Maliye'den Doğan'a bir şok daha

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Maliye ile Doğan Grubu arasındaki restleşmede Maliye yargıya gitti.

Maliye Bakanlığı, vergi incelemesi ile ilgili açıklama ve haberler nedeniyle Doğan Yayın Holding AŞ aleyhine 100 bin TL manevi tazminat davası açtı.

Edinilen bilgiye göre söz konusu dava, ''Doğan Yayın Holding AŞ nezdindeki vergi incelemesiyle ilgili olarak, gerek holding tarafından yapılan açıklamalar gerekse medyada çıkan haber ve açıklamalardaki suç teşkil eden unsurların, Maliye Bakanlığı'nın manevi şahsiyeti ve personele yönelik haksız isnat ve hakarete varan suçlamaları içerdiği'' iddiasıyla açıldı.

Maliye Bakanlığı, bu çerçevede bugün Ankara Asliye Hukuk Mahkemesi nezdinde, Doğan Yayın Holding A.Ş aleyhine 100 bin TL manevi tazminat davası açılmasına yönelik başvuru yaptı.

Bakanlık ayrıca, Doğan Yayın Holding için Cumhuriyet Başsavcılığına da suç duyurusunda bulundu.kaynak

bu konunun bana ne getirisi var ne de götürüsü.

zamanında verdiler po yu aydına. biliyolardı aydına satarken onun gçlenip iyice büyüyeceğini. birsürü borcu olan birini bi anda zengin ettiler. şimdi de sindirmeye çalışıyorlar. ektiklerini biçiyorlar. verselerdi po yu koç veya sabancı ya olmazdı böyle şeyler.

anlık düşüncenin kurbanıdır türk milleti.

uzanlardan sonra şah mat denilen bir kral daha çıplak kalacak... aferin hükümete.. yeni bir kral çıkarmasınlar yeter..

Koç'un, Sabancı'nın da kimbilir ne kirli çamaşırları vardır!!

en azından yeni bir zengin yaratılmamış olurdu. aydın borçlarını ödeyemez ve bankalar tarafından hacizlenip giderdi.

zaten po nun satılması da yanlış onu hiç söylemiyorum. gelir getiren kurumlar satılmamalı. devlet gelir getirmeyen sektörleri gelişim amaçlı elden çıkarabilir ama özel sektörden çekilmek için kamu teşebbüslerini elden çıkarmak yanlıştır.

zebaniii aynen katılıyorum sana..tahminde ediyorum açıkçası... vesselammm ..

koç a sabancıya bakacağına çalık grubuna bak..atv yi ha sen almışsın ha çalık..sonuçta beleşe verdiler..bu adam da tayyep in damadıdır..

Herhalde yanlış anlaşıldı dediğim!! Ben o iyidir, bu kötüdür davası yapmıyorum. Arkadaş Koç-Sabancı'ya verilseydi daha iyi olurdu demiş ben de onunla ilgili bi yorum yaptım!!

Geri