mars'tan davet

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Mars'tan Türkiye'ye davet

Mars Cumhurbaşkanı Phobos Negral, Türkiye'yi Mars'a davet etti. Artık varlıklarını gizlemek istemeyen Marslılar ilk kontağı Türklerle kurdu.
Olay Mars'ta büyük bir yankı uyandırdı.

Biz Marslı gazetecinin Negral'e "dünya ile irtibata geçmek, hele de bunu Türklerle yapmak çok tehlikeli değil mi?" sorusu üzerine,

Negral: "Bize en yakın millet Türklerdir o yüzden onları seçtik. Onların bizi anlayışla ve sevecenlikle karşılayacaklarından eminim. Görüyorsunuz ki yeşil Marsımıza saçma sapan gözetleme aleti göndermeyen tek millet, Türk milletidir. Buda bize saygılı olduklarını göstermez mi?" diye cevap vererek gazeteciyi adeta susturdu.

Davet anını gören Türk vatandaşları ise olayı şöyle anlattılar:

tkbva8z7gh.gif
Vatandaş(1): Valla hacı üzerimden aha şöyle bişey vuww vuuuuwwww diye geçti, dedim ahacık savaş başladı, ne biliyim marslı olduğunu gorktum, daşı aldııım gibi salladım kafasına, allahtan dutturamadım, adamlar bize dostus demişya vallahide billahide duymadım.

tkbva8z7gh.gif
Vatandaş(2): Akşam vakti yemekten sonra hanımlan balkonda çay içiyoduk, bi ses duyduk, sandım bizim güccük oğlan çıkarıyo viyak viyak bi ses, hanıma sustur su sıpanı demeye galmadı, böyle goc'caman bir araba gördük, içinden köpek gibi adamlar çıktı, meraba dünyalı demeye kalmadı indirdim gafasına gafasına yumruğu,:Sopa:Sopa yaw arhadaş ne bilem ben marslı olduğunu. yoğsam elim hiç galhar mıydı töbe walla?

tkbva8z7gh.gif
Vatandaş(3): Gece vahti abdesti bozmaya bahçeye indimdi, bi denede cuğara yahtım.:sigara::sigara: tam işimi halledecağudum ki orda cingan gılıhlı bi herif şey dedi, yaw ne dediydii, hah merabayın dünyalı dedi, bende tam o sırada herifin üstüne iyimi, korkudan allahtan ötekini yapmamışım. yaw gardaşım adamlar beni istiyolar şu koca memlekette sen daha ne diyon yaa...

tkbva8z7gh.gif
Vatandaş(4): Ağşam olduydu eve gidiyodum, böyle garşıma biri peydah oldu, garanlıkta bişe göremiyodum tabi, meraba dünyalı dedi. bende sandım bizim deli hüsne. lan git işine hüsne dedim, oda biz dostuz dedi. bana dokunmaya kalktı, yaw arhadaş o kocaman at dırnağı elleri görünce depiğii goyduğum gibi hemen oracıhtan gaçtım, meğersem şu bizim marslılarmış, garanlıhtan göremedim o yüzden yani.:slap:slap

3wdr810u6m.jpg

Geri