maximus

valla ne denebilir ki! sorular güzel, cevaplar güzel. maxi tanımak istediğim birisiydi, bu çok ii oldu. hayattan en büyük beklentisini belirtmiş, zaten evlenecekler yani ilişkileri gördüğümüz - duyduğumuz kadarıyla seviyeli bir ilerlemede... temennim bu dileğinin en kısa zamanda gerçekleşmesidir. abi bizide çağırırsın artık ta bebeği benim anneme mi hanımın annesine mi bırakacağız işte orada ortalık alevlenir :saskin (anneannesi de babaannesi de paylaşamıyor ufaklığı)

bide fotoğrafçıyım demişsin. çok sevdiğim bir meslektir. hayatı karelerde de olsa, anlıkta olsa dondurmak çok zevkli bişey!

raptor yazasım geldi... Röportaj çok güzel olmuş yenge, eline sağlık.

Not: raptor bilmeyenler için açıklama; knight online de güçlü bir silah...

Nice to meet you !!

elinize sağlık infatuate ve maximus. güzel bir röpörtaj olmuş. maximus'u tanımış olduk.

şirineyle mutluluğun daim olsun kardeş.

çok güzel bi röportaj olmuş maximusu tanımış olduk =) ellerinize saglık

size şirine ile mutluluklar dilerim=) bi yastıkta kocayın :)

demek ki neymiş roportajı yapan iyi niyetli bir insan olunca ropörtajda bir kalite oluyormuş

infatuate ve maximusa
seviyeli ve de boş cümlelerden uzak bir roportaj için en içten teşekkürlerimi iletirim

ayrıca maximus ve şirineye de mutluluklar dilerim ;)

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
demek ki neymiş roportajı yapan iyi niyetli bir insan olunca ropörtajda bir kalite oluyormuş...

abi herzaman ki gibi bu cümlende da arkandayım... =)

maxsi dayı muhamed demmişdin bize :)
bıdaha geldım de kımlık kontrolu yapcam ona gore:p
raportoj ıse kalıte
ugur dundar tarzında:)

bim_28' Alıntı:
Hızır idi Yunus idi Hızır idi Yunus idi filmlerdeki gibi olmuş =)
Peki benim bir sorum olacak iki isimlilerde genellikle sorarım
hangi ismini daha sık kullanıyorsun...

Röportaj için teşekkürler infatuate Maximus'u daha yakından
tanıma imkanı bulduk...

yasar ısmını kullanıyorum bim abi muhammed ısmını gıttıgın resmı yerlerde kımlıge gore cagırdıkları ıcın ılk zamanlar kullanıyolar ama ben yınede yasar a alıstırıyorum mılletı(askerlik,okul vb...)

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
demek ki neymiş roportajı yapan iyi niyetli bir insan olunca ropörtajda bir kalite oluyormuş
+1907

ALpMontana' Alıntı:
maxsi dayı muhamed demmişdin bize :)
bıdaha geldım de kımlık kontrolu yapcam ona gore:p
raportoj ıse kalıte
ugur dundar tarzında:)
sen bı yanıma gel ben sana yaptıracam kımlık kontrolu ozaman bakarsın. :durdurun

gerçekten çok hoş olmuş :D

zaten forumda en çok tanınan isim maximusun bilmediğimiz yönlerinide öğrenmiş olduk

isim hikayesi güzeldi gerçekten YAŞAR isminin bu kadar anlamlı olacağı kimin aklına gelirdiki

ikinizede teşşekkürler

maxi dai şu düğünü işini bitir artık bu yaz yawffss ;=)

Keşke şirineyi de oturuma alıp bi taşla iki kuş vursaydın :D güzel röportaj olmuş sağolun

terteren' Alıntı:
maxi dai şu düğünü işini bitir artık bu yaz yawffss ;=)
merak etme kaynanamın dedıklerıne gore dugun agustosta :biggrin :biggrin
HoCuSPoCuS' Alıntı:
Keşke şirineyi de oturuma alıp bi taşla iki kuş vursaydın :D güzel röportaj olmuş sağolun
yaw benımde aklıma geldı ama onlıne deıldı. Şirinenin roportajını gercekten cok merak edıyorum :durdurun :durdurun

yorumlar için çok tşk ederim bende; gerçekten hewesimi arttırdınız =)
bu arada Aktuğa ulaşmam gerekio, sitede ofline görünüo, yarın askere gitcekmiş we gitmeden bi roportaj yetiştirmemiz lazım, görenler duyanlar aktuğa bildirirse çok sewinirim =)

maximus' Alıntı:

sen bı yanıma gel ben sana yaptıracam kımlık kontrolu ozaman bakarsın. :durdurun

geLEcem abı soz hele bu hafta ıse baslıom :) awansı cekım gelecem waLLA bak:biggrin

yalan yalannnn o resimdeki maxi değil. işte size gerçek maxi :biggrin

allah mutluluğunuzu hiç bozmasın maxi dai :D

yenge seninde eline sağlık. güzel röpotaj olmuş. :clap

blackarmy' Alıntı:
yalan yalannnn o resimdeki maxi değil. işte size gerçek maxi :biggrin

allah mutluluğunuzu hiç bozmasın maxi dai :D

yenge seninde eline sağlık. güzel röpotaj olmuş. :clap

keşke bu kadar sacım olsa :D:D:D

ığdır'ın neresinden..?

melekli'li anne tarafı benim..:)

Maximus'uda yakından tanımak güzel..

ELine sağlıK infatuate... !