Meğer sapık Vakit Gazetesi yazarı küçük kızın annesiyle de ilişkiye girmiş...Yuh!

GebzeLi

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Küçük kızın annesi: Üzmez benimle de ilişkiye girdi
MUDANYA’DA tecavüz suçlamasıyla gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemede 14 yaşındaki B.Ç.’ye ’cinsel istismar’ suçundan tutuklanan Vakit gazetesi yazarı 78 yaşındaki Hüseyin Üzmez, cezaevine konuldu. İlköğretim okulu öğrencisi B.Ç.’nin tutuklanan annesi L. Ç. de ifadesinde Hüseyin Üzmez’in kendisiyle de ilişkiye girdiğini öne sürdü. Hüseyin Üzmez, savcılıkta ve nöbetçi mahkemede 5 saat ifade verdikten sonra, B.Ç.’ye ’cinsel istismarda bulunduğu’ iddiasıyla akşam saatlerinde tutuklandı.

İlköğretim Okulu 8-A sınıfı öğrencisi B.Ç.’nin annesi L. ve babası Bekir Ç. de, Çocuklarını fuhuşa teşvik etmek’ suçundan gözaltına alınıp, adliyeye çıkartıldı. Anne L.Ç. tutuklanırken, baba Bekir Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Telefonda fanteziler
Telefonda L.Ç. ile seks konuları konuşan Üzmez’in, daha sonra annesinden telefonu kızı B.Ç.’ye vermesini isteyip, aynı görüşmeleri kızıyla da yaptığı anlaşıldı.

‘Edep yerlerimi öpüyordu’
İlköğretim okulu öğrencisi B.Ç. emniyette ve adliyedeki ifadelerinde, Hüseyin Üzmez’in kendisiyle kurduğu ilişkiyi detaylarıyla anlattı. Hüseyin Üzmez’in kendisini Mudanya’daki yazlık evinde yanına oturup okşayıp sevdiğini söyleyen B.Ç., “Edep yerlerimi defalarca öpüyordu” dedi. Üzmez’in daha ileri gidemeyip kısa sürede tatmin olduğunu öne süren B.Ç., bu ilişkilerden sonra sürekli ağladığını anlattı. Annesi Livaze Ç.’nin tutuklanması, babası Bekir Ç.’nin de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasından sonra devlet korumasına alınan B.Ç.’ye psikolojik destek verilmeye başlandı.
Adı gizli tutulan bir kız yetiştirme yurduna yerleştirilen ve yaşadığı çöküntüden kurtulması için özel seanslar uygulanacak olan B.Ç.’nin gerekirse kısa süre eğitimine ara verileceği, daha sonra okula gönderileceği kaydedildi.

Fadime’yle basılan Müslüm Gündüz’e de anahtar vermişti
28 Şubat’In önemli olaylarından Müslüm Gündüz ile Fadime Şahin’in basılması olayındaki ev de Hüseyin Üzmez’e aitti. Üzmez, “Evet benim evde basıldılar. Zaten ben o evi Müslümanlara tahsis etmiştim” dedi.

270420081420014974863_3.jpg

şerefsiz herif..bunun gibilerin amacı belli..vakit gibi gazetelerde çalışıp gazetenin adını kötüye çıkarmak..kim bilir bu da aydın doğan şerefsizinin bir adamıdır..

Yargı sonucunua göre düşüncelerimi belirtirim doğrusuda bu şuanda bu bir iddaa niteliğinde sadece.Doğrulanırsa yazık o yaşına,kişiliğine.Ama tek taraflı görmüyorum telefonda fantezide zorla olmaz heralde birşeylerden nem aldıki üstlerine gitmiş.Tabikide ne olursa olsun sapıklıktır!

Bu olayın çirkin olduğu kesin de, bir haftalık haberin ısıtılıp buraya yeniden konulmasını anlamadım.

şerefsiz herif..bunun gibilerin amacı belli..vakit gibi gazetelerde çalışıp gazetenin adını kötüye çıkarmak..kim bilir bu da aydın doğan şerefsizinin bir adamıdır..

tabi yahu yıllardır Vakit'te yazarkende maaşını Aydın Doğan ödemiştir :hhmanD

Bazen o kadar sacma yorumlar geliyorki ne diyecegimi bilemiyorum...

Arkadasım adam sırf vakit gazetesini kotulemek icin neden omrunu hapishane koselerinde surdursun...

Biraz mantıklı yorumlar yapalım lutfen...

