Madness Mi Doğmuş ?? İyiki Doğmuş.. (:

Sensiz sitenin tadı tuzu yok yeminle, nerede o eski günler, hey gidi günler bee :) Nice senelere.

dogum günün kutlu olsun Madness, lakin hediyeni anladım :S

att7299cs4dmrb1.gif

att7299cs4dmrb1.gif

Rüzgarı dinlersen insanı duyarsın ;ki rüzgar geçtiği her iklimin rengini taşır gittiği her yere . .Acı taşıyan rüzgarların sevinç ile çoşkuyla kucaklaşması ve hep sevinç ,umut ve huzur taşıması ve sana her daim güzellikler sunması dileğiyle...

Nice nice yıllara iyi ki doğdun
Her şey gönlünce olsun ..

att7299cs4dmrb1.gif

183hgj6.gif
183atg4.gif
183kyj3.gif
183atg4.gif
183nsx6.gif

att7299cs4dmrb1.gif

sevgl.jpg

att7299cs4dmrb1.gif
att7299cs4dmrb1.gif

Gecmis Dogum Günün KutLu OLsun Usta'm
Nice SeneLere

Iyiki Varsin

ataturk-saat2.jpg

İyiki doğdun abi . = )

Doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma, tüm kardeşlerime teker teker teşekkür ederim.

Merak eden ve özleyen herkese selamlar olsun.

Maalesef ki Madness artık aranızda olmayacak. Bu dünyada herşeyin sonu var. Madness'ın da gitme zamanı geldi. Herkesi(Seven yada sevmeyen) çok özleyeceğimden emin olabilirsiniz.

Herkes lütfen çok ama çok mutlu olsun...Hoşçakalın..

doğum günün kutlu ossun =) niceyıllra.... :)

Doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma, tüm kardeşlerime teker teker teşekkür ederim.

Merak eden ve özleyen herkese selamlar olsun.

Maalesef ki Madness artık aranızda olmayacak. Bu dünyada herşeyin sonu var. Madness'ın da gitme zamanı geldi. Herkesi(Seven yada sevmeyen) çok özleyeceğimden emin olabilirsiniz.

Herkes lütfen çok ama çok mutlu olsun...Hoşçakalın..

üzüldüm gercekten üzüldüm aktif oldugun dönemlerde hackheldeki izledigin cizgi ve seviyen ile sevdigim saydigim ender kisiler arasinda yer almistin madness. gercekten üzüldüm mutlu olmayi beceremiyorum kusura bakma. hayatinda basarilar mululuklar hep senle olsun dostum hoscakal...............

Nice seneLere aßi ;) Doğum günün kutLu oLSun

Geri