mail.ru agent (msnin rusçası)

ben bu proğramı 2 yıldır kullanıyorum turizmle uğpraştığım için bana çok yardımcı oluyor tüm rus arkadaşlarımı bulabiliyorum ayrıca siz kendiniz skypede yaptıgınız arama gibi burdada yapabilirsiniz çevrim içi gördügünüzle hemen ekleyin sonra kabul ederse tabi rusçanız varsa biraz birazda ing varsa sorun yok demek ama onlar rusça yazmasın izin vermeyin ingilizce gibi yazsın örneğin böle privet kak dila gibi kolay gelsin arkadaşlar iyi çalışmalar

arkadaşlar internette sorun mu var? sabahtan beri mail agent indiremiyorum.sitesine bağlanmıyor.verdiğiniz linklerden de denedim ama gene sayfa görüntülenemiyor diyor.başka sitelere giriyor. hiç birşey anlamadım

Merhabalar Ben Bu Programi Uzun Suredir Kullaniyorum ,evet Rusca Kesinlikle Olmasi Gerekli ,bu Arada Turkiyeden Uye Olacak Arkadaslar Kayit Asamasinda Son Kisimda Bir Kod Var Yani Rastgele Uyelikleri Onleme Amacli Fakat Bilinenin Aksine Acayip Sekiller Cikiyor Kod Yerine Bu Sorunu Halletme Imkani Olan Varmi ??

evet nasil cözecez arkadaşlar bilen varmi

arkadaslar m-agent'i kullanmak için önce mail.ru 'dan bi mail hesabı almanız lazım.. isterseniz moy mir (benim dünyam) die bi dalga var ordan profil oluşturup arkadaş ekleyebilirsiniz. Rusça pek fazla önemli değil az çok inglizce biliyolar ama senin ingilizcenin sağlam olması lazım (onları anlayabilmek için):durdurun

isteyene yardımcı olabilirim...

nik tutturmanız lazım onay kodu falan kolay o nik in altında bu nik kullanılıyo yazıyo onu anlamıyonus rakam falan ekleyin tutturursunuz

rusca bilmiyorsanız buradan iş çıkmaz onu söyleyim çünkü ruslar çok fazla ingilizce bilmez:))

Geri