masa ustü simgeleri mavi yardım!!!

unibjk06

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
arkadaşlar yanlıslıkla bir kısayola bastım sanırım ve masaustundeki butun simgeler mavi oldu santi mauseyle tek tık yapmış gibi bunu nasıl duzeltirim lütfen yardım çok sinir bozucu bir durum. şimdiden teşekkurler.

sen buraya masaüstünün bi resmini koy öyle bi çözüm bulalım daha iyi yardımcı oluruz ama neyse bak bilgisayarıma sağa tıkla özelliklere gir ordan gelişmişe gir görsel efektler de ordaki seçeneklerden özeli tıkla ve onun altındanda masaüstü simge etiketlerinde bırakma gölgesi ni seç ve ugula de bu kdr

bilgisayarıma sağ tıkla >özellikler> gelişmiş sekmesine gel> performans seçenekleri ayarlarına gir ve ordaki seçeneklerden gölgelendirme ile ilgili olan seçeneği "en iyisini benim için windows seçsin" olarak değiştir..

1-
masa üstünde boş bir yere sağ tıkla "web öğelerini masaüstüne kilitle" yi iptal et

2-
yine aynı şekilde, sağ tıkla Özellikler > "Masa üstü" sekmesinden > Masa Üstünü Özelleştir > "Web" Sekmesi...
panelde herhangi bir web adresi kayıtlı ise onu sil veya devre dışı bırak

bu 2 yoldan biridir :goz:

dediginiz herşeyi yaptım duzelmedi olay bu resimde

aom9go.jpg

1-
masa üstünde boş bir yere sağ tıkla "web öğelerini masaüstüne kilitle" yi iptal et
bu olay duzeltti çok sağolun arkadaşlar :D 2 dakikada stres yaptı şu olay :D

1-

2-
yine aynı şekilde, sağ tıkla Özellikler > "Masa üstü" sekmesinden > Masa Üstünü Özelleştir > "Web" Sekmesi...
panelde herhangi bir web adresi kayıtlı ise onu sil veya devre dışı bırak

bu 2 yoldan biridir :goz:

Allah senden razı olsun dediklerini yaptım benimki düzeldi daha önce googleda aradım ama düzelmemişti şimdi simgeler işaretlenmiş gibi değil çok sağolasın :clap

Geri