Matadoru kurtaran köpek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeRSaaDeT

Islambol
Altın Üye
Reaction score
0

2909847.jpg
İspanya'da arenaya çıkan matador, az sonra başına geleceklerden habersizdi. Bir anda neye uğradığını şaşıran genç matador, azgın boğanın boynuz darbelerine maruz kalmaya başladı. İşte tam bu sırada arenadaki minik köpek imdadına yetişti. Herkesin şaşkın bakışları altında boğaya meydan okuyan köpek, matadorun da hayatını kurtardı. Bu inanılmaz olay Kelebek internette...

Kaynak:Hürriyet

Helal Olsun Boya Bakmio Kalpteki Cesarete Bakio is walla

lan köpek biraksana o matadorun canini alsin o insan denen yaratiktan daha yüce olan öküz ... geber.in pu.t ...

kopek gbısı yok yaw:Dsoyle bahcelı bı evım olursa hemen alacam bı tane:)

Hakikaten enteresan..

köpek az daha görmezden gelseydi de boğa matadoru biraz hırpalasaydı. ondan sonra müdehale ediyorsa etseydi.:D

şu matadorlara hiç acımıyorum.

waLa bisim ewde yoq ... ama çiftLikte war bitane Saf kangaLL ... dha 1 yasına geLmedi 2 yasındaqiLerLe aynı cüssede ...

bn dha ciftLie gidene kadar qimse yanına yakLasamıodu bn aLdım dısarı cıkardım tasma taktım gesdirdim faLan ... ama içimdeqi TIRSMAYI korkuyu bi ben biLirim :D

meğerse orda meshur bi köpekmis bisim köpek yaff .. bi cıkardım ne kadar coLuq cocuq yasLı warsa mahaLLe bosaLdı :D hiç cıkmamıstı kopek gerçi içeri sokamadım .. orda oyLece yoLun ortasına yattı bnde yanında oturdum .. kaLdırmaya g*tüm yemedi :D :D

köpekLer choq farkLy yaratıkLAr yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri