Manisa 2-2 FB [TSL 21.Hafta - TEK BAŞLIK ]

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0

TSL 21.Hafta | Manisaspor - Fenerbahçe (12 Subat 2010 Cuma, 00:51) Turkcell Süper Lig
Tarih: 10 Şubat 2010 Pazar
Saat: 19.00
Stat: Manisa 19 Mayıs
Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu

--------------------------------------------------------------------------------

Manisa-F.Bahçe maçı bilet fiyatları

Turkcell Süper Lig'de 21. haftada oynanacak Manisaspor-Fenerbahçe maçının biletlerinin yarından itibaren satışa çıkarıldı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarının bilet fiyatlarının diğer maçların bilet fiyatlarından farklı olacağının daha önce ilan edildiği, taraftarların fiyatları çok daha uygun olan kombine kartları tercih etmeleri istendi.

Fenerbahçe maçı bileti ve kombine biletlerin satışına maç günü stat gişelerinde de devam edileceği belirtildi.

Manisaspor-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları şöyle:

Protokol tribünü: 200 Lira
VIP tribün: 150 Lira
Kapalı tribün üst A-B: 100 Lira
Kapalı tribün alt: 70 Lira
Açık tribün: 50 Lira
Kale arkası (Spil) ve misafir tribün: 40 Lira

Kombine kart fiyatları ise şöyle:
Protokol tribün: 1000 Lira
VIP tribün: 750 Lira
Kapalı üst A-B: 600 Lira
Kapalı alt: 300 Lira
Açık tribün: 200 Lira
Kale arkası tribün (Spil): 100 Lira

--------------------------------------------------------------------------------

F.Bahçe'ye Topuz müjdesi!

Fenerbahçe'ye Tahkim Kurulu'ndan müjdeli haber. Diyarbakırspor maçında kırmızı kart gören Mehmet Topuz'a verilen 2 maçlık ceza 1'e indirildi.

Bursaspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında forma giyemeyen Mehmet Topuz, takımının bu hafta sonu Manisaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta sahadaki yerini alabilecek.

Manisa-FB [TSL 21.Hafta-TEK BAŞLIK ]

23krp08.jpg

Sevdan olmasa, ben de her sabah gazeteye başından başlar; sondan bir önceki sayfayı o koca manşetleri göremeyecek hızla çevirmek gibi bir reflekse sahip olamazdım...yenildiğin günün ertesinde kahvaltımı yapabilir, akşamından da o kadar kalmazdım...

648840891.jpg

Sevdan olmasa o kadar kilometre yapmaz, bu denli duman almaz , çok benzin de yakmazdım. Ben de her insan evladı gibi afili rüyalar görür, rüyalarını paylaşanlardan olurdum... Sevgili ile fikstürüne bakmadan planlayabilirdim haftasonlarını. Ligtv'li mekanları araştırmaz, hedefi şaşırmıssam garsonlara çaktırmadan maç sonucu sormazdım. Sevinçli verilen mağlubiyet haberlerine sinir olmaz, "maçı bile izlemeyen kofti taraftar" yerine de konulmazdım...

fenerbahce.jpg

Sevdan olmasa... içinde oyunun kırıntısı bulunan filmleri kovalamak yerine Lars von Trier'ı , Fellini'yi beğenebilir, hatta Trufo'dan keyif alabilecek kıvama bile gelebilirdim ; yerini, yurdunu bilmediğim tiyatro salonlarına koşar , 3 perdelik bir oyunu sıkılmadan izler , Brecht'in sistem karşıtlığı üzerine ahkam keserdim , gerekirse Godot'yu bile beklerdim... 1 Mayıs'larda utanmaz, olmayan bir devrimci futbol çizgisi üzerinde şaşmadan yürümeye çalışmazdım... Paşaların mı , halkın mı takımısın bilinmez ama sevdan olmasa, ben emekçi kardeşlerimi, simitçi, çırak, boyacı, köfteci kardeşlerimi tanımaz, kardeşim de saymaz , sınıfsal bilince, sınıfsız geleceğe eremezdim... Hakkında yazılmış ve de basılmış her satırı takip edebilmek için para harcamaz; hakem eskilerinin , zirzop spikerlerin kitaplarını almaz; kasanın önünde kolumun altında Fikret Başkaya kitaplarımla daha bir güvenli , entel olmadı asi dururdum... Sırf benziyorsun diye Ankaralı renkdaşına gönlümü vermez, ikinci yüzyıla hazırlanmaz , "bıraktık işi gücü, saldır Ankaragücü" kafasına gelemezdim... Sarı'yı, Lacivert'i renk bilir, böylesine tapmaz kesme işaretleri de kullanmazdım... Benim de rengarenk bir gardrobum, yasak olmayan hediyelerim, sınırsız renk seçeneklerim olurdu... Delinmemiş duvarlar, meşale yakılmamış evler, geri alınmış kira depozitlerim olurdu... En ucuz biralarla, en fena gobitlerle, yurdumun her köşesinden el değmiş tükürük köfteleri ile yıpranmamış bir mide de benimdi...

