Maximus Şirine'yi Sağ SaLim istedi oh bee =)

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Reaction score
0
Maximus Şirine yi Sağ Salim İstedi (=

Arkadaşlar herkesin önünde biricik eniştem maximus u tebrik ediyorum :clap

canım arkadaşım şirine yi sonunda [bu kaçıncı bilmiyorum] istedi :durdurun

Kemal amcanın önderliğinde yapılan bu isteme töreni sonunda bitmiş bulunmaktadır :durdurun

eniştem maximus kafasına balyozları yemeden ordan sağ salim çıkmış bulunmakta :durdurun

bir daha ki aileler arası toplanmayı sabırsızlıkla bekler,çiftlerin biran önce dünya evine girmelerini umarız :durdurun

inşallah o muhteşem düğün [bi olamadı ya neyse :durdurun ] olacak...

çiftlerimizi öper sevgilerimi sunarım :durdurun

Kemal amca seni de öpüyorum :durdurun sonunda yani şükür yaaa :durdurun

:biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin

tesekkurler emıne. ya bu ıs ne kadarda zormus beee. ter banyasu yaptım valla. mal mal oturmaktan baska bıse yapmadım . bıse askım ın kapıdan benı ızlemesı cok hostu ama o benı ızlerken bakıyodum benı gulme tutuyodu kayınpederde bana bakıyo gulemedımde . :durdurun. aklı olan kışın gitsin kız ıstemeye hava soguk olsa bıle usumez hatta terler. ben dedıgım gıbı ter banyosu yaptım .

SENİ ÇOK SEVİYORUM ŞİRİNEM

=) allah tamamına erdirsin =)

HH da düğüün war çoşuun !! :D:D:D

tebrikler valla ne diyeyim. biraz yılan hikayesi oldu ama geç olsun temiz olsun.

allah tamamına erdirsin . düğünü de bir an önce hh de yaparsınız artık. :D

mutluluğunuz daim olsun...

Çok güzel bir haber ikisinede mutluluklar dilerim allah tamamına erdirsin hayat boyu sağlıklı huzurlu ve mutlu olun..

Tebrikler Abi Hayırlı Uğurlu Olsun Düğün Davetiyelerini Bekliyoruz :D :D

maximus' Alıntı:

sessizliği bozan tek şey eminenin(kırmızıkızın) mesajlarıydı.

hadi be ordan :hadiordan

ne yapim merak ettim 1 tane msj attım.tam zamanında atmışım.isteme anında :durdurun

ALLah MutLu Etsin... ßi Yastıkta Kocatsın... =)

KıRmIzIkIz' Alıntı:
hadi be ordan :hadiordan

ne yapim merak ettim 1 tane msj attım.tam zamanında atmışım.isteme anında :durdurun
10 tane atsaydın barı manyak tam ıstıyoz tel otmeye basladı msj sesı baya bı otuyo zaten takımı ac telefonu cıkar baya bı caldı herkes bana bakıyo :durdurun :durdurun :durdurun

maximus' Alıntı:

10 tane atsaydın barı manyak tam ıstıyoz tel otmeye basladı msj sesı baya bı otuyo zaten takımı ac telefonu cıkar baya bı caldı herkes bana bakıyo :durdurun :durdurun :durdurun

ne bilim Allah Allah :durdurun

sende tel.in sesini kapatsaydın.özel gün.bilmiyomusun meraklı bi baldızın olduğunu :durdurun

sorma valla zaten telı arabada unutmusum heyecandan . geldıkten sonra aklıma geldı . enıstemı gonderıp aldırdım . seı kapatmak mı aklıma gelcek :W:W:W:

eheheh anlaşılan gün baya bi zormuş :D tekrar hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum

geç olsun güç olmasın dicem ama damata baya güçmüş :durdurun :D

ahh kıyamam :durdurun

ula kaç kişi gittiniz istemeye :saskin

bi daha ki ne bende gitcem karışmam valla:durdurun ee tabi kız tarafıyım :durdurun

senin o hallerini video ya alıp siteye yayınlıcam :durdurun

tamam sana yarın laf yetiştiririm :durdurun

uykum geldi yatıyorum:utan

ii geceler herkese :melek

kocamaaannnn öpüyorum eniştemi:melek

bıdahakı zaten vıdeolu rsımlı olcak . merak etme ama sen gelme ıstemıyom senı . bahtın mahtın acılır. evde kal sen

hee ii oke (=

bende varım da söleyeyim yani (=

hadi tekrar öpüldün enişte pai pai :goz:

edit: açılır tabi.kıskanıyosun beni dimy :durdurun

merak etme olunca sölerim sana (=

umarım mutlu bir hayat sürersiniz birlikte,tüm iyi dileklerim sizlere

tuzlu kahve olayına girildi mi ben onu merak ediyorum.. :):)
Allah tamamına erdirsin.. bir ömür boyu heyacanınızı korumayı nasip etsin.. mutluluklar..

Geri