Makine Mühendisliği Ödev Ve Tezler ( Durmaksızın Eklemelerde Bulunacağım)

beşikdüzü

New member
Reaction score
0
benım ihtiyacım yok ama zahmet edip millet yorum yapmamıış ben yapım dedim saol

sağolasın dostum paylaşımlarını bekliyorum

Eline sağlık kardaşım senden benim bi r ricam olcak haftalardır otomatik kontrol projesi arıyorum özellikle otomobil veya çamaşır makinesi yada bulaşık makinelerinde otomatik kontrol düzneklerine üzerine SANA zahmet bir yardım edebilirmisin ...Şimdiden teşekkürlerimi sana bir borç bilirim..Saygılar...

hocam ellerine sağlık...

gerçekten güzel. sağolasın.

kardeş emeğine sağlık bana rüzgar türbini tasarımı kullanımı hakkında döküman bulabilir misin şimdiden sağol :D

ha bu beşikdüzüden vatandaş bende trabuzonluyum da KTU de okuyrm.galiba sende hemşerimsin.uşağum bak bu hele bana hidrolik preslerle alakalı bir proje örneğu lazumdr.ha bu uşağuna bi yardumcu olursun artık da.kendine iyi bak gardeşm emeğine sağluk.

süper paylaşım..varsa Krank Millerin dinamik-statik analizi....

Eline sağlık güzel bir paylaşım..Benimde Sütunlu Matkap Projesi hakkında dökümana ihtiyacım var eğer elinde örnek var ise ve paylaşırsan çok müteşekkir olurum..

ya süpersin hakaten tebrik ediyorum banada hibrit motorlar hakkında bişeyler lazım yardımcı olursan sevinirim . tekrar emeğine sağlık

kardeş çok teşekkürler emeğine sağlık bide elinde hibrid motorlarla ilgili döküman varsa ve iletirsen çok minnettar olurum şimdiden sağol...

çok teşekkürler kardeşim ellerine sağlık çok işimize yarayacak :):):)

hocam odevler guzel benım 22 nısana kaucuk yaylarla ılgılı odevım var acele lazım bu mukavemet hesapları ve problemlerıyle bırlıkte ıstıyor ınternette bulamadım yardımcı olcak bırılerını arrıyorum lutfn saygılar..

makina parçalarının imalatında kalite işlemi arkadaşlar çok acil elinde bulunan ulaşabilirmi bana [email protected]

Geri