Mahmut Ustaoğlu izdihamı

Bu fotoğrafı nasıl okumalı?

• şeriatın ayak sesleri

Kullanılan: 0 0.0%
  • inanç özgürlüğü

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Bu forum insan sarrafı (!), tektipleştirici toplum mühendisi, kendisinden olmayanı hazmedemeyen, insanları varoldukları gibi kabul edemeyen faşist dolu ..!

Biz Muhteremi de, O' nu sevenleride seviyoruz. En başta insan olduğu, daha sonrada örnek yaşam sergilediği için.. Allah sayılarını artırsın.

Bu forum insan sarrafı (!), tektipleştirici toplum mühendisi, kendisinden olmayanı hazmedemeyen, insanları varoldukları gibi kabul edemeyen faşist dolu ..!

Biz Muhteremi de, O' nu sevenleride seviyoruz. En başta insan olduğu, daha sonrada örnek yaşam sergilediği için.. Allah sayılarını artırsın.

Örnek bi yaşm oldugu belli kardeşim lüks otomobiller evler yatlar katlar etrafında binlerce ona inanan ne derse yapcak insan...Kim istemezki şimdi onundaki hayatı yaşamak...Takdir ettim kendisini cok güzel bi hayatı var Allah bizede nasip etsin...

Örnek bi yaşm oldugu belli kardeşim lüks otomobiller evler yatlar katlar etrafında binlerce ona inanan ne derse yapcak insan...Kim istemezki şimdi onundaki hayatı yaşamak...Takdir ettim kendisini cok güzel bi hayatı var Allah bizede nasip etsin...

İspat et bakalım şu varsaydıklarını .. Velev ki var; İnsan için değilmi o saydıkların ! Faşist yobazlar için, herşeyleri dünya olmuş maddeperestler için mübahta; müslüman için mi fazlalık.!

Allah daha çok versin.! Allah sanada versin. ! ;)

bakıyorum da çok saçma sapan yorumlar var...

İspat et bakalım şu varsaydıklarını .. Velev ki var; İnsan için değilmi o saydıkların ! Faşist yobazlar için, herşeyleri dünya olmuş maddeperestler için mübahta; müslüman için mi fazlalık.!

Allah daha çok versin.! Allah sanada versin. ! ;)

Müslüman için dunya malı fazlalık tabi...Kırmızı halıyı benim içinmi serdiler ordada bana ispat et diyosun resimde görülgüdü gibi jipten iniyor kırmızı halıya kırmızı halıdan jipe etrafında ayanı yerden kesicek baya adamda var hani 9-10 tanede cüppeliyi yanına almıs...

Müslüman için dunya malı fazlalık tabi...Kırmızı halıyı benim içinmi serdiler ordada bana ispat et diyosun resimde görülgüdü gibi jipten iniyor kırmızı halıya kırmızı halıdan jipe etrafında ayanı yerden kesicek baya adamda var hani 9-10 tanede cüppeliyi yanına almıs...

Varsaydıkların ile ispat metodunu karşılaştırıyorum: Sana iyi forumlar diliyorum. Senin ile mukamele etmem de; bir müslüman olarak bana fazlalık.! İşkembeden sallamaya devam, "kardeşim" .

Selametle!

Varsaydıkların ile ispat metodunu karşılaştırıyorum: Sana iyi forumlar diliyorum. Senin ile mukamele etmem de; bir müslüman olarak bana fazlalık.! İşkembeden sallamaya devam, "kardeşim" .

Selametle!

Bide sölicek söz bulamayıp selametle yol almanız yokmu beni deli ediyor...

Bide sölicek söz bulamayıp selametle yol almanız yokmu beni deli ediyor...