hu5axg.jpg

Sevdan olmasa ben de şarkı sözleri ezberleyebilir, ama melodileri bu kadar aklımda tutamazdım zira her bir tınıyı uğruna beste yapmak için almışım hafızama. Müzikte tavır nedir, nota nedir bilir ama 50 bin kişi nasıl detone olmadan şarkı söyler, nasıl sadece bağırarak dünyanın en güzel sesini çıkarır, nasıl aynı anda zıplayıp aynı anda yere iner akıl sır erdiremezdim... Ezeli rakibinle yapacağın maç öncesi, deplasmana koşmaz; samiyen'de, inönü'de atmosferi solumak için study trip yapmazdım.

24zfb07.jpg

Sevdan olmasa "tesadüfen" yaşadığım pazartesi kavgalarım, haftasonu yalanlarım olmazdı. Ortaöğretim devamsızlıklarım dengeli dağılır, pazartesileri okula giderdim.. Sabah evden ekmek almaya çıkıp senle buluşmaz, anne babadan izin faslını geçmek için bütün hafta tek simit almadan para biriktirmezdim. Kumaş makası ve pazar dergileriyle konfeti hazırlamaz, Gençlik Parkı’yla, Arjantin 78’le yaşım geldiğinde tanışırdım…

2zdsy88.jpg

Sevdan olmasa, kaçırılacak bir sezon sonu için hayıflanmaz, eşle dostla da böyle yazılar yazmadan adam gibi vedalaşırdım…

25folrk.jpg

Ne diyebiliriz ki. Yenilgiler de aşka dahil. Fenerbahçe´yi sevebilmek için‚ böyle günleri de sevmek gerek. Taraftar dediğin ağaç gibi dimdik olmalı her daim. 90 dakika hangi sonuçla biterse bitsin‚ gözleri geleceğe açık olmalı… “Kazandığında sevmiyorum seni‚ kaybettiğinde sevdiğim kadar” demeli. Formasını‚ yastığının kenarına koyup… Öyle uyumalı..

Aşk her şeyden büyüktür… Fenerbahçe kimseye benzemez… Yenildiğinde bile…

2867940dontaskhicbitermi0osei3.jpg

ccani_gfb15eo2.jpg

w1u0sh.jpg

14 ŞUBAT HAYAL ÜRÜNÜDÜR
TEK GERÇEK FENERBAHÇE TRİBÜNÜDÜR.

SevgiLiLer gününde de seninleyiz Sonsuz Askım....!!!!

superlig.png

70090.jpg

Turkcell Süper Lig 21. Hafta
14 Şubat 2010 Pazar günü
Manisa 19 Mayıs Stadı
saat 19.00
Mustafa Kamil Abitoğlu, Mustafa Emre Eyisoy, Nihat Mızrak
Maçın 4. hakemi Hakan Ceylan.

Fenerbahçe'den gece idmanı..
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında deplasmanda Bursaspor ile yaptığı maçın ardından gece geç saatlerde İstanbul'a dönen Fenerbahçe, günü dinlenerek geçirecek.

Teknik direktör Christoph Daum, Can Bartu Tesisleri'nde saat 03.00'de başlayıp 30 dakika süren yenileme çalışmalarının ardından futbolcularına izin verdi.

Sarı-lacivertliler, Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında 14 Şubat Pazar günü deplasmanda Manisaspor ile yapacakları maçın hazırlıklarına, yarın sabah antrenmanıyla başlayacak.

14 Şubat Pazar günü saat 19:00’da oynanacak Manisaspor-Fenerbahçe maçının biletleri 10 Şubat Çarşamba günü (bugün), saat 12:00’de Belediye Kültür Sitesi Manisaspor Kombine Satış Ofisi’nde (Belediye Su İşleri karşısı) satışa çıkacak. Taraftarlarımız maç biletinin yanı sıra kombine biletleri de buradan temin edebilecekler.Fenerbahçe maçı bileti ve kombine biletlerin satışı, maç günü stadyum gişelerinde devam edecek.

