Masanda ne var??

jelatinsiz haribo, patates cipsi, cibik kiraker, ders notlari, ates ölcecek, dün cikarttigim esarbim, diet listesi, esimin fossil bilekligi,

yaf bu adam nicin kendi masasindakileri benim masama koyuyor yaa :mad:

19 Inç Desktop Monitor
Laptop
3 Tane Mouse
Bol Bol Nescafe 3'ü Bir Arada Bol Kahve
Kalem,Silgi :durdurun

22' monitör 5+1 ses sisteminin kolonları mouse klavye modem faturalar telefon kalem silgi blocknot filtre kahvem webcam defter dünden kalma tabaklarım bardaklarım sabahtan kalma çay bardağım : ))

17" Kare Lcd masa takvimi kalem şarj cihazı defter kestiğim faturalar tv kumandası mouse klavye :p

yaklaşık 10 tane test kitabı, kalemim, silgim, telefonum, kaplumbağam :)

Nokia kulaklığı, 2 adet çakmak, 1 adet winston box pakedi, Nokia 6700s telefonum, laptop, joystick, televizyon kumandası, uydu alıcının kumandası, mouse pedi ve mouse =D ula ne çok şey varmış masamda bende buraya yazınca farkettim iyi mi:bored:

karalama kağıdım ve kalemim..telefonlarım..Beşiktaş kupam(çayım bitmiş bu arada =))..kart okuyucum ve fotoğraf makinam..

cem karaca'nın şiir kitabı, telefonlarım, dijital saatim, kağıt kalemim, cd'lerim..

lap-top um - cd çantam - birazdan içeceğim sigara paketim

Telefon, Fare ve Monitor :)

Ne ararsan var sigara,kalem,parfüm,sakız,krem,takvim,slip,adaptör,cd,şeker..... Daha varda yazamıyacağım artık : )

3 tane mouse yakında akraba çıkacağız yavv,
1 tane vesikalık ÇaKıR fotosu,
postit,
kalem silgi,
usb bellek,
birasdan kahve bardağı da gelecek :)

laptop, 3 monitor, 3 fare, 2 klavye, havya, lehim, 10+ tornavida, 3 hdd, saat, hesap makinesi, küllük, yoyo, bıçak, bardak, puro, johnnie walker

bilgisayarın monitörü klavyesi faresi telefon yazıcı telefonlarım hazırladğım raporlar vede çayım :)

Geri