Mail Hack Tecag Actim Goz Kirpmasiyla Mailhack

snoby

Banned
Reaction score
0
evet gencler asgıdakı lınk ten ındırdıgınız kodun ılk once ıcındekı maıl yerıne kendı maılınızı yazıyorsunuz. sonrada bu kodu c++ programıyla derleyerek karsı tarafa yolluyoruz ve sıfrelerı maılımıze gelıyor..
download:

ARKADAŞLAR BEN
EVET BEN
ÇOK KAKA BİR ŞEY YAPTIM
İTİRAF EDİYORUM
BEN TROJAN VERDİM
ÜHÜHÜÜHÜHÜHÜHHHHÜÜÜÜÜ
LÜTFEN AFFEDİN DAYANAMIYORUM
BU VİCDAN AZABINA
ÖZÜR DİLİYORUM VE ŞİMDİ
KAFAMI TUVALETE SOKMAYA GİDİYORUM

kardes bu trojen sayesınde sana maıller gelıyor bızde yanlıs olmazzz

vay delikanlı salak seni vay

kardeşimm ii tamamda şüphelerim war
kullanan kullansın
daha yeni üye olmuşsun zaten
bi kac saat önce falan herhalde

zaten daha yetkililer kontrol eder şimdi

edit:arkadaşım özür
yok galiba bişey
ben nod32 kullanıorum program daha inmeden engellio
ve ne warsa söylüyo buna bağlı olarak konuşmuştum
programın uzntısına falan baktım ok;)
ama denemedim

bu msj kılıtlensın WIRUSZ lu cunkıeaa

ehueuheuhe yaw bari dosya uzantısını değiştirseydin :D

653130482815496.JPG

arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın o program zaten göz kırpmasının içine trojan koyuyor. eğer trojansız olsa nasıl göz kırpmasıyla mail yapabileceksiniz? aynı konudan bende de vardı ama konu kapatılmış. siz bir trojan indirdiğinizde örn(Vatosajan) bunun içindede trojan var ama her tarafa konu olmuş. bu programda onun gibi içinde trojan var ama zararsız yani onu siz yönlendireceksiniz...

göz kırpmalarıyla hack bundan 4 sene once olmustu ve msn yenı surumlerıyle bunu kapattılarrrrrrrrrrrrrrr

bıraz forumda takılsa boyle baslık bıle yazmazzzzz

bence kesinlikle trojan var kaspersky bile trajen spy diye buluyo bu konu kilitlenmeli tşk:mad:

lütfen arkadaşı kınamayın
sanırım bir daha yapmaz dimi belki yanlışlık
olmuştur
sizi banladım sayın üye
güle güle

ya millet bırakınn göz kırpmasıyla haclemeyı eskı yöntemler en iyisiii:D şimdi indirk adam sonra bizi haclecek kücük bi tafsiyee öyle msn hack diye herşeye atlamayinn genelde bunların amaci sizi hacklemek oluyorr gözünü yiyeyim gizli sorunuuu sorun rahat hackliyorsun birazz uğpraşiyorsunn ama okadarda olacak demii nece salak varrr en sevdiğiniz cızgı karekterler cevapp şirinlerr.... daha sonra kızın ikinci msn actimm şirinlendinizz dedimm

Geri