McAfee Total Protection 2010 FinaL FuLL + 1 YıL Lisans

onunda prosu plusu full u ücretli

valla öle ama hiç duymadım comodoyu ondan güvenemiorum mcafee ya da kasperskyden ii mi cidden?? ve kullanımı nasıl

valla öle ama hiç duymadım comodoyu ondan güvenemiorum mcafee ya da kasperskyden ii mi cidden?? ve kullanımı nasıl

duymadınmı :blink:

k.bakma hocam ama duymaman senin hatan olmuş.

comodo şu andaki en iyi firewallardan birine sahiptir.

mc afee den zaten ii de,son programları kaspersky dan ii bence.

kaspersky ın veritabanı geniş ama programı hala geliştirilmesi gerek.kaspersky en son sürümü indirme listesinden kaldırmış.hala bi sorunlar var demekki.

comodo yu kullan pişman olmucaksın bence.

çok teşekkür ederim ilgin için.. kullanımı nasıl ayar yapmam falan gerekio mu? bu konuda da yardımcı olursan çok makbule geçer :) kendi sitesinden mi çekiyim?

yalnız bu herşeye karışıo :D kablosuz ağ yöneticisine bile karışıo :D kısıtladım tecrit ettim gibi bişi yazdı :D

yalnız bu herşeye karışıo :D kablosuz ağ yöneticisine bile karışıo :D kısıtladım tecrit ettim gibi bişi yazdı :D

ona karışmaz sen yeni bi ağa bağlanırsan onu algılar.

eğer ters bişi olursa buradan yazarsın =)

merak etme bende onu kullanıyorum =)

ilk başta uyarı verebilir bu normaldir.

şimdi durmadan yeni bir ağa bağlandınız die uyarı verio ya adımları izleyin dio ya da kapatın dio kapatınca da durmadan geri gelio o pencere... adımlarda da adım 1 ağ adı belirleyin adım 2 diğer bilgisayarlar tarafından görülüp görülmek istemediğini soruo bi de yeni ağlar otomatik olarak saptanmasın die bi seçenek var?? bi de ekran kartı ati.exe kablosuz ağ wltray.exe limewire fln tecrit ettim kısıtladım dedi.. bi açıklarsan sevinirim ne yapcamı

şimdi durmadan yeni bir ağa bağlandınız die uyarı verio ya adımları izleyin dio ya da kapatın dio kapatınca da durmadan geri gelio o pencere... adımlarda da adım 1 ağ adı belirleyin adım 2 diğer bilgisayarlar tarafından görülüp görülmek istemediğini soruo bi de yeni ağlar otomatik olarak saptanmasın die bi seçenek var?? bi de ekran kartı ati.exe kablosuz ağ wltray.exe limewire fln tecrit ettim kısıtladım dedi.. bi açıklarsan sevinirim ne yapcamı

yeni ağları görülmek istemesin kutucuğunu işaretleyebilirsin çok uyarı veriyosa.

kısıtlaması sorun olmaz bendede epey şeyi kısıtladı.

ki eğer hata verirse ki vermez onunda çözümünü sölerim.

yeni ağlar otomatik olarak saptanmasın derken kendinden mi bahsetti yoksa windowsun algılayıp saptamasındanmı bahsetti anlamadımki :D

yeni ağlar otomatik olarak saptanmasın derken kendinden mi bahsetti yoksa windowsun algılayıp saptamasındanmı bahsetti anlamadımki :D

windows ile bi işi yokki ?

uyarı vermesi o programın firewall u ve net ile ilgili.

saptamasın dersen uyarı vermez olay bu =)

anladım :D peki bunun yaptığı her türlü kısıtlama falan benim yaptığım seçenekler sonradan programı kaldırdığım zaman eski haline dönüomu?? kaldırmıcam hoşuma gitti de olaki diorum yani

anladım :D peki bunun yaptığı her türlü kısıtlama falan benim yaptığım seçenekler sonradan programı kaldırdığım zaman eski haline dönüomu?? kaldırmıcam hoşuma gitti de olaki diorum yani

tabiki,eski haline döner =)

kullanıcıyı biraz sıkabilir ama o güvenlik zamazingo ları artık yeni nesil antilerde şart.

şart da hacı o kadar da herşeye karışılmazki cnm aa :D çok bunaltıo insanı cezaevine girmişim gibi hissediorum :D

şart da hacı o kadar da herşeye karışılmazki cnm aa :D çok bunaltıo insanı cezaevine girmişim gibi hissediorum :D

ilk başta öle sorması normal bendede sordu.

eğer sürekli sorarsa,beğenmezsen silersin ama kaspersky dan,mc afee den daha ii dir şu an =)

yükledim bakalım kullanıp alşırsam sorun olmaz güncellio şimdi kendini karaktersiz :D

Geri