Boşluk bir şekilde dolar birader; ne ile dolduğun ne ile doldurduğun önemli. Boş adamlara söyleyecek sözüm yok evet. Deli olmana gerek yok, belkide öylesindir.;)

Desem ki, varsayduklarının birini bile ispat edemedin. Halıdan kilimden dem vurmaya devam edeceksin, ben sağ selamet; sen bakırköy, hadi bakalım.! ;)

Boşluk bir şekilde dolar birader; ne ile dolduğun ne ile doldurduğun önemli. Boş adamlara söyleyecek sözüm yok evet. Deli olmana gerek yok, belkide öylesindir.;)

Desem ki, varsayduklarının birini bile ispat edemedin. Halıdan kilimden dem vurmaya devam edeceksin, ben sağ selamet; sen bakırköy, hadi bakalım.! ;)

bakırköye gönderdin bile mahmutta olsa öyle yapardı iyi örnek olmuş sana aferin ona...

kendi capLarinda oynuyorLar

bunlardan VATANA MILLETE kimseye fayda gelmez

mahmutustaoglu.jpg

Evet birader onun için sabahlara dek Vatan için dua edilir bu duaların gereğidir öncüsüdür bu olmadan dua okunmuyo genelde kural değildir ama mutlak okunur.Allah bu gibi insanların sayesinde devleti milleti korur yoksa 3-5 çapulcu için değil misal kıyametş uzatacağım diyor niçin Dostu çok sevdiği bir kulu için.Bilip bilmeden de vebal almayalım heleki tanımadan tavsiye etmem.Kötü biri bile olsa Allah sen onu tanımadan böyle dedin diye mutlak hesap sorar.Sen diyeceksinmki hepsi aynıdır o zaman 5 parmakta birdir derim.
İyiğiliniz için diyorum böyle insanlardan Allah rızası için korkun yoksa Allah mutlak dostları için banada senin bu yorumunu görenlerin hepsinede hesap sorar.
He medyada var 3-5 çapulcu adam hem mehdi hem resul hem halifeyim diyor Kur'an da diyorki bu adam mecnun yani deli.Zaten üstüne gidilmez.Benim bildiğim kadarıyla çok mğbarek çok efendi ve birliği sağlayan bir şahıstır.
Ama en doğrusunu yine Allah bilir...

Adamın kimseden zorla para aldığını sanmıyorum ben birde sankibütün dini vecibeleri yerine getiriyormuş gibi Allahla arama kimse giremez diyenler yokmu güya kendilerini tatmin edicekler çamur atıp

kimsenın kimsenın beynını yıkadıgı yok adam diyorkı kurallar bunlardır bunları peygamber yapmıstır kuranda bole dıordur hersey bize kalsa istediğimiz yöne ceker diğer dinlerden farkımız kalmzdı bozulmaya yuz tutardık adamın tek dedıgı neyın dogru neyın yanlıs oldugunu mıllete anlatmak kımseyı zorla kulagından tutup ılla buralarda bızım safımızda olucaksın dıyede zorladıklarını bır an dahı dusunmuyorum asıl beyınlerı yıkananlar bu ınsanlara laf soyleyıp gunahlarını alanlardır kendı yaptıklarını dogru cıkarmak ıcın bunlara satasanlardır.

kardes katılıyorum sana bırde bu arkadaslarımız gıybet yapıyolar gıybetın en buyuk gunahlardan oldugunu bılmıyorlamı

Evet birader onun için sabahlara dek Vatan için dua edilir bu duaların gereğidir öncüsüdür bu olmadan dua okunmuyo genelde kural değildir ama mutlak okunur.Allah bu gibi insanların sayesinde devleti milleti korur yoksa 3-5 çapulcu için değil misal kıyametş uzatacağım diyor niçin Dostu çok sevdiği bir kulu için.Bilip bilmeden de vebal almayalım heleki tanımadan tavsiye etmem.Kötü biri bile olsa Allah sen onu tanımadan böyle dedin diye mutlak hesap sorar.Sen diyeceksinmki hepsi aynıdır o zaman 5 parmakta birdir derim.
İyiğiliniz için diyorum böyle insanlardan Allah rızası için korkun yoksa Allah mutlak dostları için banada senin bu yorumunu görenlerin hepsinede hesap sorar.
He medyada var 3-5 çapulcu adam hem mehdi hem resul hem halifeyim diyor Kur'an da diyorki bu adam mecnun yani deli.Zaten üstüne gidilmez.Benim bildiğim kadarıyla çok mğbarek çok efendi ve birliği sağlayan bir şahıstır.
Ama en doğrusunu yine Allah bilir...

