Meğer AKP anamuhalefet partisi imiş

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
Bir rüya gördüğümü zannetmeyin, 2002’den beri tek başına iktidarda olan AKP’yi, rüyamda muhalefete düşmüş olarak görmüş falan değilim…
Sadece AKP’nin başı ve hükümetin yegâne başı olan Başbakan Erdoğan’ı dinleyince, bu kanaate vardım. Neden mi?
1- Uludere’de bir katliam gerçekleşiyor. İstihbaratı sabıkalı… Vur emri sabıkalı… Sonraki olaylar ve açıklamalar facia… Sorumlu kim? Tabii ki Başbakan değil (!) Çünkü o, anamuhalefet partisi gibi konuşuyor.
Esiyor, gürlüyor, üzerine toz kondurmuyor. Hani döğüş sanatında kata çizmek vardır ya… Yani hayali döğüş… Erbakan’ın talebesi Abdurrahman bunu iyi yapardı… O’nun gibi.
2- Son 10 yıllık icraatlarda “Zina suç olmaktan çıkarılınca” kürtajlar patladı. Tıbbi atıklar ceninle dolup taştı… Ayrıca sezeryanla doğumlar arttı…
Yine sorumlu iktidar değil! Anamuhalefet lideri (!) RTE, esti-gürledi… Kürtaja karşı çıktı (ama zinaya değil). Gereksiz sezeryanları diline doladı… Sağlık Bakanı da hemen alarma geçti, incelemeler ve tahkikatlar başlattı… Nasılsa 10 yıldır muhalefetteler!
3- RTE, Pakistan meclisinde konuşuyor: “Biz, inananlar kardeştir, düsturuyla hareket ediyoruz.” Sıralara vurarak alkışlıyorlar Pakistanlı vekiller… Zannediyorsunuz ki, haçlılarla beraber Afganistan’da, Libya’da, Irak’ta Müslüman katliamına ortak olan, namus kirletilmesine destek veren, Amerikan askerlerine dua eden iktidar müntesiblerine, anamuhalefet lideri RTE cevap veriyor… Adeta, İran, Irak, Suriye, Libya, Afganistan Müslüman ülkelerdir. Onlarla savaş konumuna gelmeyin diyor… Heyhat…
Bir gariptir benim memleketim… Millet de başa bakıyor ya… Balık baştan kokar ya… Halk da liderini taklid ediyor.
Nevşehirli patatesi yollara döküyor… Rizeli çayı denize ve yola… Memurlar sokaklarda “hakem kuruluna” caka satıyor… Siz değil misiniz “istikrar sürsün” diyen… Sürsün işte…
Ne ekerseniz onu biçersiniz…
Kendi düşen ağlamaz…
Kendim ettim kendim buldum, gül gibi sararıp soldum…
Deyişleri hatırlayalım…
Millet de, Başbakan da hatırlasın…

Dr. Abdullah TERZİ

Bundan seneler once, ortanin solunun ilk iktidarinin oldugu donemlerde (dictatorship) Anadoluda halk acliktan kivranirken, burokrat(lar) butun fabrikalari, ciftlikleri kendi tekeline almis (tapusunu bile kendi ustune almis), memleket dahilinde dansli partiler vermekle mesguldu...

RTE`ye gelirsek kendisi Amerikaya bagli bir kisidir. Mevcut duzen zaten bunun boyle olmasini gerekli kiliyor. Ortanin solunun senedi ittifaktan sonra devsirme gucuyle ortaya cikislarina, saraylara sahip cikislarina, bu ulkede nasil krali yererken kraldan fazla kralci olduklarina, ne tarz gayri mesruluklari yaydiklarina, memleket kan aglarken nasil zevku sefa icerisinde yasadiklarina hep beraber sahit olmus bir milletiz. Nasil Islamla dalga gecildigine de sahit olmus bir milletiz...

Sen ister trakyali ol ister nemrut ol istersen firavun ol. Allah dinine sahip cikmakta =).

Ilave olarak RTE kendi gucuyle degil ortadogudaki islami gelismelerin gucuyle iktidara hizli uyanisi kontrol altina almak hasebiyle getirilmis misyonu ortadoguya demokrasi ihrac etmesi beklenen bir garip ahiret yolcusudur...

