masaüstündeki dosyayı silemiyorum yardım edin ltf

kafkaesk

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim masaüstünde "G Data Shredder " adında bir dosya var ve ne yaptıysam silemedim yani bilinen bütün yolları denedim. silinmiyor. dosyaya sağ tıklayınca sadece şunlar çıkıyor: aç,araştır,kısayol oluştur, özellikler.. Özelliklere girmek istediğimde ise "bu öğenin özellikleri kullanılamıyor" şeklinde bir uyarı veriyor. Bu dosyayı nasıl silebilirim yardım bekliyorum.

bildiğim bütün yolları denedim buna unlocker de dahil.. güvenli modda da silemedim ayrıca cmd'den komut vererek silmeye çalıştım yine olmadı.. bakalım bu dosyayı sildirebilecek bir pc kurdu çıkacak mı?

antivirüs programın vardır vede virüs göstermiyordur ?Eğer bu dediklerini yaptın vede silinmiyorsa

g data internet security programını kaldırırken muhtemelen bir sorun olmus tekrar kur vede tekrar uninstalden kaldır.(tabi programa ait bir dosya ise bu)
halen kaldırılamıyorsa
Usb Win xp programını indir bir Usb flash diske yükle vede onunla silmeye calış muhtemelen oda silinmeyecektir.(forumda aratarak bir çok konuda ulaşabilirsin 54mb kadar büyüklügünda bir dosya)

Hdd nin o bölümünde bad sectör oluşmuştur muhtemelen.hdd ni hata denetimi yaptır vede dosya sistem sorunlarını vede hdd sorunlarını otomatik düzeltsin seceneklerini isaretleyerek tarat.

Bu secenekten sonra silinmeme durumunda en son ihtimal hdd ni birleştir.bu işlemi O&O defrag gibi bir program ile gerçekleştir

bu seçeneklerden sonra kalmayacaktır...

g data total care 2010 programını kurmuştum programı kaldırdıktan sonra g data shredder masaüstünde kaldı fakat programı kurduğumda shredder seçeneğini kaldırmıştım yani zaten kurulmaması gerekiyordu başta neyse şimdi dediklerini yaptım dosyanın ismi gitti(g data shredder) şimdi masaüstünde adsız bir şekilde duruyor dosya, başka hiçbir yer ile bağlantısı yok(c veya d klasörüyle) kayıt defterinde gdata ile ilgili tüm değerleri sildim dosyayı taratamıyorum özelliklerine bakamıyorum hiçbir şey yapamıyorum acayip bir durum
napacağımı bilmiyorum

g data total care 2010 programını kurmuştum programı kaldırdıktan sonra g data shredder masaüstünde kaldı hiçbir şey yapamıyorum acayip bir durum
napacağımı bilmiyorum
asagidaki gibi cözüm yollari denersen mutlaka kurtulmus olacaksin aksi halde HAYIR:
masa üzerindeki schredder iki ihtimal dahilinde kurulmusdur,
1-3D Screensaver
2-g data antivirüs INTERNET TOTALCARE SECURITY
cözüm yollari
1.ihtimaldeki programi kaldirmak suretiyle kurtulursun
2.ihtimal G data antivir program ekle kaldirdan tamir edip,schredder isaretini kaldir,yeniden kur veya tamamen deinstal et,
masa üzeriden silmek icin ayrica
masa üzerine sag tiklayip özelliklerden masa üzerinI UYARLA kulanilmayan sembolleri veya masa üzerini temizlemeyi secmek sartiyla !
veya silebilen programlar
>>> UnlockeR
<<<kullanim :->drop-down>menü den löschen>alle freigeben OK secmek suretiyle
Tweak Ui >Option>masa üzeri>schredder
Revo Uninstaller isi kökünden haledebilen programlardir

arkadaşım tüm yoları denemişşin zaten ama bir yol daha var....bilindik bi yol tabi...FORMAT

su an yapabilecegin sey ;ilk once pc yi guvenli modda calistir;sonra sistem geri yuklemeyi calistir,sonra programi yukledikten onceki tarihe getir,calistir..

arkadaşlar benim masaüstünde "G Data Shredder " adında bir dosya var ve ne yaptıysam silemedim yani bilinen bütün yolları denedim. silinmiyor. dosyaya sağ tıklayınca sadece şunlar çıkıyor: aç,araştır,kısayol oluştur, özellikler.. Özelliklere girmek istediğimde ise "bu öğenin özellikleri kullanılamıyor" şeklinde bir uyarı veriyor. Bu dosyayı nasıl silebilirim yardım bekliyorum.

"G Data Shredder " adlı dosya bende de çıkmıştı.g data antivirüs programını kaldırdığında "G Data Shredder " adlı dosya otomatikman silinir.yani g data antivirüs programını kaldırıp tekrar yüklersen sorun kalmayacak.

g data total care programını yeniden kurdum ve sonra tekrar kaldırdım ve gitti ve böylece ben de rahatlamış oldum. yardımlarınız için teşşekkür ederim arkadaşlar.

Geri