Meğer Paşamız üstad-ı Azam'mış!

Hiyerarşisiz ordu olmaz.Olursa da ona ordu denmez çete falan denir ama onunda bir lideri vardır.Her müslümana beş vakit farz olabilir ama o insanın sorumlulugundadır Orduyu ilgilendirmez.Eger ilgilendirirse inan askerlikte iş yürümez.O zaman her asker görevlerden yırtmak için başını secdeden kaldırmaz.Ordu düşmanı degilim diyorsun ama Ordumuzu ve komutanları dinsizlikle ve masonlukla rahatlıkla suçlayabiliyorsunuz.Bak aslında Hurşit Tolon yukarıda din düşmanı gösteriliyor aynı zamanda Ergenekonun başı gibi gösteriliyor.Neymiş kuran kursu basmışmış.Yerinde olsam bende basarım.Çogu aynı şekilde Atatürk'e ve Cumhuriyete kasteden insanlar yetiştiren fesat yuvaları,Kuran kursu falan degil

:):))))

SEN HİÇ KURAN KURSUNA GİTTİNMİ KARGA? SEN HİÇ BİR PAŞA CENAZESİNDEN BAŞKA NAMAZ KILDINMI KARGTA ? SEN HİÇ BİR CEMAAT İÇİNDE HASBELKADAR ÇAY İÇİMLİK OTURDUNMU KARGTA?SEN HİÇ BİR İMAMDAN BİR DİNİ OTORİTEDEN BİR DİNİ HASSASİYETİ OLANDAN 2 SAAT BİŞEY DİNLEDİNMİ Kİ KARGTA? GENELLEDİĞİN KURAN KURSLARINDAN VATAN SATICISI ÇIKMAZ EŞKİYA ÇIKMAZ İ..NE ÇIKMAZ GAY EŞCİNSEL ÇIKMAZ,,HIRSIZ ÇIKMAZ ,ORDUNUN JP-4 YAKITINIZ ÇALAN BAŞÇAVUŞ YÜZBAŞI ÇIKMAZ,,ORDUNUN SİLAHINI BOMBASINI ÇALAN HIRSIZ ÇIKMAZ ,MİLLİ SAVUNMA İHALELERİNDE ADAMINA MAL KAYIRAN KENDİ BAĞLANTILI OLDUĞU ŞİRKETE İHALE DEVİREN ÇIKMAZ.ORDU KARARGAHINA GECE NÖBETÇİSİ OLDUĞU BİRLİĞE DIŞARDAN KARI GETİRİP ALEM YAPMAZ..ORDU BÜNYESİNDE Kİ TESİSLERDE OĞLUNUN DÜĞÜNÜ İÇİN ASKERİ GARSON SAZCI SÖZCÜ ÇÖPÇÜ YAPMAZ..KARISININ KEYFİ İÇİN 6 AYLIK ORDU EVİNİN BOYASINI TEPEDEN TIRNAĞA YENİLEMEZ..CUMADAN CUMAYA BÜTÜN BİR KIŞLANIN CUMA İÇİN TOPLANDIĞI MESCİDİ POSTALIYLA ÇİĞNEYİP TEKKE Mİ LAN BURASI KAPATIN BURAYI DİYEN GENERAL ÇIKMAZ..SIRF CUMA GÜNLERİNE UÇUŞ VERİP TÜM BİR HAVVA ÜSSÜNÜ TEYAKKUZA GEÇİRMEZ.2 KAZIK ASSUBAYINI BİLE ERLERİN KALDIĞI KATİLİNİN PSİKOPATININ KALDIĞI DİSİPLİN CEZAEVİNDE 1 AY YATIRIP İŞKENCE ETTİRMEZ. MEHMETÇİĞİN 8 SAAT TUTTTUĞU NÖBETE KARŞILIK YEHOVA ŞAHİDİYİM DİYENE GEL KEYFİM GEL YERLERİ TAHSİS EDİP NÖBETTEN MUAF ETMEZ.. DAHA SAYAYIMMI... BU BİR KİŞİ DEĞİL TÜM BİR ORDU GENELLEMESİ DİYEBİLRİMİYİZ ACABA.. BU SADECE BENİM GÖRDÜKLERİM..BİR TEK YER YANİİ..BEN GİDERKEN ORDUYA BOYNUMDA BOZKURT PARMAKLARIMDA 3 HİLALLİ YÜZÜKLERLE TESLİM OLDUM KIŞLAYA BENİM DOĞUYA NEDEN ÇIKMADI DİYEREK AĞLADIĞIM ,NENEMİN OĞLUM BENİM İÇİNDE NÖBET TUT ÇÜNKÜ NÖBET TUTAN GÖZÜ ALLAH YAKMAZMIŞ DİYEREK DUALADIĞI ORDUYDU...HADİ ORDAN VATANSEVERMİŞLER ..KÜLAHIMA ANLATIN ..ASKERE SÖZÜM YOK ERGENEKONCU HIRSIZ VATANSIZ ŞEREFSİZ SUBAYLARIN SAYILARINI DA BAĞLANTILARINIDA ŞİMDİLERDE GÖRÜYORUZ İŞTE..HAKARETTEN SAYILIYORMU BUNLAR..İSİM YOK .AMA İSTENİRSE PAŞALARIN İSİMLERİNİDE SAYAYIM..YER 1.Cİ ANA JET ÜSSÜ..GERİSİNİ MERAK EDENE POSTALARIM...İSPATLAMASAM İPE GÖTÜRSÜNLER..:​

