeye mahkum olcaksınız.
ismet inönü beceriksiz bir siyasetçiydi yine söylüyorum bunu. sen yukarda yazmışsın bişiler ama ismet inönüye hakaret ettiğinin farkında değilsin galiba ismet inönüye kim millet düşmanı derse alçaktır diyorsun ama ismet inönünün kendi ağzından millet bizim düşmanımızdır dediğini unutuyorsun bu durumda ismet inönüye alçak deme cüreti gösteriyorsun...

benim sana söylediğim şey şu pkk kendine sosyalistim diyor diye sosyalizmi suçlayamazsın,ayrıca ağalar paşalar oy atarken milletin başında nöbetmi tutmuş?yoksa millet chp'den ve faliyetlerinden,tek düzeliğinden,baskıcı otortesinden ve bunun gibi halkın düşüncelerine,görüşlerine ve inançlarına ters düşün onca icraatından dolayımı menderesi seçmiş demişsin,adamın başında durmaya gerek varmı oy verirken,nasıl olsa o sandık sayılacak adam gırtlağına kadar ağaya borçlu hele bir ağanın dediği partiye verilen oylar az çıksın üstelik bir diğer olayda şu millet dine kafayı takmış durumda ülkede şu adamlar müslüman diye bir hava estirdiğin zaman oylar oraya gider,chp nin ekonomik programı daha başlangıç aşamasındaydı atatürk hastalanmadan önce 1937 ye kadar ki kısımda 40 lı yılların programını hazırlıyor özelliklede bu toprak reformu üzerinde duruyor güneydoğu halkının bir an evvel aşiret baskısından kurtarılmasının feodalizmin tamamen tasviyesinin planlarını yapıyordu fakat onun erken ölümü milli demokratik devrim daha yarıda kalmışken karşı devrimin başlamasına sebep oldu ismet inönünün eleştirilmeye başlandığı nokta buradadır atatürk gibi bir otoritesi yokdu ve baskılar karşısında taviz verdi ardından menderes iktidarı atatürkün yaptığı her devrime saldırdı ve bugüne gelindiğinde karşı devrimin artık tamemen zafere ulaşmak üzere olduğunu karşısındaki tek gücün ordu ve ulusalcılar olduğunu görüyoruz zaten abd li yetkililerin de bizim kukla iktidara verdiği yeni görevinde "ulusalcı dalgayı aşın" olduğunu görüyoruz.inönünün halk bize düşmandır demesi başka bişi,ismet inönü halka düşmandır demek başka bişi,biz bugün hala şunu söylüyoruz "halka rağmen halk için",zaten bu ne demek halk bize düşman demek ama durum böyle diye halkımızı bırakalım mı tabi ki hayır gün gelir tarih kimin haklı olduğunu saptar fakat biz herşeye rağmen hastayı iyileştirmek zorundayız,onu tedavi istemiyo diye emperyalistlerin kenelerin eline bırakamayız.

İsmet İNÖNÜ kadar taş düşsün başınıza.

Atatürk,cumhuriyet düşmanı yobaz vatan hainleri sizi...

---

Burda bişeyler paylaşılmış arkadaşım eğer adam yanlış bildiklerini buraya yazmışsa doğrusunu biliyosan adama anlatda öğrensin, zaten işin doğrusu yazılmış .cumhuriyet düşmanı olarak görüp kestirip atma hemen vatan haini yobaz etiketini yapıştırmışsın. Amma vatan sever adamsın, zaten böyle yerlerde cumhuriyetçi damarınız tutuyo :)

Geri