ordaki adamLarin hepsini topLa ama hepsini
BENIM kadar kimsesiz cocukLarin yardimina kosmamisLardir
özeLLikle büyük deprem sonrasi

paraLar gelip bunLara yapisiyor

3-5 mi ? yoksa 30 ile 50 arasi mi ?

ak sakaLLi DINDAR dedeLerime, haji hocaLarima CAN KURBAN

ordaki adamLarin hepsini topLa ama hepsini
BENIM kadar kimsesiz cocukLarin yardimina kosmamisLardir
özeLLikle büyük deprem sonrasi

paraLar gelip bunLara yapisiyor

3-5 mi ? yoksa 30 ile 50 arasi mi ?

ak sakaLLi DINDAR dedeLerime, haji hocaLarima CAN KURBAN

Doğrudur MaşaAllah.Para toplamak yani hediyede olsa mesela dün dediki HarunYahya hoca hediye kabul edilmez yani Allah yolunda cihat edenler hediye almaz alsada daha iyisiyle iade eder.Değerli zaten olmaz.Buna örnek olarak Hz.Süleyman(as) ı gösterdi.Yeni öğrendiğim bişi bu eğer bu insanlarda böyle bişi varsa yani para falan alıyorlarsa Allahu Alem hoş değil.
Mesela cuma günleri hep para toplanır şuranın camisi yada haiti gibi deprem için para alınır onda bişi göremiyorum.

Orada sadece Mahmut hazretlerine güvenirim kendisini hiç görmedim 1-2 paça dinledim.Bu Cübbeli efendi diyorla Efendi hazretleri bildiğim kadarıyla bu insan o.İsmail ağa cemaat işte.

Ama bir bak yani adamın yüzünden nur akıyor.Hiçmi senin anlattığı8n anlamda insan yok dersen tabiki var.Zaten o insanın yüzünde nur gider Allah öyle insanların yüzüne nur mu veriri.

Seyhime laf yok lutfen arkadaslar seviyenizi bilin!

Yarin bende yeni bi tarikat kuruyorum biraz maddi yonden skstimda :) artik bizde yatlar katlar jipler alabilecegiz.

Tum hackhell davetlidir tarikatimiza maksat gonuller(!) bir olsun :)

Seyhime laf yok lutfen arkadaslar seviyenizi bilin!

Yarin bende yeni bi tarikat kuruyorum biraz maddi yonden skstimda :) artik bizde yatlar katlar jipler alabilecegiz.

Tum hackhell davetlidir tarikatimiza maksat gonuller(!) bir olsun :)

şeyhim benide artık sağ kolun sol kolun faln yaparsın :D Bende dardayım bu aralar :D

ben şahsen karsılamaya gitmem ama nasıl bir popstar karsılanıyorsa bir futbolcu bir vekil karsılanıyorsa bırakın onlar da karsılasın ne sakıncası var anlamadım...
laiklik din ve vicdan özgürlüğüdür , dinsizlik değil neden laiklik karsıtı bir tablo olsun ki...

çatlasanız da patlasanız da işinize gelse de gelmese de biz bu insanlara inanıyoruz ve bu insanların varlığı ile gurur duyuyoruz. biraz utanın hristiyanlar içinde kendi papalarına laf söyleyen var mı. akıl yoksunları hariç. yoksa siz de o sınıftan mısınız. bir kişi diyebilir mi ki vatanın aleyhine Türklüğün ve Türkiyenin aleyhine karşı bir şey yapmış. asla böyle bir şey olmamıştır. batılı ülkeler bu zatlara düşman neden çünkü onlar asla Türkiyenin yararını düşünmez bu da demek oluyor ki bu zatlardan ülkeye zarar gelmez. ayrıca dil uzatanların sanmıyorum ki hayatında alnı secdeye gelmiş olsun veya ne bileyim oruç tutsun veya Kuran okusun . önce bu zatlara laf söylemeniz için onlardan üstün müsünüz ki. kendinize gelin ya da uyanın esas uyuyan batıya hayran uşaklardır. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN HOCAM ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.

Geri