Kuran Kurslarından hırsız eşkiya,tacizci çıkmazmış.Bak Diyanet İşleri’nin rakamlarına göre, Kuran kursuna giden sayısı sadece 2008’de şimdiden 250 bine ulaştı.Yani sadece 250 bin kişi 2008 yılında yazılmış.Türkiyede çocukluk yıllarından başlamak üzere yolu Kuran Kursundan geçmeyen yok.Peki böyle olunca bu kadar hırsız,tacizci,dolandırıcı uzaydan mı ithal ediliyor.

Mecliste milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını bekleyen suç dosyaları sayısı partilere göre dağılımı şöyle;Dokunulmazlık dosyalarının 48'i AKP, 22'si CHP, 5'i DTP ve 1'i de MHP milletvekillerine ait. DOKUNULMAZLIK DOSYALARINDA AKP İLK SIRADA.
E meclisin en dindar partisi bunlar değil miydi?.Bu kadar dindar insandan bu kadar suç nasıl çıkıyor.
Karısının keyfi için köşkün tüm dekorasyonunu yenileyip 75 trilyonu millete yükleyende paşalarmı?

TSK personelinin mason localarına üye olması yasak olmasına rağmen, Tuğamiral Güven'in 1994 yılından bu yana Mason olduğu ortaya çıktı.. Hemde Üstad-ı Azam!!

Paşa Mason üstadıymış!

Emekli Tuğamiral İlker Güven'in evinde yapılan aramada masonik belgeler ele geçirildi.

Masonik belgeler, TSK personelinin mason derneklerine üye olmalarının yasak olmasına rağmen Tuğamiral Güven'in 1994 yılında Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası'na üye, 1998'yılında da Mason Üstadı olduğunu ortaya koydu.

Evde yapılan aramada Güven'in 1994'te yapılan Büyük Kulüp'e üyelik ile Yeniden Müdafa-i Hukuk Hareketi Derneği kurucusu olduğunu gösteren belgeler bulundu. Güven, emekliye ayrıldıktan sonra Atatrükçü Düşünce Derneği'ne de üye olmuştu. Genelkurmay Başkanlığı, 2002'de imza karşılığı tebliğ edilmek üzere yayınladığı emirde; İç Hizmet Kanunuína göre subayların mason derneklerine, lions ve rotary kulüplerine üye olmasının yasak olduğunu hatırlatmıştı. Emirde, bazı TSK personelinin yasağı ihlal ettiğinin tespit edildiğine de dikkat çekilmişti.

