majeste

yok est tartışma olarak görmüyorum ben haklı olabilirsinde uslup farkı diyelim herkes yazabilir düşüncesini

allah mutlu mesut etsin MAJESTE
bu arada ropörtaj güzel olmuş
=)

crazyboy_9999' Alıntı:
allah mutlu mesut etsin MAJESTE
bu arada ropörtaj güzel olmuş
=)
Sana kızgınım Gözüme Görünme :durdurun Şaka Şaka
Saol beyendiğine sevindim

Roportaj güzel olmuş =)
Ayrıca nişanlınla mutluluklar dilerim majeste :goz:

MAJESTE yi yakından tanımak ta güzeL ..
Bu arada meslektasmısız ..
Macera daa güzeLmis : ))

Eline SaqLık infatuate ..

herŞey güzeL hoş..niŞanLınLa bir ömür mutLuLukLar diLerim karDeşim..

son muhabbet benCe olmamış..(!) S:
neyse herŞey hakettiği gibi yaşanıR.

ןเlєtรเz קรเк๏קคt' Alıntı:
ayıp deilmi arkadaşlar niçin insanları aşağılıyorsunuz herkes herkese değer verir veya gıcık gider bunu bu kadar deşifre etmenin manası ne söylermisiniz yani bu övünülecek bişeymi bir insana çirkin diyebilmeniz için ilk önce kendi tipinize bakın velhasıl burda konuşanlarda ilk önce aynaya baksın sonra konuşsun ne olursa olsun burda konuştuğunuz insanın onurunu rencide eden şeyler hiç yakıştıramadım bir özeliniz varsa o sizde kalsın ...
bu yazıyıda yazmışınız popülerliğiniz tavan mı yaptı ?
ben esmerle çok fazla sammi deilim ama yaptığınız çok ayıp çok...

ben her sabah bakıyom aynaya valla bıse olmuyo.ama ıyıkı esmere bakmıyom. beyse bıde onurdan bahsetmıssın. onur varmı acaba esmerde. eger onur olsaydı suanda burada olurdu. + bu olaylar sadece bızım ozelımız deıl tum hh ıcın yaptıklarıdır. konuları bılmıyo olabılırsın. bıraz arastırırsan ogrenırsın.
bizim populerlıgımızın tavan yapmasına gerek yok. populer olmak ıcınde bıse yapmıyoruz. olanları soluyoruz. onun bı tarafları tavan yapmıstı. sımdı taban yapmıs durumda. herkes ektiğini biçer
.

Majeste yi seviyoruz :D röportajda güzel =)

Hepimiz nişanlıyız bari toplu düğün yapalım hem ucuza kapatırız hahahaha :D

infatuate abla diyorum benden büyüksün saygım var her ne kadar saygısız kız olarakda anılsamda çalışan gören bilen insanlarız majesteyi az çok bilirim karakterini konuşmalarını yapısını +az - çok bilirim (şimdi diyoki sen kimsin kendine bak dicek cevap verim ben kendimi hatalarımı yaptıklarımı biliyorum) röportaj güzel olmuş elinize saplık sonuçta bi emek ama macera diye adlandırdığınız deşifre edilmiş olay hiç hoş değil yargılamak haddime düşmemiş ama şu hh de o kadar çok şey yaşadımki sadece şunu anladım burda kimsenin özel hayatına saygısı kalmamış ki insanlar bile artık kendi özel olaylarını kjarşı tarafın bilinmesini istemediği olayları bile burda yayınlamaya kalkıyorlar bu bence şahsımca çok iğrenç ben yaşadım birebir biliyorum nasıl birşey olduğunu esmer benim canım herşeyim benim başıma o kötü olaylar geldiğinde o benim destekcim oldu ben kayboldum ortadan arkamdan konuşuldu o sahip çıktı sıra bende ben burdayım o yok olmayacakta zaten sizden sadece şunu istiyorum gidenlerin arkasından kötü yorum yapılmasın iyide yapılmasın bırakın ya unutun gidin hayat esmere bana yada herhangi birine bağlı değil herşey unutuluyor yapılan verilen emekler unutuluyor bir hata yada bir kaç hatadan dolayı insanların adı adiye çıkıyo bilmem neye çıkıyo yakışmıyo hh bir aile bunu herkez söylüyor ama bırakında aileyi yıkmayalım özel hayat istiyorsanız merak etmeyin yakın özel hayatımı yazcam size şimdilik by

ablacım sana saygım sonsuz umarım yanlış anlamazsın nişanlılara da mutlulukalr darısı benim başıma :D

