MAKİNEDEN TURKOJAN NASIL SİLİNiR

PaT!€nT' Alıntı:
çok saol fletch ama bendede yok :D

olsun yazıları arşive eklemeni tavsiye ederim
konuyla ilgili yardım isteyen olursa
ya da sende ilerde zorluk çıkarsa hemen uygularsın ;)
çok lanet bi trojan bu(turkojandan kuyruk acım varda biraz) :angry

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
olsun yazıları arşive eklemeni tavsiye ederim
konuyla ilgili yardım isteyen olursa
ya da sende ilerde zorluk çıkarsa hemen uygularsın ;)
çok lanet bi trojan bu(turkojandan kuyruk acım varda biraz) :angry
yazıları arşive ekle derken..?

PaT!€nT' Alıntı:
yazıları arşive ekle derken..?

"tamamen nasıl silinir???

1-başlattan çalıştır komutu açın
2-regedit yazın ve kayıt defteri Düzenleyicisine girin
3-burdan sırayla açarak HKEY_LOCAL_MACHINE-SOFTWARE-Microsoft-Windows-CurrentVersion-Run
menüsünü açın"

orada bulunan vssms32.exe girdisini sağ tıklayarak sil seçeneğini seçin

kısmını alman faydalı olucaktır bence

bi de resimleri ekliycem bi ara tekrardan o zaman çok daha kolay aslında :p

Turkojana isyan :angry

kusura bakmayın ama resimler ölmüş tekrardan yükleme şansınız varmı

çok ii bii çalışma olmuş ama resimleri görseydik daha kolay anlardık herhalde :emzik

şimdiden tşk

benim kinde bunlar yazıyo ama pek anlamıyom :hhter

tesekurle ıyı paylasım saolasın allah rası olsun

anlatım için saolda şu resimleri yenden upşoad edersen daha iyi anlayacaz...ama yinede bu değerli bilgin içn uğraşların için saolll

sen şimdi bu devirde bunları hala av lere yakatamıyosan hala turkojan trojan ı yiyosan ben sana ne diyim kardeş emi...
kızların kullandıgı av ler bile bunları yemiyor artık.
ayrıyeten senin o registry den gösterdiğin yollar windows start up da yani başlangıcta çalışan dosyalar.onları ordan sileceğine msconfig den de kısayoldan kaldırabilirsin.örnek verecek olursak.perfect keylogger ın da bpk.exe diye ajan server ı kendini start up a atar.eger hiç duyduysan bu keylogger ı ya da kurcaladıysan msconfig de bile görünür.başlangıctan yedirdiğin kişi kaldırırsa çalışmaz.
senin o silin dediğiniz dosyalardan biri de zaten turkojan da server olustururken alt tarafta ne olarak olusturulca yazar : ) hatta seçeneği sana bırakır

jaser' Alıntı:
sen şimdi bu devirde bunları hala av lere yakatamıyosan hala turkojan trojan ı yiyosan ben sana ne diyim kardeş emi...
kızların kullandıgı av ler bile bunları yemiyor artık.
ayrıyeten senin o registry den gösterdiğin yollar windows start up da yani başlangıcta çalışan dosyalar.onları ordan sileceğine msconfig den de kısayoldan kaldırabilirsin.örnek verecek olursak.perfect keylogger ın da bpk.exe diye ajan server ı kendini start up a atar.eger hiç duyduysan bu keylogger ı ya da kurcaladıysan msconfig de bile görünür.başlangıctan yedirdiğin kişi kaldırırsa çalışmaz.
senin o silin dediğiniz dosyalardan biri de zaten turkojan da server olustururken alt tarafta ne olarak olusturulca yazar : ) hatta seçeneği sana bırakır

ac97 driverını kurduğunda içinde turkojan olduğunu nerden bilinebilir???
konuyu açtığım tarihte
kaspersky internet security (6.0.1..... versiyonu) silemedi
avast silemedi
nod32 de silemedi!
(o zaman nası silinecek bunlar antiyle???)

bahsettiğin "vsmss32.exe" o start up taki şerefsiz girdi =)

msconfigin başlangıç menüsü hkey ...current version-run ile aynı yere çıkıyor evet
registry de kaybolmaya gerek yok
dediğin gibi msconfigden yapmak daha mantıklı :goz:
ben bunları yeniden bir düzenliyim resimleri ile beraber
tabi şu anda değil vaktim olduğunda :S

bi ara banada bulasmisti ama su an sitenin ismini ve nasil sildigimi hatirlamiyorum ama artik yoook...
bu arada avast kullanmanizi oneriri..
saygilar

kaspersky internet security güncelleyin hiç bunlarla uğraşmanıza gerek kalmaz .kirden eser bırakmaz ...
bırakın biyerlerden bulaşmasını ben bilerek server exe yi çalıştırdım.soora tertemiz temizledi kasper.ve o aradıklarınızın hiçbirinin eseri kalmadı .ace gibi maşallah yawww

eyw birader gzl paylaşım çoğu trojan karşısında anti virüsler çoğu zman bişi yapamıyor!

beykler trojen girdimi en iisi format atmaktır
çünkü trjen windaws ın içne girio we o dosyaları silmeye kalkışmaın çünkü windows cöker

ewt arkadaşlar oyundaki adamım soyuldu dün bir taratımı virüs programını torjen çıktı arkadalaşlar sizden bir iseğim olcak yaw bu kaspersky 2007 versiyonu olan varsa lütfen aban burdan ulaşsın yada siteye koysun abna haber versin ulaşcağı yer yani msnem [email protected]

simdilik bulasmadi bulasirsa ise yarayacagindan eminim

ben virüs programı kullanmıyorum, bu virüsün bilgisayarıma bulaştığını nasıl anlarım

Bir şey daha soracam diyelim bulaşmış olsun bu virüs ne gibi bir zarar veriyor.

birde bu virüsün ne gibi bir zararı var

Geri