http://www.habervakti.com/detay. asp?id=53642&kat=Dosya

Çok büyük konuşuyorlar.Evinde her masonik belge bulunan masonmu.Benim evimdede Karl Marks ın kitapları var ancak hayatımın hiç bir döneminde komünist olmadım.Necip Fazıl ın kitapları var ama kendisini hiç sevmedim.Lions Rotary kulüplerine üye olmaya gelince emekli subayların bunlara üye olmasında hiç bir yasaklama yok ayrıca kanıtlasınlar bu kulüplerin hangi şubesine üyeymiş bu kişiler.Bu kulüplerin üye listeleri gizli değil.Açık isteyen istediği an ulaşabilir madem böyle üyelikler vardıda neden kanıtlamıyorlar.Ayrıca bu kulüplerin üye olmanın kötülüklerini açıklarken neden Karaköy Rotary KulübüBaşkanlığını 2007 sonuna kadar sürdüren kişinin AKP'nin kurucularından Dr. Fatih R.Saraçoğlu'nun olduğunuda söylemiyorlar.

hayır bir de dünya mason örgütlenmeleri türk mason örgütlenmelerini hür olmadıkları sebebi ile adam yerine koymazlar. bizimkiler kendi aralarında birbirlerine torpil falan yapar anca.

hayır sistemde çok büyük hatalar. bugün orduevleri şunlar bunlar falan filan vasıtası ile askerler ve aileleri toplumdan soyut tutuluyor. mustafa kemal zamanında askerin bohem ve aristokrat yanının en önemli sebebi askerin toplumlakaynaşmış olmasıydı. şimdi gayet uzak tutuluyorlar.

e bu uzak tutulmayı da isteyen mustafa kemal diil. cumhuriyet burokrasisi. kim biliyor ki asker ne düşünüyor bu konularda? hepsi uzakta kendi aralarındalar.

sorun burada başlamıyor ama bu da sorunun çok büyük bi yanı.

P.S. : babam asker kardeşim asker. profosyonel asker. er- erbaş değiller. bilerek yıllardır yaşayrak söylüyorum.

bi de masonlar hakkında tek bi kanıt bulsak gam yemicem de....destekliyor muyum masonları kesinlikle hayır. karsimiyim ona da hayır. cunku bilmiyorum. kendini bisey zanneden bi kac tane atip tutan kuru sıkı suclamaların [medyadaki bazı medya maymunları tarafın] haricinde de "tek bir kanıt" da yok masonlar hakkında. yorumlara bakıyorum adam sanki yiillarca masonlarla savasmıs da ne oldugunu cok iyi biliyomus gibi konusuyor. oysa ortada adam gibi kaale almaya deger tek bir kanıtlanmıs bisey yok masonlarla ilgili....pardon kesin olan bisey var bildigim. "Yaradan inancı olamaynlar mason olamıyor." bu kesin. her ne kadar birileri masonlar satanist bir gurup diye atıp tutsa da.

