Madem ki Ermenisiniz, Türklerden özür dilemelisiniz

"büyük felaket" ten anladığın soykırımsa onu bilemem ama tehcir de gayet büyük bir felaket ve yok sayılıyor. ermeniler hak etti deniliyor. ben yüzlerce masum insanın açlık, soğuk ve korumasızlıktan ölmesini "hak ettiklerini" düşünmüyorum. hrantın ölmesine "bir ermeni öldü diye amma büyüttünüz" diyenlere tahamül edemiyorum. bunlara prim veren bir ülkede yaşamak işte vicdanımı sızlatan budur.

ha bir de insanların sadece düşündüklerini söyledikleri için vatan satmış muamelesi görmesi vicdanımı sızlatıyor..

Türk ordusu 10 dan fazla yerde savaşıyor, ordu zaten yorgun bitkin perişan ve heryerde savaş var.

uzun süren savaş yıllarının ve Osmanlı'nın kötü durumunun etkisi olarak senin halkın aç ve bitap düşmüş ordun da aynı şekilde ayagına giycek carıgı yok askerlerin ve bir de bunların üstüne Ermeniler Anadolu da Türk köylerini yakıp yıkmaya kendilerine "hasta adam" diye tabir edilen Osmanlı'dan bir pay cıkarmak için acımasızca Türkleri katletmeye başlamış.

ve tehcir edilirken dogal olarak bir çok cephede savaşan Osmanlı, kendi cepheleri için yeterli asker bulamazken bir de üstüne kendi halkını katleden Ermenileri savunmak için mi asker temin edecekti?

sarıkamışta askerlerimiz donarak öldü sebebiyse kışlık kıyafetlerinin ve yeteri erzaklarının olmamasıydı, senin ordun bu durumdayken bir de seni içerden vuran bu insanlara mı erzak giysi saglayacaktık?

bu akla mantıga ne kadar uygun, lutfen dediklerimi biraz anlamaya calıs.

not: benim hiç bir Ermeni vatandaşıyla sorunum yok, benim sorunum olmamış soykırımı var göstermeye çalışan Ermeniler ve onlara destek veren güya kendilerini aydın sanan insanlarla.

kaldı ki bildiginiz gibi, Asala , Ermeni olan ve o sözde soykırım olaylarının oldugu tarihlerde adı gecen bolgelerde yasamıs ve "hayır, Türkler soykırım yapmadı, onlara saldıranlar ve köylerini yıkanlar bizdik" diyen kactane Ermeniyi öldürdü geçmişte.

farkında mısınız bunun da?

"büyük felaket" ten anladığın soykırımsa onu bilemem ama tehcir de gayet büyük bir felaket ve yok sayılıyor. ermeniler hak etti deniliyor. ben yüzlerce masum insanın açlık, soğuk ve korumasızlıktan ölmesini "hak ettiklerini" düşünmüyorum. hrantın ölmesine "bir ermeni öldü diye amma büyüttünüz" diyenlere tahamül edemiyorum. bunlara prim veren bir ülkede yaşamak işte vicdanımı sızlatan budur.

ha bir de insanların sadece düşündüklerini söyledikleri için vatan satmış muamelesi görmesi vicdanımı sızlatıyor..

Tecrit cephe gerisinde Türkler isyan etmesin diye Carlik Rusyasinda da yapildi. Hemde daha sert kis sartlarinda ve korumasiz. Biz de simdi gidip Ruslar bizim atalarimizi öldürdü bizden özür dilesin mi diyelim.

Geri