Dusuncelerine katıldıgınız bir gazeteyi savunmak icin boyle sacma iddialar atmayın ortaya...

Bazen o kadar sacma yorumlar geliyorki ne diyecegimi bilemiyorum...

Arkadasım adam sırf vakit gazetesini kotulemek icin neden omrunu hapishane koselerinde surdursun...

Biraz mantıklı yorumlar yapalım lutfen...

Dusuncelerine katıldıgınız bir gazeteyi savunmak icin boyle sacma iddialar atmayın ortaya...

Bi defa vakit gazetesini savunmak neden gerekli ki?
Suç kişiyi bağlar.Yarın aydın doğanın bir adamı aynı şeyi yaparsa doğan grubunu sapık ilan edemiyiz.

Herkes yaptığından mesuldür.Böyle bir suçu hiç bir düşünce onaylamaz.bu olay üzerinden hiç bir düşünceye de suçlama yapılmaz.
Neeye inanırsak iananlım ama belden aşağı vermayalım.

kimsenin gazeteye bişey dediği yok insanların sapık olacağını kimse bilemez ki cezasını fazlasıyla çekmeli

benim vakit i savunmak gibi bir düşüncem yok saten..adam sapığın teki..aydın doğan ın nasıl biri olduğunu herkes bilir..sen nie aydın doğan ı savunuyorsun peki!..

Bi defa vakit gazetesini savunmak neden gerekli ki?
Suç kişiyi bağlar.Yarın aydın doğanın bir adamı aynı şeyi yaparsa doğan grubunu sapık ilan edemiyiz.

Herkes yaptığından mesuldür.Böyle bir suçu hiç bir düşünce onaylamaz.bu olay üzerinden hiç bir düşünceye de suçlama yapılmaz.
Neeye inanırsak iananlım ama belden aşağı vermayalım.

Bende neden gazeteyi savunmaya calıstıgını anlamadım...

Bir il baskanının soyledigi sozden dolayı tum chpyi suclayan kafa yapısı burada da kendini gosteriyor...

Ama benim anlamadıgım bir nokta daha var... Bu adam yıllarca dinin savunucusu geciniyordu... Bu yonde yazılar yazıyordu... Okuyordunuz, foruma post yapıp okutuyordunuz...

Simdi ne olduda sayıp sovmeye basladınız (sozum genel kimse ustune almasın, alması gereken de zaten sesini cıkaramayacaktır)

Yıllarca bagırdık herkes dine dısardan gorundugu gibi baglı degil dedik, yok dediniz...

Ben artık konusmayayım bu konuda hersey zaten ortada...

bu işler bana organize işler gibi geliyor konun baslıgı bile belli ediyor ya neden sapık hüseyin üzmez denmiyorda vakit gazetezi yazarı deniyor hemde eski vakit gazetesi yazarı birileri bişeyleri kötülemek için olmadık seyleri cıkarıyor bana göre yakında babasıda hüseyin üzmez banada teklif etti derse sasırmam 70 küsür yasında islamı burdaki çogu kişiden iyi bilen tabiri caizse bir ayagı cukurda olan birisi neden böyle seyler yapsın akıl mantık almıyor birileride ellerine bi koz geçirmmiş gibi sallayıp duruyolar..

iğrenç adam ya.birde karısı yalanlıyordu bu haberleri.28 yaşında karısı var yetmemiş çolçocuğa saldırıyo adi.

benim vakit i savunmak gibi bir düşüncem yok saten..adam sapığın teki..aydın doğan ın nasıl biri olduğunu herkes bilir..sen nie aydın doğan ı savunuyorsun peki!..

Ben aydın doganı savunacak kadar cahil degilim...

Sadece herseyi de adamdan bilmeye gerek yok aklımız ve mantıgımız var...

Feto konusunda nasıl bazı arkadaslar herseyi ondan bilmeyin diyor aynen oyle...

Halbuki onu savunmakta cahillik...

Ama ben eminim onlar savunmuyor sadece mantıklı olmaya cagırıyordur (!)

76 yaşında adam neyiyle tecavüz edecek illa ağız açtıracaksınız :goz:

gerçekten ya annesiyle de ilişkiye girmiş hatta başlamışken sülale düzmüş :hhmanD

birini asacaksın herkezın gozunun onunde ondan sonra bak bakalım bı daha tecavuz eden olcak mı :mad: veyada ıskence yapacaksın

Geri