SEN HİÇ KURAN KURSUNA GİTTİNMİ KARGTA? SEN HİÇ BİR PAŞA CENAZESİNDEN BAŞKA NAMAZ KILDINMI KARGTA ? SEN HİÇ BİR CEMAAT İÇİNDE HASBELKADAR ÇAY İÇİMLİK OTURDUNMU KARGTA?SEN HİÇ BİR İMAMDAN BİR DİNİ OTORİTEDEN BİR DİNİ HASSASİYETİ OLANDAN 2 SAAT BİŞEY DİNLEDİNMİ Kİ KARGTA? GENELLEDİĞİN KURAN KURSLARINDAN VATAN SATICISI ÇIKMAZ EŞKİYA ÇIKMAZ İ..NE ÇIKMAZ GAY EŞCİNSEL ÇIKMAZ,,HIRSIZ ÇIKMAZ ,ORDUNUN JP-4 YAKITINIZ ÇALAN BAŞÇAVUŞ YÜZBAŞI ÇIKMAZ,,ORDUNUN SİLAHINI BOMBASINI ÇALAN HIRSIZ ÇIKMAZ ,MİLLİ SAVUNMA İHALELERİNDE ADAMINA MAL KAYIRAN KENDİ BAĞLANTILI OLDUĞU ŞİRKETE İHALE DEVİREN ÇIKMAZ.ORDU KARARGAHINA GECE NÖBETÇİSİ OLDUĞU BİRLİĞE DIŞARDAN KARI GETİRİP ALEM YAPMAZ..ORDU BÜNYESİNDE Kİ TESİSLERDE OĞLUNUN DÜĞÜNÜ İÇİN ASKERİ GARSON SAZCI SÖZCÜ ÇÖPÇÜ YAPMAZ..KARISININ KEYFİ İÇİN 6 AYLIK ORDU EVİNİN BOYASINI TEPEDEN TIRNAĞA YENİLEMEZ..CUMADAN CUMAYA BÜTÜN BİR KIŞLANIN CUMA İÇİN TOPLANDIĞI MESCİDİ POSTALIYLA ÇİĞNEYİP TEKKE Mİ LAN BURASI KAPATIN BURAYI DİYEN GENERAL ÇIKMAZ..SIRF CUMA GÜNLERİNE UÇUŞ VERİP TÜM BİR HAVVA ÜSSÜNÜ TEYAKKUZA GEÇİRMEZ.2 KAZIK ASSUBAYINI BİLE ERLERİN KALDIĞI KATİLİNİN PSİKOPATININ KALDIĞI DİSİPLİN CEZAEVİNDE 1 AY YATIRIP İŞKENCE ETTİRMEZ. MEHMETÇİĞİN 8 SAAT TUTTTUĞU NÖBETE KARŞILIK YEHOVA ŞAHİDİYİM DİYENE GEL KEYFİM GEL YERLERİ TAHSİS EDİP NÖBETTEN MUAF ETMEZ.. DAHA SAYAYIMMI... BU BİR KİŞİ DEĞİL TÜM BİR ORDU GENELLEMESİ DİYEBİLRİMİYİZ ACABA.. BU SADECE BENİM GÖRDÜKLERİM..BİR TEK YER YANİİ..BEN GİDERKEN ORDUYA BOYNUMDA BOZKURT PARMAKLARIMDA 3 HİLALLİ YÜZÜKLERLE TESLİM OLDUM KIŞLAYA BENİM DOĞUYA NEDEN ÇIKMADI DİYEREK AĞLADIĞIM ,NENEMİN OĞLUM BENİM İÇİNDE NÖBET TUT ÇÜNKÜ NÖBET TUTAN GÖZÜ ALLAH YAKMAZMIŞ DİYEREK DUALADIĞI ORDUYDU...HADİ ORDAN VATANSEVERMİŞLER ..KÜLAHIMA ANLATIN ..ASKERE SÖZÜM YOK ERGENEKONCU HIRSIZ VATANSIZ ŞEREFSİZ SUBAYLARIN SAYILARINI DA BAĞLANTILARINIDA ŞİMDİLERDE GÖRÜYORUZ İŞTE..HAKARETTEN SAYILIYORMU BUNLAR..İSİM YOK .AMA İSTENİRSE PAŞALARIN İSİMLERİNİDE SAYAYIM..YER 1.Cİ ANA JET ÜSSÜ..GERİSİNİ MERAK EDENE POSTALARIM...İSPATLAMASAM İPE GÖTÜRSÜNLER..:​

yazı boyutlarını küçültürmüsün büyük harflerle yazmak yasak yani bütün yazıyı büyük harflerle yazmak yasak değiştirmessen mesajını silicem.

ayrıca üye adlarını dogru yaz ve daha dikkatli ol aynı şeyi takrar edersen ceza alırsın

yazı boyutlarını küçültürmüsün büyük harflerle yazmak yasak yani bütün yazıyı büyük harflerle yazmak yasak değiştirmessen mesajını silicem.

ayrıca üye adlarını dogru yaz ve daha dikkatli ol aynı şeyi takrar edersen ceza alırsın

değiştiremedim yazı boyutunu kendi msj alanımdan sildim benden alıntılarıda siz slin isterseniz.yani bu msj benden çıktı..yazı boyutuna takılmış olsn..tşkrler..

Geri