Maden ocağında patlama

icemen

New member
Reaction score
0
maden-ocaginda-patlama.jpg

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı Odaköy'de bir kömür ocağında göçük meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre 50'ye yakın işçiden 15'i kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, Şentaş Madencilik'e ait kömür ocağındaki göçükte yer altında bulunan 50'ye yakın işçiden 15'i kurtarıldı, diğer işçilerin de göçük altından çıkarılmasına çalışılıyor. Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük, madendeki göçük kazasının doğru olduğunu, şu an için yaralı sayısıyla ilgili net bir bilginin olmadığını, göçükten kaynaklanan bir can kaybıyla ilgili bilginin de henüz kendilerine ulaşmadığını söyledi.
Balıkesir Valiliği'nin talimatıyla Dursunbey'e Acil Afet Yardım Merkezi'nden bir arama kurtarma timi gönderilirken, Bursa'dan da yardım istenildiği, Soma Ege Linyit İşletmeleri'nden de bir ekibin yola çıkarıldığı öğrenildi.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• maden-ocaginda-patlama.jpg
    maden-ocaginda-patlama.jpg
    17.4 KB · Görüntüleme: 4,816
çok üzücü bir haber : ((( 4 kişi öldüğü söyleniyor son durum : : (

Ölenlere Allah'dan Rahmet Ailelerine Başsağlığı Dilerim,
Allah Kimsenin Başına Vermesin.
Ölenlerin Sayısı Son Olarak 17 Diye Gördüm,
İnşaallah Kalanlar Sağ Olarak Kurtarılır.

samanyolundaki aklını peynirle mi ekmekle mi yediğini henüz anlayamadığım muhabir, bursa ve balıkesirde olan maden patlamaların ergenekonla olan ilişkisini ima etmiş. vah vah vah diyorum, Allah akıl fikir versin

Geri