''Meclis'i basarız, Erdoğan'ı asarız''

Bunu Senin Okumandan Çok Savaş ve İcraat Diye Çırpınanlara Cevap Olarak Yazmıştım=) Anlaşılan O ki Sen Hiçbişeyden Memnun Olmayanlardansın...

madem onlara cevap yazdın niye benden alıntı yaparak msj yazdın ?

ortada memnun olunacak bişi göremiyorum ben.

doğru ülkede hiçbir sorun yok.bende türkiye de yaşıyorum ama farklı boyuttaki bi türkiye galiba :thumbdown:

OnLar MecLise YakLaşamadan TSK OnLarın 7 süLaLesini asaR RahaT oLun.!

açılımdan tek gördüğümüz, imralı canavarı ve onun yandaşlarının alenen devlete karşı bir isyan içine girmelerinin önünü açtı.. hükümet yanlıları belki herşeye izah bulur bu konuda ama, habur kapısındaki rezaleti bu millete nasıl yakıştırdılar anlayamadık..
27 yaşındayım doğup büyüdüğüm İstanbul'un bu semtinde coğunluk kesim imralı canavarı yandaşıdır ve ben bu zamana kadar hiç birisinin ikinci sınıf insan muamelesi gördüğüne rastlamadım, en basiti yerel yönetimden -ki sempatizanları olduğu parti de değil- çok da güzel faydalanıyorlar. çok zaman parasız kaldım ama asla "aş evi"nin yemeğini siyah camlı lüks minibüslerle evime taşımadım..

Meclisi basamazlar bu mümkün değil önce meclisi koruyan ordumuzu aşmaları gerek .
Meclisi hiç bir zaman basamazlar ancak dokunulmazlıklar kaldırılırsa eğer meclistekilere basabilirler.

asla pkk ya destek veren biri değilim ve vermeyeceğim fakat;
senin o pkk yandaşı dediğin kadınlar anadoludan senin atanın babanın çıktığı yerlerden geliyorlar...

Sen ne saçmalıyosun bilader, Anadolu kadını bu küstahlığı yapmaz. Bide kalkıp bıyık altından bunları savunma..

Geri