Manhunt [ HH ] Kan Ve Vahşet Dizboyu

ya ben zipten çıkartamadım şifreyi kopyala yapıştır yapıorm olmuo kendim yazıorm olmuo nedir anlamadım

şifre yanlış galiba ya anlamadım valla

sağol teşekkürler

sağol dostum

Paylaşımın için çok sağol dostum.Bu oyunun 2. çıkmış da avrupada birçok ülkede yasaklanmış onu bulabilr misin:) yada bulabilir misiniz??

nasıL oldu da gözüm kaçtı bu oyun :)

yaa kankalar iyi güzel de çalişiyo mu bu ben buna benzer bişey indirmiştim başka bi yerden çalişmiyodu o da 4 parça bişeydi aynen böle deneyen varsa sölesin çalişiyo mu çalişmiyo mu?

eline saglık ama indirdim sifre yanlıs diyor kopyalayıp yapıştırıyorum olmuyo sorun ne yardımcı olabilir misin?????

oyun çalışıo bitirdim hatta biraz önce cidden başarılı bi oyun ilk başta biraz sıkıo ama git gide güzelleşio

dostum be bir yardım edin lütfen. sekizinci kısmın sonunda takılıyorum. herkezi geberttim ama son nerede bitmiyor bu part. kaç kat in çık in çık fenalık geldi artık.

varsa bilen bir arkadaş yardım etsin lütfen

saolllllllllllllllllllllllllllllllllllll :sigara:

defalarca oynadım bunu çok güzel. -- 2. si çıksada oynasam

17.bölümdeki pggys mi ne hızarlı domuz varya ona gelemedim askerlerden geçemedim daha:D

baq kardeş 8 . bölümde bi yerden camera alıyon onu üst katlardaki bi televizyona takıyon bu kadar ama televizyonun olduğu kattaın altında bi ışık var onu aç yoksa çalışmaz tv:D

adam 2. sayfada konuşmuş berbat die bitirde ondan sora konuş

burası oyun sorunlarının tartışıldığı yer değil arkadaşım.
manhunt 2 yi bekliyoruz şiddetle. eline sağlık...

eyvallah emeğine sağlık shark daha 1 ay önce yana yana oyunu arıyodum nasıl atlamışım ben bunu...

Geri