(MADNESS nickli üyeye ösel):buyrun benım cenaze namazıma:D:D

pek işe yaramaış galiba :p bu arada sabitteki arama başlığını okumanı tavsiye edeiyorum :D

Madness Bu affetmez :hhmanD

ehuhaa Madness yakalarsa fena yapar bu kaçınılmaz son::D

sen daha hicbisey gormedin... :D

Bende bugun gectım Bı kac defa Madnessın ellerınden ama hata bendeydı sagolsun uyarısını yaptı Isını cok ıyı yapan biri mızah harıcı laf edılmesı bence ona yapılan haksızlık olurdu .. Mızah olması ıyı olmus yani =)

Madness daıma laf yok :D o kurallar neyse gerekeni yapmakta benımde konularım kapanıyor haklıdır :D

insan bir teşekkür eder demi bak sayemde şöhret oldun ne çok sewenin warmış mşllh bana kendımı tek hissetmiyorum o zaman:emzik:ter::hhsopa:hhdil:p:utan

Walla Onu Bunu Bilmemde Benimde Çok Konumu Kapatrıyo Ayrıca Arama Butonunda Hangi İsimle Arıycaz Komple Fıkrayı Aramamızı Bekleyemezsinizki Yada Programın Ayrıntılarını Özeldende Çok Konustum Nuh Dio Peygamber Demio Madness Ayrıca Arama Butonunda Alakasız Konularda Çıktığı Oluyo Ama Neyse Ben Konu Paylaşımı Yapmıyorum Artık Nasılsa Forumun Başlangıcından Bu Yana İyice Bi Dolaşıcam Ne Werilmiş Ne Werilmemiş Ondan Sonra Başlarım Yenilerine Hadi İyi Akşamlar Herkeze By

Alkisliyorum MADNESS e gözü hep üzerimizde :) görevini iyi yapiyor :D

Ahh kader ahh :D:D:D:D koptum burada

Geri