Maksimum 150 ytl ye kaliteli yazıcı arıyorum..yardım!!

canki1903

New member
Reaction score
0
arkadaşlar maksimum 150 ytl ye kadar bir renkli yazıcı almayı düşünüyorum..fakat özelliklerinden pek anlamadığım için tavsiyelerinizi bekliyorum..hem uygun hem kaliteli ayrıca kartuş fiyatından yakınan arkadaşlar var bu yönden de uygun bi yazıcı var mı..cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:melek

saol arkadaşım başka önerebileceğiniz ?

ben kendim HP-5400 kulaniodum memnundum simdi almanya geldim biraz daha ozelikli olsun die HP-5600 kulaniom ama Sana Hp-5400 oneririm Scaner..Renkli Yazici..ve foto kopisi var..

Ve fiyati 120 den yukari dill uzerinde veriolarsa kazin atiolardir

Alirsan Haber ver

bak yapılan yorumları hiç okumadan direk yazıyorum kesinlikle HP alma nedeni ilk evela yazdırma kuyruğuna sokulan belgelerin iptali bir kabus misal yanlışlıkla 1000 sayfalık bir dökümana yazdır dedin sen onu iptal edene kadar (hp nin alt seviye yazıcılarından bahsediyorum) yaklaşık bir 20-30 sayfa yazar iletişim problemi yüzünden sanırım. tabi bununla doğru orantıda mürekkep sarfiyatı eğer lazer alırsan ki renkli seçenekleri baya pahalı ev kullanıcısıysan kesinlikle tavsiyem değil. Ben canon u keşfettim canonun pixma serisinden kendine en uygununu alabilirsin bence misal bi belge yazdırıyorsun yazdırmayı iptal etmek istedin iptal dediğin anda şak yazdırma iptal kesinlikle kararlı makinalar kartuş masrafı ise hp ye nazaran daha uygun. Samsung yazıcılar da iyiymiş ama fikrim yok hiç kullanmadım dostum ben derim tanınmış bir marka al ama HP hariç

ben ofiste Canon Mp-140 M. Püs. Çok Fonksiyonlu Yazıcı 84,00 YTL bunu kullanıyorum çok sağlam görüntüsü var hakikaten öncesinde aynı ayarda hp nin bir yazıcısı vardı o kadar dandik ki anlatamam ne scanneri iş yapar ne yazıcısı. hız ve fonksiyonellik arıyorsan bu önerdiğim yazıcı tam sana göre.

arkadaşlar verdiğiniz modelleri teknosa ve vatan computer web adreslerinde bulamadım bu mağazalardan almayı düşünüyorum başka önerebileceğiniz varsa bakim...cannon konusunda ikna olmaya başlıyor gibiyim gerçekten uygun özelliklerine göre bu kartuş fiyatları hakkında bilgi de verirseniz mutlu olurum tekrar sağolun

Bende canon'u öneririm teknik destek falan cidden iyi bir
marka hp kaliteli olsada problem yaratabiliyor tabi seçim senin yinede : )

ben kendim HP-5400 kulaniodum memnundum simdi almanya geldim biraz daha ozelikli olsun die HP-5600 kulaniom ama Sana Hp-5400 oneririm Scaner..Renkli Yazici..ve foto kopisi var..

Ve fiyati 120 den yukari dill uzerinde veriolarsa kazin atiolardir

Alirsan Haber ver

hp kartuş fiyatları konusunda fazla diyorlar ama bakacam kardeş sağolasın:eek:

bak yapılan yorumları hiç okumadan direk yazıyorum kesinlikle HP alma nedeni ilk evela yazdırma kuyruğuna sokulan belgelerin iptali bir kabus misal yanlışlıkla 1000 sayfalık bir dökümana yazdır dedin sen onu iptal edene kadar (hp nin alt seviye yazıcılarından bahsediyorum) yaklaşık bir 20-30 sayfa yazar iletişim problemi yüzünden sanırım. tabi bununla doğru orantıda mürekkep sarfiyatı eğer lazer alırsan ki renkli seçenekleri baya pahalı ev kullanıcısıysan kesinlikle tavsiyem değil. Ben canon u keşfettim canonun pixma serisinden kendine en uygununu alabilirsin bence misal bi belge yazdırıyorsun yazdırmayı iptal etmek istedin iptal dediğin anda şak yazdırma iptal kesinlikle kararlı makinalar kartuş masrafı ise hp ye nazaran daha uygun. Samsung yazıcılar da iyiymiş ama fikrim yok hiç kullanmadım dostum ben derim tanınmış bir marka al ama HP hariç

ben ofiste Canon Mp-140 M. Püs. Çok Fonksiyonlu Yazıcı 84,00 YTL bunu kullanıyorum çok sağlam görüntüsü var hakikaten öncesinde aynı ayarda hp nin bir yazıcısı vardı o kadar dandik ki anlatamam ne scanneri iş yapar ne yazıcısı. hız ve fonksiyonellik arıyorsan bu önerdiğim yazıcı tam sana göre.

Bende canon'u öneririm teknik destek falan cidden iyi bir
marka hp kaliteli olsada problem yaratabiliyor tabi seçim senin yinede : )

arkadaşlar sağolun ama bide link verirseniz modellerle ilgili çok makbule geçer :)

vatan computer ve teknosa dan alacağım için baktım bulamadım...

cannon düşüncem gittikçe artıyor :) :)

dostum sana şimdi link veririm fakat baktım teknosa ve vatanın sitelerinde bu yazıcılar yok ama tavsiyem vatana git kesin orda vardır yani sitede olmayıp rafta kesin vardır ha ayrıca illa mp140 alman şart değil bir ton aynı özelliğe sahip yazıcı var canonun

Nerde oturuosun arkadasım eLimde bi yazıcı var bele$ verebilecegim =) tarayıcı ,yazıcı,fotokopi,faks vs..

adana da oturuyorum... neyse bakacam canon aynı özellikte olanlara sağolun

hp 1005 hp nin en ucuz ve kaliteli yazıcısı
siyah /beyaz
tonerli
hp 1018 lerden biraz daha küçük ama kullanıslı ve ucuz

Canon S200x kardeş gayet işini görür 130 YTL yi geçmez belkide daha ucuz olabilir..

söylediin sorunla ben hiç karşılaşmadım. Hp c4280 var elimde su an cokda memnunum ama ben cafede kullandıım için zaman zaman yetersiz kalabiliyor baskı hızında. ev kullanıcıları için bence mükemmel. ayrıca üzerinde card readerda koymuslar :) aceyip hoşuma gitti :) 140 küsür lirada fiyatı var tavsiye ederim.

Epson aldım 129 ytl..çok fonksiyonlu,çok seri ve kartuş fiyatları 20 ytl..
Vatan kompiter vade farksız 12 taksit

Geri