Masaüstünüz yansın,yağmurla ıslansın,dalgalarla dolsun .vs.Screen Saverda Son Nokta..

BEN sadece kar yağışını indirebildim diğerlerini indirmiyor
NE YAPABİLİRİM

ya living_dolphinsi yükledim ama crack içnden sOm.info doyasını açıorum sistem bilgisi bu NFO dosyasını açamaz.Bozulmuş ve tanınmayan bir sürüme ait olbilir diyor resimle anlatbilimisin bide ekran koruyucuya ayarlıorum süresi dolunca start yapmadan geçmio ekran korucuya YARDIM YARDIM YARDIM

sorun falan yok kardeş hepsi sağlam ayrıca mükemmel olmuş...

emeğine sağlık...

arkadaşım gercekten güzel paylaşım bayagısını indirdim emegine saglık teşekkür ederim.

arkadaşım gerrçekten ellerine sağlık, anlatım mütiş, paylaşım mütiş. ben iki tanesini indirdiim aynen dediğin şekilde yaptım. sorunsuz çalışıyor. indireceklere tavsiyem kaçırmayın bunları...

bu arada arkadaşlar haberiniz olsun "Yağmurlu ScreenSaver" da win32 trojen var. benim antivirüs buldu. ciddi bir şeymi bilmem ama ben sil dedim ve kurmadım. diğerleri temiz ama. bilginize....

arkadaşım gerrçekten ellerine sağlık, anlatım mütiş, paylaşım mütiş. ben iki tanesini indirdiim aynen dediğin şekilde yaptım. sorunsuz çalışıyor. indireceklere tavsiyem kaçırmayın bunları...

bu arada arkadaşlar haberiniz olsun "Yağmurlu ScreenSaver" da win32 trojen var. benim antivirüs buldu. ciddi bir şeymi bilmem ama ben sil dedim ve kurmadım. diğerleri temiz ama. bilginize....

arkadaşım senden başka bunu söyleyen olmadı ki 159 msj 16 sayfa sürüo yorumlar bu 1
böyle sorunlar olmasın diye ben önce hepsini pc me kurup kırılıp kırılmadığına veya virüs olup olmadığına bakıp sonra upload ediyorum...Bu 2
Bende kaspersky kurulu ve hiçbirinde sorun bulmaadı bu da 3

Eline sağlık 2 tanesini indirdim,ikiside sorunsuz çalışıyor.Teşekkürler

tesekkurler

gercekten cok guzel bir calisma olmus blackwoman eline saglik. biraz gec gordum ama : )=

Geri