MAJESTE Doğum Günün Kutlu Olsun Dai :)

Vayy eski toprak bir yaş daha atladın :]
Yaradan uzun omur degil,saglıklı yaşam versin

çok erken açmışsınız konuyu dogum günü bugündü dinçer kardeşimin ben açıcaktım kaçırdım revo senin yüzünden =) nice mutlu seneler kardeşim. hep bir arada olmak dilegiyle

Doğum günü kutlu olsun dostum...
Sağlıklı ve huzurlu yıllar dilerim

nice yıllara hocam, hersey gönlünce olması dileğiyle ;)

Doqum qünün KutLu oLsun Majeste..!

çok erken açmışsınız konuyu dogum günü bugündü dinçer kardeşimin ben açıcaktım kaçırdım revo senin yüzünden =) nice mutlu seneler kardeşim. hep bir arada olmak dilegiyle

:hadiordan:melek:utan:D

kanka nice yıllara = )) eskilerden kim kaldı dimi :D

Nice mutlu yıllara..... Sağlık, mutluluk ve huzur dolu.........

Dogum Günün Kutlu Olsun MAJESTE Allah Herşeyi Gönlüne Göre kazadan Beladan uzak hayırlı bir Ömür Dilerim :)

Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar

Nice senelere dai... Yüce Alah sağlıklı - sıhatli bi ömür nasib eylesin inşallah.
eşinle birlikte mutlu, huzurlu we bol paralı uzun bi ömür geçirmeni dilerim, he bi de bi bebiş gelsin artık :melek
Mutlu yıllar Dinçer =)

Hepinize Çok çok Teşekkür ederim Çok mutlu ettiniz beni Solariz inde dediği gibi hep bir arada olmak dileğimizle... Çok Şükür 17 Temmuz 2008 Yılını asla unutmayacağım 2 tane mutluluk yaşadım inşallah böle devam eder.

infatuate Sana da malum oldu sanırım ;)

Geri