Mahmur'dan 10 şart

11.isteklerini açıktan hala istiyememiş itoğlu,itler.Sizleri ben mi gönderdim oraya,ben getireceğim,Vatanımın pis hainleri,vay be istediklerine bak,ayrı güvenlik,ayrı yerleşik alan,birde ayrı cumhuriyet diyememiş şerefsizler.Sizleri muhatap alıp,konuşturan zihniyete lanet olsun!!

kabahat bunlara şart öne sürecek cesareti verenlerde bakan da bunların ayağına kadar gidiyorsa, bu işin sonu iyi görünmüyor demektir. terörle pazarlık olmaz diyenlere kapak olsun adamların şartları.

Be Hey Bana Maval Okumaya Çalışan...

Atatürk'ün Hangi Demecini Değiştirmişim Ki Bana Kalkmış Atatürkçülük Taslıyorsun...

Bak Bakalım Türk Halkı Mı Demişim Yoksa Cahil Halkım mı Demişim İyi Oku...

Çözemedim Seni Her Post Allah Diyorsun... Asıl Böyle Yaparak Kendini Bişey Göstermeye Çalışıp Kendini Düşürüyorsun....

O Gün Gelsin Merak ediyorum... Nasıl Olacağını... Senin İsteğin...

Şeriat Yüklü Osmanlı Mı???

Yoksa Atatürk Cumhuriyet Turan'ı Mı ???

Valla Ben Ve Benim Gibiler'i Herkes Bir Tek Siz Öğrenemediniz... Hani Şu " SAYIN ÖCALANCILAR" :goz:

AHMET KAYA'NIN ÇOK GÜZEL SEVDİĞİM KONSER SIRASINDA SÖYLEDİĞİ BİR SÖZ VAR...

Kürd'ü TÜRK halkına değil TÜRK halkını KÜRtlere düşman etmeye çalışıyorlar

Yağ gibi üste çımaya çalışma.Ben kimleri kastettiğini iliyorum Allahu Alem okuyanlarda bilir her mesajında bunu diyorsun.

Çözemedim Seni Her Post Allah Diyorsun... Asıl Böyle Yaparak Kendini Bişey Göstermeye Çalışıp Kendini Düşürüyorsun....

Müslümanın ağzında dilinde elinde inşaAllah maşaAllah Yâ Allah kelimesi eksik olmaz.Allah(cc) bize diyor zaten sizin ne etiniz nede kemiğiniz ulaşır sadece takvanız.
Münafık diye bir şey duydun mu.Müslüman görünüp içi fesat olan.Mekanım belli açık adresimi vereyim gel beni sor yanlış bişi alırsan yayınlarsın kimseden korkmam yani...

Ben Türk-İslam birliği yani islamiyetin dünyaya hakimiyetini istiyorum ve tevhid gereği her müslüman için farzdır.Kur'an ın her yerinde geçer hak dinin dünyaya hakimiyeti....
Ben herkesin mutlu olacağı kimsenin burnunun bile kanamayacağı bir dönem istiyorum hepimizi mutlu olduğu dönem....
Gelin bakın diyorum aynı şeyi istiyoruz farklı yollardan yok diyosunuz bu iş katliam ölümden şiddetten geçer diyorsunuz.Bende Altın Çağ'a az kaldı diyorum inşaAllah....

Yağ gibi üste çımaya çalışma.Ben kimleri kastettiğini iliyorum Allahu Alem okuyanlarda bilir her mesajında bunu diyorsun.

Müslümanın ağzında dilinde elinde inşaAllah maşaAllah Yâ Allah kelimesi eksik olmaz.Allah(cc) bize diyor zaten sizin ne etiniz nede kemiğiniz ulaşır sadece takvanız.
Münafık diye bir şey duydun mu.Müslüman görünüp içi fesat olan.Mekanım belli açık adresimi vereyim gel beni sor yanlış bişi alırsan yayınlarsın kimseden korkmam yani...

Ben Türk-İslam birliği yani islamiyetin dünyaya hakimiyetini istiyorum ve tevhid gereği her müslüman için farzdır.Kur'an ın her yerinde geçer hak dinin dünyaya hakimiyeti....
Ben herkesin mutlu olacağı kimsenin burnunun bile kanamayacağı bir dönem istiyorum hepimizi mutlu olduğu dönem....
Gelin bakın diyorum aynı şeyi istiyoruz farklı yollardan yok diyosunuz bu iş katliam ölümden şiddetten geçer diyorsunuz.Bende Altın Çağ'a az kaldı diyorum inşaAllah....