мєяωєм' Alıntı:
infatuate abla diyorum benden büyüksün saygım var her ne kadar saygısız kız olarakda anılsamda çalışan gören bilen insanlarız majesteyi az çok bilirim karakterini konuşmalarını yapısını +az - çok bilirim (şimdi diyoki sen kimsin kendine bak dicek cevap verim ben kendimi hatalarımı yaptıklarımı biliyorum) röportaj güzel olmuş elinize saplık sonuçta bi emek ama macera diye adlandırdığınız deşifre edilmiş olay hiç hoş değil yargılamak haddime düşmemiş ama şu hh de o kadar çok şey yaşadımki sadece şunu anladım burda kimsenin özel hayatına saygısı kalmamış ki insanlar bile artık kendi özel olaylarını kjarşı tarafın bilinmesini istemediği olayları bile burda yayınlamaya kalkıyorlar bu bence şahsımca çok iğrenç ben yaşadım birebir biliyorum nasıl birşey olduğunu esmer benim canım herşeyim benim başıma o kötü olaylar geldiğinde o benim destekcim oldu ben kayboldum ortadan arkamdan konuşuldu o sahip çıktı sıra bende ben burdayım o yok olmayacakta zaten sizden sadece şunu istiyorum gidenlerin arkasından kötü yorum yapılmasın iyide yapılmasın bırakın ya unutun gidin hayat esmere bana yada herhangi birine bağlı değil herşey unutuluyor yapılan verilen emekler unutuluyor bir hata yada bir kaç hatadan dolayı insanların adı adiye çıkıyo bilmem neye çıkıyo yakışmıyo hh bir aile bunu herkez söylüyor ama bırakında aileyi yıkmayalım özel hayat istiyorsanız merak etmeyin yakın özel hayatımı yazcam size şimdilik by

ablacım sana saygım sonsuz umarım yanlış anlamazsın nişanlılara da mutlulukalr darısı benim başıma :D

yazdıklarında yanlış anlaşılacak birşey yok merwem, daha önce sitede neler yaşadığınla alakalıda bi fikrim yok ayrıca benim onunla şahsi bi husumetimde yok ama siteye yapılmış herşey aynı zamanda bana da yapılmıştır iyi yada kötü..
ben anlatılan anıya karışmam, röportajımı yaparım anlatılanları yayınlarım we geri kalanlar için yorum yapmak bana düşmez, sizi rahatsız eden şeyleri elbetteki söyliceksiniz söylüyorsunuzda, anının güsel yada çirkin olması hakkındada yorum yapmadım ben ama bunu ahlak dersine çewirmek we yorum yapan insanların yargılanması benim sinirlerimi bozdu açıkçası ..
güsel dileklerin içinde ayrıca tşk ederim darısı başına en kısa zamanda ..

güsel olmuş bütün nişanlılara hayırlı mutluluklar bn esmerle olan olayı bilmediğim için yorum yapamicam ama macera dışarıdan komik geliyor saolun =)

Ben esmerle uzun zamandır konuşmuyorum ve kendisini de sevmıyorum öncelikle bunu söyleyim.ama bu şekilde
çirkin demen hiç hoş olmamış. İnsanları dış görünüşüyle yargılamamak lazım. Allah onuda öyle yaratmış değil mi majeste dostum. :) İslam bölümünün yegane modu kötü örnek olma
başkalarına :hhmanD

Neyse cokta drama sokmaya gerek yok durumu. olabilir şeyler bunlar.Röportajda fena değil =P

J@CK@L' Alıntı:
Ben esmerle uzun zamandır konuşmuyorum ve kendisini de sevmıyorum öncelikle bunu söyleyim.ama bu şekilde
çirkin demen hiç hoş olmamış. İnsanları dış görünüşüyle yargılamamak lazım. Allah onuda öyle yaratmış değil mi majeste dostum. :) İslam bölümünün yegane modu kötü örnek olma
başkalarına :hhmanD

Neyse cokta drama sokmaya gerek yok durumu. olabilir şeyler bunlar.Röportajda fena değil =P

Valla gene diyorum benim için çirkin kimseyi ilgilendirmez benim düşüncem bu bir ikincisi ise ben sadece dış görünüşü için demedim Bu kızı ilk gördüğüm de ne tip bir insan olduğunu anlamamıştım bu yüzden tanımayanlar yorum yapmasın Jackal dostum bana nasıl örnek olacağımı öğretme bence en son olaylara bak sen kendi kendine ders çıkar bence sitemizin yegane süper modu ;)

bence de drama sokmaya gerek yok olayı yaşayan benim size ne oluyor ben anlamadım neyseh merwem seni severim ne olaylar yaşadığını çok iyi bilirim burda ilk destek olanlardan biri de bendim sana yalan de istersen ? Açıkça söylemek gerekirse ben bu kızla muhabbeti kesince benim en yakın arkadaşlarıma beni kötüledi o zaman çok değer verdiğim insan a bile kötüledi yüz yüz e msn ye aldığım da da söylediği şeyi ben öyle bişi demedim diye de söylemişti bence benim için bu insan çirkin demekle kalmam karaktersiz en adi insan da derim buda benim düşüncem ?

Şİmdi bana neden çirkin diosun diyen insanlar desinler ki nie diyorsun Yakın arkadaşlarınıza sizi Kötüleyen İnsan olmadık şeyleri varmış gibi gösteren yüz yüze geldiğin de de bunları ben söylemedim diyen insan sizce nedir ? Sadece Dış görünüş olarak hoşlanmadım Kişilik olarak da hoşlanmadım çirkin olarak tabir ettim yeter li mi ?

neyse konu röportajdan sapıyor arkadaslar, her insan kendine göre güzeldir ve her kör satıcının bir kör alıcısı vardır diyerek sözleri noktalayayım =) lutfen konu dısı yorum yapmayalım arkadaslar.

Geri