Markalı giyinmenin size ne kattığını düşünüyorsunuz?

Markalı giyinmenin size ne kattığını düşünüyorsunuz?

• Prestij

Kullanılan: 18 15.5%
  • Karizma

Kullanılan: 19 16.4%
  • Tarz

Kullanılan: 15 12.9%
  • hiçbir şey

Kullanılan: 56 48.3%
  • diğer (belirtin lütfen)

Kullanılan: 9 7.8%

• Kullanılan toplam oy
    116
ayakkabı ve kot pantalon maalesef marka olmalı.cunku marka olmayan urunler 3 ayda falan giyilmez hale gelebiliyo.
ama ote yandan bir t-shirt e 120 tl (yada daha fazlası) vermek olsa olsa enayiliktir

bnm için dayanıkllık önemlidir söle bi söz varr '' kalitesiz alacak kadar zengin deiliiim '' bunu bilir bunu sölerim

C€yL!nN;2983970' Alıntı:
bişey katmıyor ama kaliteli ve garantili oluyor
ucuza alıp kısa sürede çöpe atmaktansa
uzun süre kullanılabiliyor

Seninle bu konuda tamanen aynı düşünüyorum ilk kez bu forumda söyliyeceklerimin aynısının yazılmış olduğunu gördüm.

Ucuz giyinecek kadar zengin değilim...

Yahudiler demiş ya : Ucuz maL aLacak Kadar Zengin DeğiLim Diye .. markaLı Giyinerek hem tarz Yapmış hem kaliteli giyinmiş hem daha uzun süre kullanmış oLuyoruz arkadaşlar..

"mssdegazor" gibi düşünüyorum.
Ayrıca "Arayan mevlasını da bulur, belasını da." diyorum

ßence hiçß$i üstüMe uyuyorsa istediqim qibi b$ise pazaRdan ßiLe qiyeRim..:)

Sağlam ve kaliteli mal almak önemlidir benim için, marka ikinci planda kalıyor.
Markasız bir malda kalite ve sağlamlık varsa onu kullanmayı tercih ediyorum cebim açısından.

Böle Diyosunuz ama acaba aldığınız sahtee bi ürün ne kadar dayandı ve hiç sahta ürün aldınızmı acaba puhahha

kotta marka tanımam ne olursa giyerim ayakabı olunca ya nike ya adidas

Ben markalı giyindiğim zaman kendimi güvende hissediyorum . Pazardan alınan bir malla dışarda gezmek ayrı kaliteli bi marka ile dışarda gezmek farklı kişinin özgüvenini arttırıyor...
Not:Güvende hissediyor demekle (Diz Kapakları çıkmamış , Sünmemiş , rengi solmamış gibi.....) Benim saçımdaki joleden ayakkabıya hatta mont a kadar hepsi marka ama dışardan bakınca belki yoldan geçen birinin kıyafeti gibi aşırı janjan la göze batmaya çalışmıyorum ... Benim için önemli olan aldğım malın bana güven vermesi.

Geri