majeste

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Majeste yi seviyoruz :D röportajda güzel =)

Hepimiz nişanlıyız bari toplu düğün yapalım hem ucuza kapatırız hahahaha :D

St.AnGeR' Alıntı:
yenge Ellerine Saglıq.. :)

bu arada mAJe.. yafyumm hayrlı olsn.. :) Allah tamamına erdirsin..

Herqes Qimin Ne olduunu bilior Burda.. Bacaq Qadar Boyu olupda Ben warya ben ben ben ben die gesmeqle olmuor bu ishler.. :)

Teşk ederim bende sizi çok seviyorum Yorumlarımı beyenmeyen arkadaşlarıda çok seviyorum hepinize saygım sonsuz

Güzel bir röportaj olmuş bütün nişanlı arkadaşlara mutluluklar dilerim darısı bizimde başımıza:)

~PRENSES~' Alıntı:
Güzel bir röportaj olmuş bütün nişanlı arkadaşlara mutluluklar dilerim darısı bizimde başımıza:)
çok teşk ederim en iyi dostum her şeyin güzellikleri seninle olsun daima mutlu ol

Güzel bir röportaj olmuş nişanlı arkadaşlara mutluluklar dilerim..
bu arada hackhell.la bu mesajla dönmüş oldum:victory

yanliz son konusmalar gercekten hiç yakişmamış esmerle belkide burada en kavgali olan benimdir ama bir insanın bu sekilde kalbini kırarak huzur ve mutlu oluyororsaniz demekki kisiliginizde buyuk problemler var..
Alllah siz kullarini çirkin veya güzel ayrimi yapasiniz diye vede bunu sözle ortaliga sanki bir menfaatiniz olacak şekilde dile getiresiniz diye yaratmadi...
Tamam çirkin çirkindir güzel güzeldir yanliz bu insanin kalbinde olmalı dilinde değil,diline hakim olamiyanda dünya güzeli olsa işte o çirkinin kralıdır..saygilarimla....

Łîøŋкïŋg' Alıntı:
Güzel bir röportaj olmuş nişanlı arkadaşlara mutluluklar dilerim..
bu arada hackhell.la bu mesajla dönmüş oldum:victory

yanliz son konusmalar gercekten hiç yakişmamış esmerle belkide burada en kavgali olan benimdir ama bir insanın bu sekilde kalbini kırarak huzur ve mutlu oluyororsaniz demekki kisiliginizde buyuk problemler var..
Alllah siz kullarini çirkin veya güzel ayrimi yapasiniz diye vede bunu sözle ortaliga sanki bir menfaatiniz olacak şekilde dile getiresiniz diye yaratmadi...
Tamam çirkin çirkindir güzel güzeldir yanliz bu insanin kalbinde olmalı dilinde değil,diline hakim olamiyanda dünya güzeli olsa işte o çirkinin kralıdır..saygilarimla....

Ben başımdan geçen bir olayı anlattım. ;) benim için iç görünüşü ve dış görünüşü ile çirkin bir insan hiç bir menfaatimde olmaz forumdan nede sanaldan merak etme sen dostum yazdıkların çok güzel düşüncelerini beyendim vaktini ayırıp yazdığın için teşk ederim.

:clap Harika olmuş Elinize sağlık. Okumak her zamanki gibi zevkli. :) her zaman mutlu olmanızı dilerim... :D majestelerini tanımış olduk:biggrin

Guzel olmus azda olsa seni tanimak guzeldi majeste ama dark sen ne yaptin onuda merak ettim acikcasi bi oynama yapmissin ama :D

yaw hakkaten çok güzel bir röportaj olmuş ikinizinde amağine sağlık sağolun bu arada majastine abi valla bu mecaranız beni öldürdü yaw iyi olmuş valla geçmiş olsun size benimde ayne bir olay oldu o aklıma geldi bir an ikinizinde emeğine sağlık tekrar

Geri