Fenerbahçe maçı bilet fiyatları:
Protokol tribünü 200 TL
VIP tribün 150 TL
Kapalı tribün üst A-B 100 TL
Kapalı tribün alt 70 TL
Açık tribün 50 TL
Kale arkası (Spil) tribün 40 TL
Misafir tribün 40 TL

Kombine kart fiyatları:
Protokol tribün 1000 TL
VIP tribün 750 TL
Kapalı üst A-B 600 TL
Kapalı alt 300 TL
Açık tribün 200 TL
Kale arkası tribün (Spil) 100 TL

F.Bahçe'ye Mehmet Topuz müjdesi

Fenerbahçe'ye Tahkim Kurulu'ndan müjdeli haber. Diyarbakırspor maçında kırmızı kart gören Mehmet Topuz'a verilen 2 maçlık ceza 1'e indirildi.

Bursaspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında forma giyemeyen Mehmet Topuz, takımının bu hafta sonu Manisaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta sahadaki yerini alabilecek.

8260kadikoy_boga.jpg

PoLis TutanakLarına KirLi MürekkepLe HooLiqan Diye Geçti Adımız...
Sevdamızın Peşinden Koşmaya Yokmuş Hakkımız..!!
~~Genç FenerBahçeLiLer~~

Olm açtım ya =)

bunuda alel acele açmışsın.

Parantezin başı başka sonu başka aç herif :D

Olm açtım ya =)

bunuda alel acele açmışsın.

Parantezin başı başka sonu başka aç herif :D

Biliorm sonradan farkettim ama ben açarken kimse açmamıştı Saniyeyle Sen açmış olabilirsin ama ben de açmış olabilirim Lazish karar verecek :lol:

Biliorm sonradan farkettim ama ben açarken kimse açmamıştı Saniyeyle Sen açmış olabilirsin ama ben de açmış olabilirim Lazish karar verecek :lol:

olm ne biçim geselisin la.

Hiç benim gese maçına konu açtıımı gördünmü maçla ilgili gözün doysun at hırsızı :lol:

Turgay Usta Bunlar Kedi Hırsızı Kedilerlei kaçırıp Okey oynuolar :lol:

Fenerbahçe ve Manisaspor 8. randevuda

Fenerbahçe ile Manisaspor takımları, Turkcell Süper Lig'de yarın 8. kez karşı karşıya gelecek. 7 maçtan 4'ünü Fenerbahçe, 1'ini Manisaspor kazanırken, 2 maç ise berabere sonuçlandı.

Manisaspor'un ligde ilk kez yer aldığı 2005-2006 sezonundan bu yana yapılan 7 maçtan 4'ünü Fenerbahçe, 1'ini Manisaspor kazanırken, 2 maç ise berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin 15 golüne, Manisaspor 11 golle yanıt verdi.

2005-2006 sezonunda yapılan maçlarda Fenerbahçe, İstanbul'da 2-1, Manisaspor da Manisa'da 5-3'lük skorlarla galip geldi.

2006-2007 sezonunun ilk yarısında Manisa'da yapılan maçı Fenerbahçe 3-2 kazanırken, İstanbul'daki karşılaşma ise 0-0 bitti.

2007-2008 sezonunda ilk yarıda Manisa'da yapılan maç 1-1 tamamlandı, İstanbul'daki karşılaşmayı ise Fenerbahçe 4-1 kazandı.

Bu sezon ise ilk yarıda İstanbul'da yapılan maçtan Fenerbahçe 2-1 galip ayrıldı.

MUHTEMEL 11
Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Lugano ve bugün menisküs ameliyatı olacağı açıklanan Ali'nin yanı sıra sarı kart cezalısı Güiza, Manisaspor maçında forma giyemeyecek.

Diyarbakırspor maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı PFDK'nın verdiği 2 maçlık cezası, Tahkim Kurulu tarafından 1 maça indirilen Mehmet Topuz, Manisaspor'a karşı forma giyebilecek.

Sakatlıkları nedeniyle kupada Bursaspor ile yapılan mücadelede forma giyemeyen Cristian ve Özer'in Manisaspor maçında kadroda yer almaları bekleniyor.

Teknik direktör Christoph Daum'un Manisaspor karşısında sahaya sürmesi beklenen olası 11 şöyle:
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Önder
Bilica
Andre Santos
Mehmet Topuz
Cristian
Emre
Vederson (Özer)
Alex
Semih.

Sarı-lacivertli ekipte lig maçlarında toplam 3 sarı karta ulaşan Bilica, Manisaspor karşısında forma giyip bir kart daha görürse, 22. haftadaki Bursaspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

Manisa yine 5 'ler Tarih Tekerür edebilir.

Tarih Manisadan sorulur.5-3 hahhaaaa

Geri