Ilave olarak RTE kendi gucuyle degil ortadogudaki islami gelismelerin gucuyle iktidara hizli uyanisi kontrol altina almak hasebiyle getirilmis misyonu ortadoguya demokrasi ihrac etmesi beklenen bir garip ahiret yolcusudur...

şu cümlelerin içinde bulunan meşhur kelimeye atfen bu gün yazmış olduğum küçük bir eleştri makalesini affınıza sığarak burada paylaşmak isterim...

Gözü kör olasıca demokrasi !!!

Hani her Türk “asker doğar” derdik bir zamanlar.Şimdi yeni neslin elektronik iletişimlerinde artık bu söze devam niteliğinde takılar takılarak “sonra paralı askerlik yapar” geyikleri döndüğünde bu ülkede bir şeylerin değiştiğinin farkına varmamak,kör olmuşsunuz demektir.Anadolu’nun kapılarını Malazgirt’te kılıcının keskinliği ve yüreğindeki iman gücü ile açmış olan ecdadın,doğuştan asker olduğundan bi-haber nesilleri görmek hayret ve elem verici olsa gerek.

Dünyanın hiçbir yerinde ordusu ile iftihar eden bir toplum göremezsiniz.Çünkü onlarda ordu,savaş zamanında topraklarını korumak için gerekli bir örgütlenme yada ipe-sapa gelmeyenlerin ehlileştirilmek adına toplumdan tecrit edildikleri bir nevi “ıslah evi”dir.Batı toplumunun uyuşturucu ve sex batağındaki gençliğini kontrol altında tutabilmek yada sömürge duyusunun genlerine işlemesinden dolayı geri kalmış ülkelere “demokrasi” götürebilmek için girdikleri sidik yarışının toplum kurbanları olan bu gençlere Missouri yada Quinn Elisabeth zırhlılarında rastlayabilirsiniz.Evlerinden binlerce mil uzaklıkta bulunan bu talihsiz yavruları gördüğünüzde eminim sizlerinde içi “cızzz” edecek,arada bir gittiğiniz sandıktan çıkardıklarınızın düşüncelerine içtenlikle katılacaksınız.Demokrasi savaşçısı bu gençlere dualarını esirgemeyen “Yüce ermişlere” destek olmak için,belki üç Kul-hü,bir Elham ı eksik etmeyeceksiniz!!!

Çanlar kimin için çalıyor? sorusunu son zamanlarda dilimize pelesenk etmiş olsak da,minarelerinden Ezan sesi duyulan iki toplumun liderlerinin bazı küçük hesaplar ve koltuk menfaatleri uğruna yada batılıların kısaca “demokrasi” dedikleri bir kelime için kan dökülmesine ramak kalmış ahir zamanda, sonuçlarını gelecek nesillerin yaşayacağı bir dönemece girmiş bulunmaktayız.İnsan beşer,insan şaşar sözünün doğruluğunun ispatı niteliğindeki olayların,şapkaları ile toplumları peşinden koşturmuş kişilerin”dün dündür” mantığını bu günkü liderlerin sahiplenmesini kavrayabilmek kolay değil.

Henüz kendimizin sahip olamadığı bir “demokrasi”yi başkalarına satmaya çalışmak, Müslüman mahallesinde salyangoz satmaktan daha aşağılık bir davranış değil midir? Gelecek günlerin her zaman aydınlık olmasını dilerken,olası karanlık günlerde doğuştan “asker” olan vatan evlatlarının,”demokrasi savaşçıları”na vereceği desteğe bir faydamız olur düşüncesi ile:

God bless you!!!

Estagfirullah abi ne affi :001_tt1:

God bless you! kismi guzeldi :001_tt2:

malesef on yıldır akp kendini muhalefet partisi chpyi iktidar partisi sanıyor. birileri bu şuursuzların ensesine bir tokat atsında ayılsınlar diyesim geliyor ancak bunların tokatla ayılacak gibi değil, kazığa bile otursalar ayılmazlar, heeçç umudum yok şuursuzlardan ümidimi kestim.

Geri