Mavİ hata ekrani -- yardim lÜtfen

croyzberg

New member
Reaction score
0
Pc im ilk olarak acılırken C:\Windows\System32\Config\System hatasını weriyordu.bunu onarmaya calıstım fakat olmadı.Format atmayı denedim ancak "format icin enter a basın" yazısı geliyor enter ı tusluyorum,normalde bölünmüş harddiskler görünmesi gerekirken hepsi bölünmemiş alan olarak görünüyor.ben bunun üzerine yine enter a bastıgımda mavi ekran hatası geliyor.Bende harddiski baska pc de formatladım ve oldu yani harddisk calısıyor.formatlı harddiski tekrar kendi pc me takınca bu defa windows xp yazısına kadar geliyor reset atıyor.yani acılmıyor.Kısaca arkadaslar pc ye format ta atamıyorum aynı zamanda acılısta reset atıyor acaba SORUN nedir?:confused::confused:
SAYGILARIMLA..

sana bir kac secenek:
1. bios pilini cıkarıp tak 5dk
2. Ram yuvalarını değiştir.
3. biosunu güncelle.
4. kablolarını kontrol et.

harddisk kabloları saglam,tek ram war zaten onuda denedim yani 2 tarafada taktım.fakat bios günclleme nsl yapılıo.:/

kardes k bkmassan bişi dha sorcam bn bunu hazır aldım pc yi yani anakartın detaylı bilgisine nsl ulasırım:// kagtları flan war ama..

içini actım kartın üzerinde ASUS P5RD1-VM YAZIO://

ayrıca format atarken demiştim ya mavi ekran hatası die su hata var "setupdd.sys - Adress " flan die devam edio kardes

pardon kardesım, acılmıyor oyle bır sıstem hatasıyla karşılaşıyorsun başıma gelmişti psu değiştirmiştim elinde psu varsa takıp dene sana önerim hdd master,slave ayarlarını kontrol et adını hdd yuvasında jumper var onu cıkarıp başka bir yuvaya takmayı dene. dvd romun 2 taneyse tekınıde cıkarıp oyle dene.

olmadı werdim pc ciye yinede tskkr ederim arkadaslar..

Geri