Mailboy 2004 ! İstediğiniz adresten mail gönderin !

TuRK_HaRD

нα¢кιηg αяαşтıямα¢ıѕı
Reaction score
0
mailboy_1.jpg

Mailboy 2004! istediğiniz mail adresinden ister tek tek ister toplu olarak mail atabileceğiniz, ya da bir tek adres üzerine mailbomber olarak kullanabileceğiniz güzel bir program! Mynet'te direk Inbox'a, Yahoo'da bulk klasörüne, gmailde ise spam kalsörünüze mailler gönderiliyor.. Tek eksiği hotmaile gönderemesi..

sağ üstteki FROM bölümü altındaki adde tıklayarak aşağıdaki gibi gönderici mail ayarlarını giriyoruz:

mailboy_2.jpg

ardından TO bölümü altındaki add butonuna tıklayarak yine aşağıdaki gibi göndereceğimiz mail adreslerini girerek kaydediyoruz. (isterseniz birçok adres yazın isterseniz bir adresten binlerce yazın c/p yaparak bomber olarak kullanın:

mailboy_3.jpg

ayarlarımızı yaptıktan sonra istersek Attachments kısmından eklenecek dosyaları seçiyoruz. Subject bölümüne mail konusunu, Message kısmına mail içeriği yazarak sağ alttaki gönder butonuna tıklayarak maillerimizi kolayca gönderebiliyoruz.

OPTIONS bölümünden göndereceğimiz mail text dilini turkish olarak seçmeyi unutmayalım. Identify As kısmını da outlook şeklinde yaparsak maili alan kişinin bu mailin bir mail sender programdan geldiğini anlamamasını sağlayabiliriz:

mailboy_4.jpg

Download: http://rapidshare.com/files/39451138/MailBoy_2004__by_TuRK_HaRD.rar

rar şifresi: turk_hard

Kolay gelsin...

Beğendiğiniz paylaşımlarda
TEŞEKKÜR BUTONU'nu kullanmayı unutmayın..

dostum paylaşım için saol denedim güzel çalışıyo
yalnız dediğin gibi hotmaile göndermiyo
neden acaba bi yolu yokmudur

fb_fb' Alıntı:
dostum paylaşım için saol denedim güzel çalışıyo
yalnız dediğin gibi hotmaile göndermiyo
neden acaba bi yolu yokmudur

hotmail 'in aldığı yöntemler nedeni ile direk inbox a gitmiyor spam klasörüne düşüyor..
smy-4.gif

Daha direk hotmail inboxuna gideni bulamadık bulursak yayınlıyıcağız
smy-2.gif

Evet Hotmail'e bende gönderemedim ama gmaile gönderiyo ve gelen kutusuna geliyor.Teşekkürler...

güzel program eline saglik dostum babalar gibi çalisiyo

ellerine saglik hocam :)

belkide trial olmasindan dolayi inboxa yollamiodur :eek:

oFfSpR!nG' Alıntı:
ellerine saglik hocam :)

belkide trial olmasindan dolayi inboxa yollamiodur :eek:

program crakli yani full şu anda.. dediğnle bir alakası olduğunu sanmıyorum..

hotmail şu an için en iyi spam süzgecine sahip mail server, mail programlarından

gelen mailleri kesinlikle kabul etmiyor, etse bile junk'a gönderiyor, inbox'a

gideninin hiç görmedim..

yorumlarınız için teşekkürler..

lütfen yardım!!

Mail Adresi vermek yasaktır.. (edit: hellboy726)

noran' Alıntı:
arkadaşlar bir msn adresinin şifresini almam gerekiyor...hayati önemi var benim için..lütfen birisi bana yardım etsin...normal zamanda suçsuz ve yerinde duran insanlara bunu yapmanın ahlakdışı olduğubu biliyorum ama rahatsız olduğum bi durum ve mail adresini mutlaka almam gerekiyor..lütfen bana yardım edin..msn den de yazabilirsiniz...-----

mail adresini editle, forumda böyle isteklerde bulunmak yasaktır..
bula bula benim konumun altını mı buldun bunu yazacak yaf:D

emrah538' Alıntı:
Evet Hotmail'e bende gönderemedim ama gmaile gönderiyo ve gelen kutusuna geliyor.Teşekkürler...

arkadşım üzülme denyo launch la hotmailede atabilirsin bu program gayet iyi

güzel bi program bide spam olarak atmasa daha iyi olacak emme :) eline saglık kardeş

gayet güzel bi program acaba gmailin forvard ayarlarini gondermek istedigimiz hotmail adresini yazzsak maili gmail üzerinden kişiye gondersek inbox a gidermi gonderen kişi gene aynı olurmu bi fikriniz varmı ?

bu yontemi yahoda denedim direk inboxta gorunuyor fakat to: bolumunde gmail adresi gorunuyor gonderici bolumunde sorun yok istedigim adres.. cok fasla dikat etmeyen bi kişi farketmes direk kendine geldigini düşünür..

aynı şekilde oto forvard la hotmaildede sorunsuz inboxta mail.

bişi daha acaba aynı anda 2 mail adresine birden forvard eden yani gmaildeki gibi gelen maili otomatik olarak 2 farklı maile forvard eden bi mail varmı ..

eger varsa hic ugraşmadan bi donguyle web üzerinden sürekli bi mail bomb oluşturulabilir.

ilgilenen olursa konuyu biraz daha acabilirim

Emeğin için teşekkürler kardeş...

Programı indirip denedim dediğin gibi yahoo'da bulk klasörüne atıyor, hotmail'e gitmiyor. Ancak MYNET'e de gitmiyor. Ya ben beceremedim ya da ben bunu kullanana kadar mynet manzarayı çaktı... Turk Hard kardeş bi ilgilenebilirmisin sorun bendemi?

farukfrk' Alıntı:
Emeğin için teşekkürler kardeş...

Programı indirip denedim dediğin gibi yahoo'da bulk klasörüne atıyor, hotmail'e gitmiyor. Ancak MYNET'e de gitmiyor. Ya ben beceremedim ya da ben bunu kullanana kadar mynet manzarayı çaktı... Turk Hard kardeş bi ilgilenebilirmisin sorun bendemi?

şimdi denedim, mynet'e yolluyor, direk posta kutusuna.. problem senin

ayarlarında olmalı, tekrar dene..

(isterseniz birçok adres yazın isterseniz bir adresten binlerce yazın c/p yaparak bomber olarak kullanın) abi c/p nasıl yapılıyor? tek tek yazmak zor olur milyonlarca mail adresini bir kerede bulup yazmanın yolu yokmudur?

Geri