Masrafınız yoktur,neden çalaysunuz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
Siyasi başarısından emin politikacı bir grup, Karadeniz’in doğusuna doğru halkın nabzını tutmaya çıkmış. Derken efendim politikacıların yolu bir köy kahvesine düşmüş.
Kahvede toplanan köylülerden yaşlıca olanı politikacılarla konuşmaya başlamış:

- Uşşağum de pakayim baa, içki içer misinuz?

- Yok dede, biz içkiyi ağzımıza sürmeyiz, günahtır.

- Sigaraniz var midur?

- Dede biz sigaraya karşıyız, görmedin mi bak her yerlerde yasakladık bile.

- Peki kumarinuz var midur?

- Yok dede, biz olduğumuz sürece bu memlekette asla kumar oynanmaz.

- Kari kiz işleriyle araniz nasildur?

- Dede hiç olur mu! Sümme haşa.

- Peki la uşşağum, anladım ki sizin hiç masrafinuz yoktur... Neden pu kadar çalaysunuz?

DENİZ SOM
Cumhuriyet

dı mı ıckısını ıcen karıya kıza gıden kumar oynıyan fıkrasını yayınladığı gazetesını bombalatan sıyasetcının harcıdır calmak ben burdan bunu cıkarıorum nese bence herkesın gorusu kendıne tabı gercek bırdır o da ayrı yha nese ben gulmedım acıkcası

dı mı ıckısını ıcen karıya kıza gıden kumar oynıyan fıkrasını yayınladığı gazetesını bombalatan sıyasetcının harcıdır calmak ben burdan bunu cıkarıorum nese bence herkesın gorusu kendıne tabı gercek bırdır o da ayrı yha nese ben gulmedım acıkcası

Fıkra bölümüne bile iftira bulaştırıyorsunuz. Kendi gazetesini bombalatan kimmiş?

Siz cepciliğe devam, indiregandiye devam.
:biggrin

Bır Kere Herkesın Kendı Gorusu Tabı Ama Bal Gıbı Sıyası Gorus Icerıyor.

Ve De Ben Bu Fıkra Gorunuslu Sıyası Yazıdan Sunu Anladım Demekkı Bundan Oncekı Hukumetler(Ornek:CHP) içki içerek,kumar oynarak,karı kızla oynasarak bızım paraları yemıs olmalılar yoksa Neden AKP gıbı Ulkeyı Yonetemedıler? ...

Bunuda Bır Dusunmek Lazım CHP yı Savunanlar Hep AKP para Kacırdı Yok Iste Surda Ihaleye Fesat Karıstırdı Falan Dıye Yırtınıyorlar Ama Bır Kere Barı Dusunun Bu Ulkenın %40 I Neden HEP Bırlık Olupta Tek Bır Partıye Oy Verdi?...

Ben CHP ye Karsı Degılım Ama Ulkeyı Onlar Yonetemedı Barı Yonetenlere El Uzatmasınlar.

Fıkra bölümüne bile iftira bulaştırıyorsunuz. Kendi gazetesini bombalatan kimmiş?

Siz cepciliğe devam, indiregandiye devam.
:biggrin

Yav Kardesım Asıl Iftırayı Sen Yapıyosun Cepcilige Devam Ne Demek ?

Senın Partının Yonetıcılerıde Hep Aynı Lafları Cocuk Gıbı Tekrarlıyorlar Ama Ellerınde tek Bır Kanıt Yok...

Getır Kanıtı Su Su Surdan Para Kacırmıs De Yeter Icerı Tıksınlar O Isı Yapanı Ama NeDen Kanıtın Yokken İddiada Bulunuyorsun Asıl Senin Yaptıgın İftira Etmek.

Bır Kere Herkesın Kendı Gorusu Tabı Ama Bal Gıbı Sıyası Gorus Icerıyor.

Ve De Ben Bu Fıkra Gorunuslu Sıyası Yazıdan Sunu Anladım Demekkı Bundan Oncekı Hukumetler(Ornek:CHP) içki içerek,kumar oynarak,karı kızla oynasarak bızım paraları yemıs olmalılar yoksa Neden AKP gıbı Ulkeyı Yonetemedıler? ...

Bunuda Bır Dusunmek Lazım CHP yı Savunanlar Hep AKP para Kacırdı Yok Iste Surda Ihaleye Fesat Karıstırdı Falan Dıye Yırtınıyorlar Ama Bır Kere Barı Dusunun Bu Ulkenın %40 I Neden HEP Bırlık Olupta Tek Bır Partıye Oy Verdi?...

Ben CHP ye Karsı Degılım Ama Ulkeyı Onlar Yonetemedı Barı Yonetenlere El Uzatmasınlar.

Dedik ya kardeşim çalanları görmezsiniz.

durmadan kemence çalmaya yoruyorum fıkrayı :D

fıkra paylaşmak isteyen paylaşsın
çünkü burası fıkralar bölümü politika ve politikacılardan kaçtık buralarda geziyoruz meselesi olan siyaset bölümünde istediğini çalsın

siyaset yapanı şikayet edeceğim haberiniz ola
:D

Yav Kardesım Asıl Iftırayı Sen Yapıyosun Cepcilige Devam Ne Demek ?

Senın Partının Yonetıcılerıde Hep Aynı Lafları Cocuk Gıbı Tekrarlıyorlar Ama Ellerınde tek Bır Kanıt Yok...

Getır Kanıtı Su Su Surdan Para Kacırmıs De Yeter Icerı Tıksınlar O Isı Yapanı Ama NeDen Kanıtın Yokken İddiada Bulunuyorsun Asıl Senin Yaptıgın İftira Etmek.

Yahu sen fıkraya gülsene ne kasıyorsun. Siyaset bölümüne takıl kanıtta gör delil de. Hadi gülmene bak kasma... :biggrin

sızın gazetesını bombalatanları gormedıınız gıbı ?

kı sızınkı belgelenmıstır kı attığınız ıftıralar hakkında tek bı kanıt yoktur nese konuya hıt kazandırmıcam daha fazla yprum yok bundan sonra

sızın gazetesını bombalatanları gormedıınız gıbı ?

kı sızınkı belgelenmıstır kı attığınız ıftıralar hakkında tek bı kanıt yoktur nese konuya hıt kazandırmıcam daha fazla yprum yok bundan sonra

Bu banka değil ki kendi bankanı hortumlayasın. Sana bildiklerini yanlış anlatmışlar. Bak Karadenizli dedemiz gerçekleri anlatan fıkrasınnda, kişileri nasıl tanımlıyor.

:durdurun

fıkralar bölümünü bile bu hale getiriosunuz ya tbrler cidden ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri