Mahmut Ustaoğlu izdihamı

Bu fotoğrafı nasıl okumalı?

• şeriatın ayak sesleri

Kullanılan: 0 0.0%
  • inanç özgürlüğü

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
arkadaşlar herkesi aynı kefeye koymayalım ismailağa cemaati ve özellikle mahmuthoca milli hassasiyeti olan bir din adamıdır,bugün Türkiyede fetoşcular tarafından geliştirilen çakma islamcılığa karşı gerçek İslamı ortaya koyup savunan ve bu sahtekarların karşısında ciddi bir güçtür

Sana katılmıyorum....Dediğin gibi olsaydı çoktaaaaann Ergenekoncu ilan edilmiş olurlardı...

Kusun sarhoşlar kusun içinizdeki irinleri .....ne istiyosunuz adamlardan şu halnize bakın yahu adamlara etmediğiniz lafı bırakmadzınız.. önce demokrasiyi bi hazmedin o adamlarda vergi veriyor askerlik yapıyo kısıacası devletin vermiş olduğüu ödevleri onalrda yapıyor.....Bu memleketin ilk meclisinin açılıoşında kılık kıyafeti bunlarda aşaşğı kalmıyan cennet mekan insalarla kur'anı kerim okuyarak açılmıştır....Ezbere konuşun

hristiyanlıkla karıştırma kardeş, mahmuta söle delikanlıysa arabistana gitsin orda yaşasın, adamı kazzığa oturturlar yemin ederim. Allahla kul arasına girmek varmı...

Hoca efendi bir cok kez Arabistan ziyaretinde bulunmustur...
Allah'la din arasına giren biride yok
dünyada buyuk din adamlarına bu ılgı zaten gosterılır
burdada yapılan sevgı ve hurmettır
atılan bir slogan
polis taşlama
etrafa zarar vermek gibi bir şey gordunuzmu
bu kadar rahatsız olmayın..

Adamın kimseden zorla para aldığını sanmıyorum ben birde sankibütün dini vecibeleri yerine getiriyormuş gibi Allahla arama kimse giremez diyenler yokmu güya kendilerini tatmin edicekler çamur atıp

kimsenın kimsenın beynını yıkadıgı yok adam diyorkı kurallar bunlardır bunları peygamber yapmıstır kuranda bole dıordur hersey bize kalsa istediğimiz yöne ceker diğer dinlerden farkımız kalmzdı bozulmaya yuz tutardık adamın tek dedıgı neyın dogru neyın yanlıs oldugunu mıllete anlatmak kımseyı zorla kulagından tutup ılla buralarda bızım safımızda olucaksın dıyede zorladıklarını bır an dahı dusunmuyorum asıl beyınlerı yıkananlar bu ınsanlara laf soyleyıp gunahlarını alanlardır kendı yaptıklarını dogru cıkarmak ıcın bunlara satasanlardır.

Tabi canımmm hırstiyanlığı karıştırmayalım. Çünkü onlar yapınca normal oluyor. Onlar yapınca hoş görmek lazım dimi çünkü onlar hıristiyan . Ama Müslümanlar yapınca birileri rahatsız olmaya başladı.

sizin bu durumunuzu bu karikatür çok güzel anlatıyor iyi bakın

k9dvds.jpg

bilge kardeşim hırıstiyanlıkda ruhbanlık vardır ama müslümanlıkda yoktur o yüzden karıştırırm tabi adamlar allah ile aralarına aracı koymuş buram buram şirk bu haaa bak bu şeyh arabistanda bole bi yapsın 3 gün yaşatıyolarmı şirk koşuyon die

Bütün Cahil cihela takımı toplanmış dinden imandan bir haber insanlar bu değerli zatı şirk içinde diye adlandırıyorsa kendilerinin dinden imandan zerre kadar nasiplenmediğini anlarım ve %100 eminimki bu mübareğe laf atanlar hangi ayeti hangi hadisi ezbere bilirsiniz hadi bilmiyorsunuz bilmeklede yükümlü değilimdiyeceksiniz kendizice uygulamakladamı yükümlü değilsiniz ibadetlerinizi yapmıyorsanız kaplerinizdeki mühürden olsa gerekki gerçekleri bizler ne kadar yazarsak yazlım siz asla göremeyeceksiniz Tek dileğim Allah sizlere hedayet versin mühürlerinizden kurtarsın selametle

13.jpg

14.jpg

Bu fotolar irandan olsa gerek....

arkadaşlar herkesi aynı kefeye koymayalım ismailağa cemaati ve özellikle mahmuthoca milli hassasiyeti olan bir din adamıdır,bugün Türkiyede fetoşcular tarafından geliştirilen çakma islamcılığa karşı gerçek İslamı ortaya koyup savunan ve bu sahtekarların karşısında ciddi bir güçtür

yanlışlıkla teşekkür ettim ,kusra kalma...

ilginç yorumlar..... kimi haklı kimi haksız... anlamadım gitti.... bu insanlık nereye koşuyor....

yorum yapanlara bakıyorum şöyle bir

adamlar yaşar nuriden daha çok alimler , ama ondan daha çok dine düşmanlar
desem ki 32 farzı sayabilir misin ? cevap : o da ney ki olacaktır ( tabi postumdan alıntı yapıp Copy-Paste ile cevap verenler de olacaktır, çok biliolar ya hani )

daha dinimizdeki kaynakları bilmeyenler tefsir alimi olmuş da Kuran bana yeter diyor
tabi biz ona mason diyoruz , misyoner diyoruz ama onlar has(!) müslüman oluyorlar diğerleri dinci(!)

çok basit bir örnek vericem ki anlamayan arkadaşlar da anlasın diye
üniversitedesin ve derstesin , anlatan da prof'un birisi

1-diyebilir misiniz ki , bu prof. da kım oluyor ben anlatıcam ?
2- sınıftakılere diyebilir misiniz ki , sizler koyunsunuz bu adama tapılır mı hadi kalkın biz doğru yolu bulalım ? ( yani istanbul'u yeniden fethedelim demek gibi bir şey )
3- asistanını görmeden istediğiniz her an o profla görüşebilir misiniz peki ?ve görüşseniz de ne kadar faydası olur , asistan olursa faydası nasıl olur ?
4-Prof'a ben Nikola Tesla'ya inanırım , senin dediklerin de nedir ki diyebilir misiniz?(sanki prof'un anlattıkları Tesla'dan değil )

Bu müslümanlık mı eger buysa ben müslüman degilim...?benim görusumce adamı nerdeyse peygamber ilan etcekelr...o adam ye iç yat sana inananları sömur parasını al modundadır şimdi halindende beli baya zengin bi şeye benziyo şimdi bu para nerden diye sorsan benim hiç bi seyim yook her şey Allah için der...Müslümanlığı kendi kötü emelleirne alet etmiş adama cahil muslumanlar yoldaşlık yapıyo benim gördugum bu...Şimdi biri cıkar bu adam bunu yaptı bunu yaptı cok iyi adam git tap o adama o zman...Allah neyin ne oldugunu göruyo...

yorum yapanlara bakıyorum şöyle bir

adamlar yaşar nuriden daha çok alimler , ama ondan daha çok dine düşmanlar
desem ki 32 farzı sayabilir misin ? cevap : o da ney ki olacaktır ( tabi postumdan alıntı yapıp Copy-Paste ile cevap verenler de olacaktır, çok biliolar ya hani )

daha dinimizdeki kaynakları bilmeyenler tefsir alimi olmuş da Kuran bana yeter diyor
tabi biz ona mason diyoruz , misyoner diyoruz ama onlar has(!) müslüman oluyorlar diğerleri dinci(!)

çok basit bir örnek vericem ki anlamayan arkadaşlar da anlasın diye
üniversitedesin ve derstesin , anlatan da prof'un birisi

1-diyebilir misiniz ki , bu prof. da kım oluyor ben anlatıcam ?
2- sınıftakılere diyebilir misiniz ki , sizler koyunsunuz bu adama tapılır mı hadi kalkın biz doğru yolu bulalım ? ( yani istanbul'u yeniden fethedelim demek gibi bir şey )
3- asistanını görmeden istediğiniz her an o profla görüşebilir misiniz peki ?ve görüşseniz de ne kadar faydası olur , asistan olursa faydası nasıl olur ?
4-Prof'a ben Nikola Tesla'ya inanırım , senin dediklerin de nedir ki diyebilir misiniz?(sanki prof'un anlattıkları Tesla'dan değil )

peki sen her profa inanırmısn...Eger adam profsa dolandırıcılıktada yalancılıktada her seyde prof... bu şeyhlerin müslüman kardeşlerimizi sömürmede prof oldukları gibi olur...Müslümanın tek kaynağı Kur'an...

Öncelikle öne çıkması gereken bir konu var.
Kemalistler ve İslamcılar diye ayrılmış konu başta.

İslamcılar diye bir kavram yoktur. İslam bir dindir inananınada müslüman denir. Kemalizm bir din değilidir ve M. Kemal e saygı duyan seven bir insan sanki müslüman olamazmış gibi haber lanse edilmiş.

Laik olduğunu iddaa edenlere, çok söylediğimiz ama hala anlayamadıkları bir sözü de söylemeliyim ki , Kişiler değil devletler laik olur.

İnsanlar kitaplarını okudukları yazarlara , şarkıcılarını dinledikleri veya herhangi bir sebepten ün kazanmış birine sevgi gösterisinde bulunabilir. Mahmut Hoca'da dini konularda verdiği vaazlar ve yazdığı kitaplarla insanların sevgisini kazanmıştır. Sonuçta kimse onu bir din adamı olarak görmüyor ama dini konularda sizden veya benden iyi. Yıllarca dini araştırmış ve insanlara yaymış. Ama din, ülkemizde(özellikle sol görüşe mensup kişilerce) benim yaptığım dine uygundur veya benim işime geleni söyleyen din adamı doğrudur mantığı ile yürüdüğünden. Birisi size istemediğiniz bir şey söylerse o şey doğru bile olsa o adam sizin gözünüzde yanlıştır. Ayrıca Mahmut Hoca taraftarı değilim. Fetullah Hoca'yı daha fazla tanırım ama zaten ortak amaç dinde birlik kardeşlik. Bunlar müslümansa ben değilim diyen arkadaşlara yuh diyorum. Sen dini kaç yıl araştırdın da konuşuyorsun? merak ediyorum.

Öncelikle öne çıkması gereken bir konu var.
Kemalistler ve İslamcılar diye ayrılmış konu başta.

İslamcılar diye bir kavram yoktur. İslam bir dindir inananınada müslüman denir. Kemalizm bir din değilidir ve M. Kemal e saygı duyan seven bir insan sanki müslüman olamazmış gibi haber lanse edilmiş.

Laik olduğunu iddaa edenlere, çok söylediğimiz ama hala anlayamadıkları bir sözü de söylemeliyim ki , Kişiler değil devletler laik olur.

İnsanlar kitaplarını okudukları yazarlara , şarkıcılarını dinledikleri veya herhangi bir sebepten ün kazanmış birine sevgi gösterisinde bulunabilir. Mahmut Hoca'da dini konularda verdiği vaazlar ve yazdığı kitaplarla insanların sevgisini kazanmıştır. Sonuçta kimse onu bir din adamı olarak görmüyor ama dini konularda sizden veya benden iyi. Yıllarca dini araştırmış ve insanlara yaymış. Ama din, ülkemizde(özellikle sol görüşe mensup kişilerce) benim yaptığım dine uygundur veya benim işime geleni söyleyen din adamı doğrudur mantığı ile yürüdüğünden. Birisi size istemediğiniz bir şey söylerse o şey doğru bile olsa o adam sizin gözünüzde yanlıştır. Ayrıca Mahmut Hoca taraftarı değilim. Fetullah Hoca'yı daha fazla tanırım ama zaten ortak amaç dinde birlik kardeşlik. Bunlar müslümansa ben değilim diyen arkadaşlara yuh diyorum. Sen dini kaç yıl araştırdın da konuşuyorsun? merak ediyorum.

Bunlar müslümansa ben mülsüman değilim lafından kastım...Bu admaların yaptıgı müslümanlığın hangi emrine uyuyor bi tane adamı cemaat lideri secip o ne derse onu yapmak...böyle mülumanlıkmı olur...Benim kastım benim müslümanlığım onların müslümanlıyla bir deil...Benim tek kaynagım var oda Kur'an...Kur'an okumuşlugun varmı dersen İncilide okudum Kur'anıda...Ama hiç gidip kendime tarikat buluyım demedim...İlla mürşit lazımsa örnel alıcak yolundak gidilcek insa varsa oda Peygamberimizdir Tek mürşit Hz. Muhammed...bazılarının örnek aldıgı Bediüzzaman bile ne demiş Bediüzzaman hz.leri 'Zaman tarikat zamanı değildir, imanı kurtarmak zamanıdır'

Bütün Cahil cihela takımı toplanmış dinden imandan bir haber insanlar bu değerli zatı şirk içinde diye adlandırıyorsa kendilerinin dinden imandan zerre kadar nasiplenmediğini anlarım ve %100 eminimki bu mübareğe laf atanlar hangi ayeti hangi hadisi ezbere bilirsiniz hadi bilmiyorsunuz bilmeklede yükümlü değilimdiyeceksiniz kendizice uygulamakladamı yükümlü değilsiniz ibadetlerinizi yapmıyorsanız kaplerinizdeki mühürden olsa gerekki gerçekleri bizler ne kadar yazarsak yazlım siz asla göremeyeceksiniz Tek dileğim Allah sizlere hedayet versin mühürlerinizden kurtarsın selametle

ARKADAŞIM SEN KİMSİN YA MİLLETİN İBADETİTİNİN YAPAIP YAPMADIĞINI BİLECEK BİDE TERBİYENİ TAKIN BU GİBİ MOLLA YOBAZLARIN PEŞİNDEN GİTTİĞİN İÇİN SEN CAHİL CUKALASIN BU ADAMMI ÖĞRETCEK BANA İSLAMI MOLLADANMI ÖĞRENCEM BEN İSLAMI HAAA DERSEN ÖĞRENCEM KARDEŞİM ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN BEN ALMAYIM DİNİMİ İBADETİMİ KURANDAN SÜNNETDEN ÖĞRENİR ALLAHLA ARAMA BOLE ŞAKLABANLARI SOKMAM TERBİYELİ, KONUŞ CAHİL CUKELE DİN BİLMÖEMZ İBADET ETMEZ DİYEMESSİN SEN KİMSEYE:glare:

..:.. kimmiş bu herif ya sakaLı koyveren cübbeyi geçiren alim oLuyo La bu üLkede bırakın artık dini duygularını sömürgemeyi zaten insanLar kendiLerini kanıtLamıs aLimLere saygısını gzteriyor bunLara itimat etmeyin bunLarın coğu suistimaLci (tabiki gerçek alimLeri tenzih ediyorum siz anLadınız ne demek istediğimi) ..:..

ARKADAŞIM SEN KİMSİN YA MİLLETİN İBADETİTİNİN YAPAIP YAPMADIĞINI BİLECEK BİDE TERBİYENİ TAKIN BU GİBİ MOLLA YOBAZLARIN PEŞİNDEN GİTTİĞİN İÇİN SEN CAHİL CUKALASIN BU ADAMMI ÖĞRETCEK BANA İSLAMI MOLLADANMI ÖĞRENCEM BEN İSLAMI HAAA DERSEN ÖĞRENCEM KARDEŞİM ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN BEN ALMAYIM DİNİMİ İBADETİMİ KURANDAN SÜNNETDEN ÖĞRENİR ALLAHLA ARAMA BOLE ŞAKLABANLARI SOKMAM TERBİYELİ, KONUŞ CAHİL CUKELE DİN BİLMÖEMZ İBADET ETMEZ DİYEMESSİN SEN KİMSEYE:glare:

1 . İbadetini yapanlar böyle yorum yapmazlar. İbadetini yapan bu zate şirk içinde demez
2. Bu değerli zatın 1 tane yobazlığını göster seni taktir deyim ama öyle yobaz bu yaftasıyla insaları çamur atma
3. Olumsuz yorum yapanlar kim hangi ibadetini yapıyorda bu adama laf söyle biliyor en azından allahın hangi emirlerini yapıyorsunuz (namaz!!!) . Yapmıyorsunuz ama eleştiriye geldimi mangalda kül bırakmazsınız namaz varmı kem küm yaparsınız hakiki müslüman bu zatlara dil uzatmaz...
4. Biraz kuran sünnet bilgin olsaydı böyle yazmazdın vesselam
5. Allah Herşeyi kakıyla bilendir kişilerin düşünceleri yaptıklarınada kefildir kimin ne yaptığını yazdıklarına bakar görülüyor zaten
6. Bu zata şirk içinde diyen ona kafir demiş olur ve dediği kişi kafir değilse kendisi kafir olur
7. 1 tane şirk olan davranışını yazın madem de bizde bilelim öyle iftira ile olmuyor
8. Bunun hesabıını allah yakın zamanda sorar ozaman kimin haklı kimin haksız olduğu çıkar

hristiyanlıkla karıştırma kardeş, mahmuta söle delikanlıysa arabistana gitsin orda yaşasın, adamı kazzığa oturturlar yemin ederim. Allahla kul arasına girmek varmı...

arapların din anlayışı hakkında hiçbir fikrin yok değil mi?
yahu niye kazığa otrtsunlar ne saçma bir sözdür bu ya.

ayrıca size ne mahmtefendicilerden sizene diğerlerinden siz kendi dini yaşayışınıza bakın.

Kafirun suresinde ne diyor.
'sizin dininiz size, benim dinim bana'

o cemaate mensup olmak zorunda değil kimse. ha mensup olana da karışma hakkımız yok ne yaparlarsa yapsınlar. eğer devleti ele geçirmeye teşebbüs ederlerse o zaman konuşuruz.

SömürüLcek SaF Cok HeR Namaz kıLan MüsLüman DeğiLdiR

Geri