Manchester'dan Arda için 20 milyon Euro

sagopa_22

Banned
Reaction score
0
Başkan Adnan Polat, “Avrupa’da kupa kaldırmadan bu jenerasyondan kimse gidemez” diyor, ama Avrupa devlerinin Arda Turan aşkı da büyüyor. Euro 2008 sonrası ününe ün katan yıldız futbolcu için Manchester United çılgın bir bütçe ayırdı. İngiliz devinin, Galatasaray’a resmen ulaştığı ve 20 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. 1 ay önce Newcastle’ın 7 milyon Euro’luk önerisini değerlendirmeye bile almadan reddeden yönetimin, bu teklif karşısında şaşkına döndüğü ve ikiye bölündüğü bildirildi. Eski başkanlardan Mehmet Cansun’un bir dost sohbetinde kullandığı ifadeler ise aynen şöyleydi: “Manchester işi bitirmek istiyor ve 20 milyon Euro öneriyor. Artık Arda’yı tutmaları hiç kolay değil.”
Kaynak:Fanatik:vur

Inanmıyorum
Kaynağa Bakın

büyük konuşmayalım hocam sokak falan arda eder veril vermez ayrı mesele ama büyük konuşmayalım

kardeş objektif olun kıskançlık ediyorsunuz gibi bir galatasaraylı olarak gurur duyuyorum .. diğer takımlı arkadaşlarında gurur duyması gerekir :) zaten avrupaya futbolcu ihraç eden bir galatasaray var değil mi:) selametle ...

Arkadaşlar spor gasteleri yalan Takımlarınızın Resmi sitesine girin Sürekl güncel ve Transfer haberleri veriyolar gazteler dediniz gibi :D al birini Vur ötekine

Arda Gidecek Olsaydı Şimdiye Kadar Resmi Kanallardan Bişiler Olurdu Ama Arda Bu Sene Takımda Kalıcak Gibi Gözüküyor Yönetiminde Teknik Direktör Skibbe'ninde Açıklamaları Bu Doğrultıda En Azından...

Abi gazeteler 100 de 90 yalan inanma bence bende fotospor da rusya dan 20 milyon euro geldiğini,
okudum.

bu kadar yalan bı haber fanatıkte bıle yazmaz..
ne zamna yazılmıs fanatık te tarıhı nedır acaba merak ettım bakıcam

Lafını biL de konuş yaLan kaynak yazacak haLim yok...konuyu açtıqım tarihLi fanatiqin sitesinden aLdım haßeri istersen 10 ßin kere ßak qörürsün^^

Geri