Manisa 2-2 FB [TSL 21.Hafta - TEK BAŞLIK ]

DaLga geçmek amaçLı yazmıyorum.. Bizim takımda dahıL bu 3 büyükLerden bi cacık oLmaz..Harcanan paraLar gösteriLen emekLer ve karşıLıgı berbat bi oyun.. Geçmiş oLsun sıkmayın canınızı.. ;)

Fenerbahçeye Geçmiş Olsun,
Liderliğimiz Hayırlı Olsun.

Şu kadroyla aldıklara sonuçlara bak yaa.

Saçma salak puanlar bırakıp duruyolar.

Tek kale oynuyolar gol yok .

moral bozmaya gerek yok en azından maç berabere bitti ..

Fenerbahçeye gelmiş en kalitesiz ve dengesiz adam bilica adam servet'in brezilyalısı. deniz iyi niyetli oynamaya çalışıyor ama oda yeteneksiz takoz niteliğinde bi adam. gol atamıyosakda bu şans'da olabilir kabiliyetsizlikde. nese geçmiş olsun

Maçın özetini izledim şimdi manisanın 2.golü ofsayt.

Gerçi buna sığınmak saçmalık olur ama şu fenerasyoncular ne diyecek onu merak ediyom sadece

Manisa'nın attığı 2.goLde ben de iLk ofsayt dedim ama daha sonraki görüntü de ofsayt oLmadığı apaçık beLLi oLuyor hemen Fenerasyon ayakLarına girmeyeLim.. Benim dikkatimi çeken +7 dakika uzatmaydı..

MesajLarınıza dikkat edin,ban cezası aLırsınız..

Manisa'nın attığı 2.goLde ben de iLk ofsayt dedim ama daha sonraki görüntü de ofsayt oLmadığı apaçık beLLi oLuyor hemen Fenerasyon ayakLarına girmeyeLim.. Benim dikkatimi çeken +7 dakika uzatmaydı..

MesajLarınıza dikkat edin,ban cezası aLırsınız..

O zaman 48. posttaki arkadaşla bi ilgileniver zahmet olacak.

Milli takım kalecisi böyle goller yer mi ?
Defansa kabahat bulmayalım Volkan'ın ne olduğunu hepimiz biliyoruz.

+15 den sonra +7 bir rekordur .. İki takımıda tebrik ediyorum..

ςαη;4914278' Alıntı:
Milli kalecisi böyle goller yer mi ?
Defansa kabahat bulmayalım Volkan'ın ne olduğunu hepimiz biliyoruz.

+15 den sonra +7 bir rekordur .. İki takımıda tebrik ediyorum..

defans berbat kaleci formsuz olay bu :thumbdown:

Manisa Maça iLk 11 de Ergin keLeş , Ersen Martin ve Nizamettin'Le başLasa Fener için hüsran olurdu belki de.. Güven diye bi sırık vardı maşallah hiçmi göz görmez adamın oynadığı futbolu bide Kaptan olmuş.. Tam öküzdü yani.. Ne pres ne çalım ne kafa topu hiç bişey yoktu..
Yine 90+'da kurtardınız papaz bakalım ne kadar pilav yiyecek :D

sezonun ikinci yarısı itibari iLe kupadaki bursa maçı hariç diğer tüm maçLarda takımımın oyunundan-en azından kazanma hırsı ve isteğinden-son derece memnunum..bu şekiLde kazanmayı istesinLer,kazanma hırsLarından bir şey kaybetmesinLer ama isterLerse her maç 3-5 yesinLer..sahada ruhsuz amaçsız doLanıp goL atıp kazanmaktansa bu durumu tercih ederim..

Son İki Haftadır KazanıLan 2 Puan Var Bence, KaybediLen 4 Puan DeğiL, Bence OLaya Bu Açıdan Bakmak Lazım, NormaLde 6 Puan KaybedebiLecekken Fenerbahçe 2 Puan Kazanmıştır, Bu Hem Bir OLumsuzLuktur, Fenerbahçe Gibi Bir Takım NasıL Son Dk.Larda Ancak 1 PuanLarı Kurtarır HaLe GeLmiştir, Hemde OLumLu Yanı Sonuçta KazanıLan 2 Puan Var Hiç Yoktan İyidir MantığıyLa, Bu 2 Puan Da İLerde ŞampiyonLuk Yarışında Çok Büyük Fayda SağLayacaktır, 1 Puanın BiLe ÖnemLi OLduğu Şu Ligde...

Amma uzattınız yaa.

Bir maçla kral olmadık,bir maçlada tahttan inmeyiz.

Geri