Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Masaüstünde WARNING Spyware Detected on your computer yazıyo
biliyorum bu virüsü kardeş.aynısı banada bulaşmıştı.çok dandik bişe.ayrıca virüsü yayan bi virüs programı.bulaşınca kendi programı yükleniyo.arkadaş dogru demiş tek çare format.direk system32 bulaşıyo.temizlesen bile yavaş çalışır makinan
bizim pc dükkanına gnde en az 2 pc gelio onun yüzünden yaygın bir virüs bide xp antivirüs 2009 dosyasında war indirdiğin anda pc spayware yiyio dikkat ama bnları kasper kolaylıkla çözüo
Bu meret banada bulaştı, feyk falan değil. Başka bir topikte yazdıklarımın aynısını burayada yapıştırıyorum;
Malwarebytes' Anti-Malware yükle ve tarat sonra bana gel deki silmedi; bende kafama sıkayım. geçen hafta yukarıda sayılanların hiç biri bi halta yaramadı, 2 gün uğraştım boşuna. Bu pro tek taramada sistemimi eskisinden iyi hale getirdi. Kavmış kismiş nodmuş, hepsi tıss.
saolun arkadaşlar benim arkadaşımında böyle bir sorunu vardı yardımcı olmak istiyordum ama nasıl olduğunu bilmiyordum sizlerin sayesinde inşallah başaracağız çok teşekkür ederim
net cafeye getirmislerdi hp marka bi laptop. adam dedi sirket bilgisayarı o yuzden formatlamadan kurtarabilirsen minnettar kalırım diye.
yaklasık 7 saat gibi bir maceradan ve aklınıza gelen tum saygın antivirler [kasper,nod,norton vs dahil] denendikten sonra tek sonuc veren programı buldum. "spybot search&destroy" . bundan gerisi hikaye cikti bu virusun karsısında. sebebi de suymus: bu virus sistem baslangıcında antivirlerden bile once calismaya baslıyor. calısan birseyi de malumunuz hicbirsey silemez. devreye girmeden silmek gerekiyor. spybot da silemiyor zaten ilk taramada. ama size bir secenek veriyor...silinemeyenleri gosterip acilista herseye engel olup silmek icin sizden onay istiyor. bu secenege evet deyip pcyi yeniden baslatıyorsunuz. herseyden once spybot baslıyor. tekrar bir tarama yapıyor. onceden tespit ettigi seyleri bulup temizliyor. umarım bana oldugu gibi senin de derdine care olur. kolay gele.
vay bu zimbirtiyiyok etmek, gözüktügü kadar kolay degil. Tam benim 2 günüme mal oldu. Ekran görüntüsünü degistirlemiyorsun , ve bi trojan atiyo sistem internete bagli oldugun sürece sürekli trojan virüs atiyo sisiteme. söyle silmistim galiba adware + ccleaner + avast . Avast'a bi ayar verilcek ama windows acmadan tarama secenegi var , iste o arada taramada siliyo. valla kolay gelsin