Mailboy 2004 ! İstediğiniz adresten mail gönderin !

lighter' Alıntı:
(isterseniz birçok adres yazın isterseniz bir adresten binlerce yazın c/p yaparak bomber olarak kullanın) abi c/p nasıl yapılıyor? tek tek yazmak zor olur milyonlarca mail adresini bir kerede bulup yazmanın yolu yokmudur?
copy/paste, yani kopyala yapıştır yapmak manasına geliyor..

maillistler bulup bunları kullanabilirsin, öyle milyonlarcasını birden bulmak biraz zor..

kraql2' Alıntı:
ilkkez turk_hard diye rar şifresi girmedim senin paylaşımlarından:D
cafede upload etmiştim bu programı, koymayı unutmuşum ne bileyim:)

arakdaşlar link ölmüş bidaa pls

linki tazeleyebilirmisiniz acaba arkadaşlar

capslar ve link yenilenmiştir..

saygılar..

"NOVA HYPER QUICK EMAILLER VERSION 2007" mail gönderme programı var bende.Direk inbox a attığı söyleniyor. Ancak Hotmail Plus hesabımızın olması lazım. Hotmail adreslerine de direk olarak inbox mail atıyor. Bütün mesele Hotmail Plus hesabı nerden bulacağız. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

benden bir tavsiye olurmu bilmem ama mail yönlendirme varmı yaho mail de yada başkasın da yeni mail ac yolayacan mail o mail yap o mail ayarlarından ise gelen kutusuna ayaralardan yoluyacan mail yaz gelelenler o maile gitsin işaretlederim hem mail doldurup yeniden acmayada faydası olur derim hotmaile göderemessin ama yaho meile gelecekler o maile yönlendir derim hotmail heklemede kualnılan mil doldurmada kulanılabilir am o kiş maile giriyorsa tabii

baymasor' Alıntı:
benden bir tavsiye olurmu bilmem ama mail yönlendirme varmı yaho mail de yada başkasın da yeni mail ac yolayacan mail o mail yap o mail ayarlarından ise gelen kutusuna ayaralardan yoluyacan mail yaz gelelenler o maile gitsin işaretlederim hem mail doldurup yeniden acmayada faydası olur derim hotmaile göderemessin ama yaho meile gelecekler o maile yönlendir derim hotmail heklemede kualnılan mil doldurmada kulanılabilir am o kiş maile giriyorsa tabii

hotmail, yahoo gibi büyük mail server'lar bu yönlendirme hizmetini ya vermiyor,

ya da ücretli olarak veriyor..

bi yukarda hotmail plus ile ilgili yazan arkadaşın da dediği konu bu,

paralı üyeliklerde verilen ek hizmetler ile direk inbox'a mail atmak mümkün..

bunu da bedava ele geçirmek şu anda mümkün değil..

eğer bir yönteminin bulursam vereceğim..

ben yapamadım :(
gönder diyorum unable to resolve the MX records from th.....dahası okunmuyor
şeklinde hata veriyor nerede yanlış yapıyorum acaba

eskiden hotmaile atan vardı bende kotmail bi önlemini aldı sonra program bozulduydu mailler direk benim gerçek adresime yollanıodu sonra programı sildiydimdi :D

programım serialı var mı acaba? register edin diyor

peki bunun yerine benzer baska bir program yokmu daha işlevsel...

mynete gönderemedim ben nedendir çok acil cevap lütfen

gonderinin en altında reklam cıkıyor...tam sürüm mü bu ?

Geri