McAfee Total Protection 2010 FinaL FuLL + 1 YıL Lisans

hocam bi hata kodu falan vermeden hatanın nerden kaynaklandığını bulmak çok zor.

ana kurulum penceresini açamıyor.dosya(lar) eksik bildiğim kadarı ile.anca dosya eksik olmasından kaynaklabilir.çünkü başka bişi dememiş.

birde pc nde net framework ü güncel tut...

Eyw kardeş sağolasın dediklerini denicem.

programı ındırım ancak yukleme yaparken uyelık açma hakkında birşey ıstemedı .Yukleme gerçekleştı ancak pcde program gozukmuor :S

programı ındırım ancak yukleme yaparken uyelık açma hakkında birşey ıstemedı .Yukleme gerçekleştı ancak pcde program gozukmuor :S

hocam ilk sayfadaki talimatları uygularsan olması gerek.

50 kere denendi bu program.

pc yi yeniden başlattınmı yükledikten sonra ?

hocam ilk sayfadaki talimatları uygularsan olması gerek.

50 kere denendi bu program.

pc yi yeniden başlattınmı yükledikten sonra ?

ben bu uygulamayı sabahta yukledım serıal key de sorun cıktı ve senın paylaştıgın dosyayı gordukten sonra sıldım ancak bu uygulamayı yuklerken mail sıfre key sayfası cıkmadı pcyede yuklenmedı sadece başlat menüsünde

mcafee store cıkıor neden olmadı bende anlayamadım

ben bu uygulamayı sabahta yukledım serıal key de sorun cıktı ve senın paylaştıgın dosyayı gordukten sonra sıldım ancak bu uygulamayı yuklerken mail sıfre key sayfası cıkmadı pcyede yuklenmedı sadece başlat menüsünde

mcafee store cıkıor neden olmadı bende anlayamadım

valla anlasam benim bildiğim cd setup dosyasına tıklayıp yüklemeye başlıcaksın oradan form falan çıkıcak orayı doldurup hesap alıcaksın sonra program 1 yıllık lisanslı olucak.

ilk sayfadaki görüntü kendi pc mden görüntüdür...

bn cd setup bastıktan sonra cıkan ılk ekran 1:) ınstall mcafee total protection 2:ınstall adobe acrobat reader 3:wiew the readme file 4:wiew the user guide 5:viev the end user license agreement 6:borowse the cd seceneklerı cıkıor 1 olan secıorm (windows 7 64 bit) bu programın bilinen uyumluluk sorunları var seçenek olarakta 1 çevrimiçi çözümlere bak 2.programı calıstr 3 iptal
programı calıstır dıorm ardından dıl secenegı lisans koşulları ve accept

seceneklerı cıkıor accept dıorm arkasından compelete custom seceneklerı cıkıor complete custom cıkıor complete dıorm arkadasından 2 secenek cıkıor for immediate up -to date yanı 1. secenegı secıorm yukleme başlıor:S

bn cd setup bastıktan sonra cıkan ılk ekran 1:) ınstall mcafee total protection 2:ınstall adobe acrobat reader 3:wiew the readme file 4:wiew the user guide 5:viev the end user license agreement 6:borowse the cd seceneklerı cıkıor 1 olan secıorm (windows 7 64 bit) bu programın bilinen uyumluluk sorunları var seçenek olarakta 1 çevrimiçi çözümlere bak 2.programı calıstr 3 iptal
programı calıstır dıorm ardından dıl secenegı lisans koşulları ve accept

hocam o zaman 64 bit uyumluluk sorunu olabilir

ben bunu 32 bit de denedim...

sımdı baska bırtane cracklı olanı yukluyorum bu sefer bıraz daha degısık yukleme seceneklerı ıle ılerledım dosyayı ındırıken daha detaylı ındırıyor kullanıcı ıd bolumunu salllıyacagım pekı serıal kod hakkında ne yapmalıyım?

deneyip sağlıklı kullanan var mı? kullancıılardan?

sımdı baska bırtane cracklı olanı yukluyorum bu sefer bıraz daha degısık yukleme seceneklerı ıle ılerledım dosyayı ındırıken daha detaylı ındırıyor kullanıcı ıd bolumunu salllıyacagım pekı serıal kod hakkında ne yapmalıyım?

deneyip sağlıklı kullanan var mı? kullancıılardan?

hocam onu bilemicem valla.işte bu programda benim verdiğimde serial falan girmiyosun.sadece ufak bi form dolduruyosun.

dostum daha önceki yorumları okusan anlarsın.biraz araştır.kendim kullanmıştım bunu xp 32 bit te denemiştim.

ilk sayfadaki ana menü de kendi pc mden,keşke resmi kesmeseydim.

64 bit ile uyumlu olmayabilir.64 bitte hiç denemedim çünkü...

işlemci ve ram iyi değilse PC yi acayip kasıyor

eline sağlık saol kardeşim

baska cracklı ındırdım gıne olmadı 64 bıtte :) aktıvasyon bolumu gelmıor ondada:)

teşekkürler inşallah işe yarar bi sıkıntı var çözemedim birde bunu deneyelim

emeğine sağlık şimdi kuruyorum inşallah sorun olmaz...

Geri