Kendin İnanmadığın Şey'i Bize Anlatma Derim..=)) Böyle Bir Zaman Ne Osmanlı'da Oldu Ne daha Öncesi Ne'de Şimdiden Sonra :goz:

Adnan Okkar Mı diyor Yoksa Diyor 2011'de Kıyamet Kopacak Diye.. Baksana Dünyaya İslam Hakim Olacakmışşş. :)

Hadi Hadi Burası Siyaset İslam Bölümüne :goz:

Bana Din'i Konular'la Cevap Verme İşte Sizin Gibiler Yüzünden Dünya VE TÜRKİYE Üzerindede Laiklik Getirildi... :goz:

Bu yazdıklarınızla konunun ne alakası var şimdi

Konuları dönüp dolaştırıp hep aynı noktalara getirmeyin

Tartışılan konu başka yazdıklarınız başka

Kendin İnanmadığın Şey'i Bize Anlatma Derim..=)) Böyle Bir Zaman Ne Osmanlı'da Oldu Ne daha Öncesi Ne'de Şimdiden Sonra :goz:

Adnan Okkar Mı diyor Yoksa Diyor 2011'de Kıyamet Kopacak Diye.. Baksana Dünyaya İslam Hakim Olacakmışşş. :)

Hadi Hadi Burası Siyaset İslam Bölümüne :goz:

Bana Din'i Konular'la Cevap Verme İşte Sizin Gibiler Yüzünden Dünya VE TÜRKİYE Üzerindede Laiklik Getirildi... :goz:

Allah'ın nurunu ağızlarıyla söndürmek istiyorlar, Allah da razı olmuyor. Fakat kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlamayı diliyor! [Tevbe 32]

Zulmedenler yakında nasıl bir inkılapla devrileceklerini bileceklerdir.[Şuarâ 227]

Onlar, Allah'ın nurunu ağızlarıyla söndürmek istiyorlar. Oysa Allah, kendi nurunu tamamlayıcıdır; kafirler hoş görmese bile. SAFF - 8

Oktar değil canım bilemedin Efendimiz(sav)in gerçkleşmiş 200 alameti söylüyor inşaAllah.Bütün alimlerde kabul eder sen ben işi değil.
Mutlaka olacak hicri 1500 e 70 yıl kaldı bu yıllar içinde mutlaka olacak istersen hadisler ve ayetleri sayfa sayfa sıralayayım inşaAllah.Ama tabi inanmayana kütüphane versen boş.(umutsuzluk anlamında)

Bu yazdıklarınızla konunun ne alakası var şimdi

Konuları dönüp dolaştırıp hep aynı noktalara getirmeyin

Tartışılan konu başka yazdıklarınız başka

Kardeş ben fikrimi önceki sayfalarda söyledim bu yazdıklarım yukarıdaki kardeşimize cevaptır.Sizinle ilgili değil.Bu yüzden ban falan yiyeceksem iftihar ederim.Suçlu yere yatmaktansa suçsuz yere yat demişler.Dediğim gibi sizinle alakası yoktur bazı umutsuz ve inancı zayıf kardeşlerim içindir.
Yinede en doğrusunu Allah bilir....

dokunulmazlıkları kaldırmak için hala ne bekliyorlar
tam sırası
vatan hainliğinin başka tarifimi var
ama kaldıramazlar
niye
kendi kuyruklarıda dolanacak yağlı ilmeklere
bunu çok iyi biliyorlar
sam amcalarının gösterdiği yoldan gidiyorlar
yazıklar olsun
bir avuç ite köpeğe teslim edildi ülke
her gün havlayıp duruyorlar
sorumlular yetkililer kendi dertlerinde
sayın tbmm üyeleri
önce kendinizi aklayıp aranızdaki vatan hainlerini ve gözünü para mevki makam hırsı bürümüş asalakları temizleyin ve orduya bu sırtlanları inlerine gömmek için tam yetki verin
yoksa kanınızdan şüphe ederim
sadece ben değil tüm türkiye şüphe eder
daha ne bekliyorsunuz
uyanın artık

Be Hey Bana Maval Okumaya Çalışan...

Atatürk'ün Hangi Demecini Değiştirmişim Ki Bana Kalkmış Atatürkçülük Taslıyorsun...

Bak Bakalım Türk Halkı Mı Demişim Yoksa Cahil Halkım mı Demişim İyi Oku...

O Gün Gelsin Merak ediyorum... Nasıl Olacağını... Senin İsteğin...

Şeriat Yüklü Osmanlı Mı???

Yoksa Atatürk Cumhuriyet Turan'ı Mı ???

Valla Ben Ve Benim Gibiler'i Herkes Bir Tek Siz Öğrenemediniz... Hani Şu " SAYIN ÖCALANCILAR" :goz:

AHMET KAYA'NIN ÇOK GÜZEL SEVDİĞİM KONSER SIRASINDA SÖYLEDİĞİ BİR SÖZ VAR...

Kürd'ü TÜRK halkına değil TÜRK halkını KÜRtlere düşman etmeye çalışıyorlar

senin çok sevidğin özlediğin ahmet kaya nın çok sevdiğin konseri sırasında söydeiği bir söz daha var "KÜRDÜZ ÖLENE KADAR KÜRDÜZ SONUNA KADAR VALLAHİ BİZ APOYU ÖZLEDİK"

apoya sayın ddedi diye ortalığı yıkan adam apoyu özledik diyen adamı örnek gösteriyor sen kiminle dalga geçiyorsun? kimi kandırıyosun?

çok şükür senle aynı adamı sevmiyoruz....

kaynak: YouTube - ahmet kaya denen leş.. Görün şerefsizi İZLEYİN MUTLAKA!

Geri