Me Ha Peh peh peh...

Sayın, tayyip , bahçeli beyler ve ülkemin sevgili gençleri ben bu resmi göğsümde taşımak istiyorum. Saygılarımla

ATATÜRK ÜNİVERSİTEDE

1255qpu.jpg

rahatsız olanlar sizsiniz

Sayın, tayyip , bahçeli beyler ve ülkemin sevgili gençleri ben bu resmi göğsümde taşımak istiyorum. Saygılarımla

ATATÜRK ÜNİVERSİTEDE

1255qpu.jpg

iyide kardeşim biz bu fotoğraftan yana sıkıntımız yok ama sizin o bayanların diğer şekilde olmasından yana cok rahatsızsınız.Hem sonra Atatürk ü niye karıştırıyorsunuz bu olaya bu konuda kesin bi hüküm mü vermişki..yoksa cuntacı zihniyetimi

Son Habere göre Üniversitelerde Gata modeli kullanılıcak.

Yani Gerçek Anadolu Kadınının Başörtüsü şeklinde. Üniversitede Türban değil Baş örtüsü serbest olacak.

Burda tek bişi var mitinglerde akpye bas bas bağıran mhp niye şimdi işbrliği yapıyooo

Valla ben de mhpyi aklı başında zannederdim az çok.Mhp neden ecevit hükümeti zamanında erken seçim isteriz diye tutturdu,şimdi neden akp yi destekliyor türban ve cumhurbaşkanı seçimi konusunda.İşin içinde arkada başkaları var gibi...

herhalde chp liler gibi yıkıcı muhalefeti seçmiyorlar , solun insanlara yapıcı bir tarafı olmuşmu ki. Sosyal liden bahsederler ama sosyallikleri belli bir zümre içinde döner durur.Halkın arasına katılamazlar çünkü kendilerini elit görürler sonra da bu partiler %47 leri niye aldı diye hayıflanırlar.

İşte insanların kafası bu kadar çalışıyor. Toptan ret, toptan kabul. MHP nin eleştirdiğim yönleri var, ama olumlu olan son tavrını yıllardır bekliyorduk. Türk-İslam sentezi çerçevesinde kurulan bir partiden ne bekliyordunuz. tabi ki milli değerleri de islami değerleri de savunacak. Başka birşey bekleyenler saflıklarına yansınlar...

mhp chpyle uğraşacağına gitsin dtpyle akpyle uğraşsın.herhalde chp ATATÜRKÇÜ bir parti olduğu için kıskanıyorlar,kimbilir.

şaka mısın sen :durdurun :durdurun

görüntü kemalist aslı komünist olanları iyi biliyoruz :goz: kemalistim diye geçinip Atatürk e hakaret adamın şiirlerini yayınlamaktan hiç utanmıyorlar :goz:

İşte insanların kafası bu kadar çalışıyor. Toptan ret, toptan kabul. MHP nin eleştirdiğim yönleri var, ama olumlu olan son tavrını yıllardır bekliyorduk. Türk-İslam sentezi çerçevesinde kurulan bir partiden ne bekliyordunuz. tabi ki milli değerleri de islami değerleri de savunacak. Başka birşey bekleyenler saflıklarına yansınlar...

-seçim öncesi çok iddealı ydı bu biçok insanımıza umut olmuştu hatta amca oğulları oy unu bilem verdiler bende sempati duymaya başlamıştım ama dediğin gibi Türk-islam sentezi çerçevesinde kurulan bir partiden başka bişi beklemek Türk-Ulusal sentezini beklemek taamüden ahmaklık olsa gerek...
-Türk-islam sentezi nden fotosentez beklemek gibi saçma bişii olur:yani sonuç olarak mhp doğru bildiği yolda.. kurtarıcı alternatif olarak bakanlar başka şeyler bekleyenler dediğin gibi saf lıklarına yansınlar..sana katılıyorum....
-katranı kaynatsalar olurmu şeker mayasını seveyim mayasına çeker..
mhp yi seviyorum çok eleştirsemde ben oldukları gibi kabul ettim fazla bişi beklemiyorum ancak bu kadar olur....
-belki izledikleri politika akp nin elinin boşa geliceğine inandıkları için olabilir ..ama neden böyle bir yol izledikleri ni açıklamış değiller her kafadan ayrı bir ses ayrı bir yorum olunca mhp nin neyi amaçladığı karanlıkta kalıp izlediği yol ampul gibi parladı ..bizede bu parlaklığa bakıp yorum yazmaktan başka çare bırakmadılar....

Adam cok doğru yazmış.. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demiş atalarımız. Sn. Coskun'a da boşbakan çek git demişti atalarımız yanılmamış!

[email protected]

MHP (2) Bahçeli, Ankara’da...

"Sapla saman karıştı, gaflet ve teslimiyetin adı demokratlık oldu."

Bahçeli, İzmir’de...

"Başbakan ateşle oynuyor."

Bahçeli, Kırşehir’de...

"Hesap sorma dönemi başlıyor."

Bahçeli, yazılı açıklama yaptı...

"Özgürlükler adına ortaya çıkan tahrikler, Türkiye’nin iç bünyesini, toplumsal dokusunu tahrip edecek boyutlar kazanmıştır. Yola düzülen kin ve husumet kervanının başını, maalesef Başbakan çekmektedir."

Bahçeli, Mersin’de...

"Pısırık."

Bahçeli, grup toplantısında...

"Başbakan’a Türk milleti adına sormak isteriz... Siz önce nasıl bir Türkiye istediğinizi, nasıl bir kamuoyu özlemi içinde olduğunuzu, neyin peşinde koştuğunuzu anlatın."

Bahçeli, Ankara’da...

"Karanlığı kendi siyasi çizgisinde araması gereken Başbakan..."

Bahçeli, Adana’da...

"Kaçışın, kurtuluşun yok. Mutlaka hesabını vereceksin. İster Türkiye’de bir yere saklan, istersen okyanus ötesine kaç, nereye gidersen git, seni alıp, Türkiye’ye getireceğiz."

Bahçeli, Kayseri’de...

"Sendeki bu kafayla 500 milletvekilin olsa, ne yazar..."

Bahçeli, Star TV’de...

"Kendisinden başka herkesi küçük görüyor. Argo, saldırgan... Bize siyasi terörist dedi. Bizi mafya artıklarının partisi olarak lanse etmeye kalktı."

Bahçeli, Gaziantep’te...

"Başbakan’a sesleniyorum...

Hangi diyetin gerçekleşmedi?

Hangi emellerin yarım kaldı?"

*

Güzel soruydu...

"Hangi emellerin yarım kaldı?"

Geri