Mahkeme, Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay'ın tahliye talebini reddetti...

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Mahkeme, Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay'ın tahliye talebini reddetti...
160107.jpg

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, ikinci ''Ergenekon'' davası kapsamında tutuklu olarak yargılandıkları sırada milletvekili seçilen Prof. Dr. Mehmet Haberal ile gazeteci-yazar Mustafa Balbay'ın tahliye taleplerinin reddine karar verdi.

Haberal ve Balbay'ın avukatlarının yaptığı tahliyeye ilişkin başvurular, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından incelendi. Mahkeme heyeti, oy çokluğuyla tahliye taleplerinin reddine karar verdi.

CHP ve MHP;
Yaw siz bilmiyor muydunuz bu durumu?
Tv`lerde avaz avaz tartıştılar..
Bunlar terör örgütü katalog suçlara girdiği için tahliye edilmeyebilirler diye..
Hürriyet`ten sizin deyiminizle yandaş olmayan sedat ergin bile bas bas bağırdı..
Siz bile bile lades deyin sonrada hır çıkartmaya kalkin.
Hani siz hep diyodunuz ya "hukuka saygı"..
işte tam zamanı hukuka saygı..
Yargılansınlar aklansınlar çıksınlar..aklanmazlarsa cezalarını çekip akıllanıp çıksınlar..

Türk Yargısı Adalet Dağıtmaya ve Onurlu tavır almaya Başlamıştır..AK Partinin FARKI işte budur...
Türkiye EMİN ELLERDE....

Türk Yargısı Adalet Dağıtmaya ve Onurlu tavır almaya Başlamıştır..AK Partinin FARKI işte budur...
Türkiye EMİN ELLERDE....

yani diyorsun ki:

Adalet de akp nin elinde,
e hani yürütme yargıya karışamazdı?

mantıklı bir izah alalım lütfen!!!

MahkemeyYarın Büyük bir ihtimalle BALYOZCU Engin Alan'ıda salmayacak dışarı

ozaman BDP CHP MHP el ele verip boykot etsinler meclisi de bu millet kimin ne mal olduğunu daha iyi anlasın

ozaman BDP CHP MHP el ele verip boykot etsinler meclisi de bu millet kimin ne mal olduğunu daha iyi anlasın

teröristleri cezaevinden davul-zurna ile salanlarıda gördü bu millet :durdurun

ama diyorum her zaman protein eksikliği ağır basıyor,balık hafızalıyız balık

teröristleri cezaevinden davul-zurna ile salanlarıda gördü bu millet :durdurun

ama diyorum her zaman protein eksikliği ağır basıyor,balık hafızalıyız balık

Senin bahsini ettiğin terörist 2007 seçiminde çıktı hapisten. Unuttuysan hatırlatayım henüz o tarihlerde AK Parti yargıyı CHP nin arka bahcesi olmaktan kurtaramamıştı.Yargı 12 Eylül referandumuyla kurtarıldı CHP ve dedelerin elinden.

aslında tam da kurtarılamadı ama yavaş yavaş başladı kurtarma işi

bilmem anlatabildim

Senin bahsini ettin terörist 2007 seçiminde çıktı hapisten. Unuttuysan hatırlatayım henüz o tarihlerde AK Parti yargıyı CHP nin arka bahcesi olmaktan kurtaramamıştı.Yargı 12 Eylül referandumuyla kurtarıldı CHP ve dedelerin elinden.

aslında tam da kurtarılamadı ama yavaş yavaş başladı kurtarma

bilmem anlatabildim

Kılıfı çoktan hazırlamış adam... senin o beğenmediğin parti zamanında tayyibide meclise soktu.. 2009 da habura savcı gönderen Atatürk resimlerini kaldıran pişman değilim diyen teröristi serbest bıraktıran sonra kuzey ırak a kaçmalarına izin veren ertesi gün güzel şeyler oluyor diyen tayyip değil mi?? bilmiyorsan susakcaksın ki millet biliyor sansın...

Kılıfı çoktan hazırlamış adam... senin o beğenmediğin parti zamanında tayyibide meclise soktu.. 2009 da habura savcı gönderen Atatürk resimlerini kaldıran pişman değilim diyen teröristi serbest bıraktıran sonra kuzey ırak a kaçmalarına izin veren ertesi gün güzel şeyler oluyor diyen tayyip değil mi?? bilmiyorsan susakcaksın ki millet biliyor sansın...

Uygulamalarda hesap edilmemiş hatalar olabilir .Ben de habur daki o karşılama olayından rahatsız oldum ve bu karşılama merasimi hesap edilmemiş bir olaydı zaten bu olaydan sonrada baya bir yavaşladı bu açılım işi

Ayrıca iyi ve ya kötü Erdoğan en azından 30 yıldır akan kanı, ağlayan anaları, feyat eden eşleri düşünerek terör belasından ülkeyi kurtarmak için attı bu adımları başarılı oldu olmadı o ayrı konu onu zaman gösterecek

Ama gel gör ki benim beğenmediğim asma senin o çok beğendiğin CHP ne yaptı gitti Haburdaki o terörsitlerin avukatlığını yapan SezginTanrıkulu nu tuttu CHP Genelbaşkan yardımcısı yaptı

sonra ne yaptı Hakkari de özerklikten bahsetti hemde PKK lıların doldurduğu ve tek Türk bayrağı olmayan meydan da

O çok beğendiğin partinin genelbaşkanının SSK ya doldurduğu bölüücü leri saymıyorum bile

Geri